Προς το περιεχόμενο

Πρώτο ραντεβού παίρνω δώρο;

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι μια κοπέλα που γνώρισα από το τσατ. Ήταν να βρεθούμε αλλά έτυχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και έφυγε για 5 μήνες αλλά μιλούσαμε κάθε μέρα. Έχουμε άνεση μεταξύ μας μετά από τόσο καιρό. Αυτή με έχει δει από κάμερα εγώ από φωτό μόνο αλλά παρά πολλές φωτό και είναι πολύ όμορφη. Σήμερα που ήρθε το βράδυ θα παω σπίτι της. Χρειάζεται να πάρω κάποιο δώρο να παω και αν ναι τι να πάρω λέτε;

Όχι ρε συ. Έλεος, μέχρι και ο παππούς μου όταν είχε ζητήσει το χέρι της γιαγιάς μου το είχε θεωρήσει πολύ ντεμοντέ να της πάρει γλυκά. Αν δεν αισθάνεσαι άνετα και θες ντε και καλά κάτι να κρατάς (:whistle::fear::rolleyes:) πάρε κανένα τζιν να πιείτε. (Θα έλεγα ουίσκι αλλά έξω

nuclear-bomb-thumb-580x488-64841.jpg

o

Tambopata_1029_4923.JPG

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

φιλε ειναι περιεργο

χωρις να σε ξερει να σε καλεσει σπιτι της, προσεξε μην της κανεις δωρο κανα νεφρο στην τελικη και ξυπνησεις σε καμια μπανιερα με παγακια

Δημοσ.
προσεξε μην της κανεις δωρο κανα νεφρο στην τελικη

ή κανα πο()Yτσ*.

Πάντως φίλε Xdanger αν δεν γράψει μήνυμα μέχρι αύριο το πρωί εγώ θα καλέσω την αστυνομία.

Δημοσ.

Aν κ εχω βγει παλιωτερα καποια ραντεβου τυφλα!

Σε σπιτι της κοπελας , δεν εχω παει ποτε 1ο ραντεβου, η μαλλον ψεματα, το εχω κανει, αλλα ηταν σε πολυ μακρινη πολη κ ειμασταν φοιτητες! αλλη φαση!

σιγουρα σε θεωρει δικο της ανθρωπο, κ σιγουρα περιμενει καποιο δωρακι απο εσενα! γνωμη μου ειναι να επερνες κατι , σε λουλουδικο,(μετραει παρα πολυ ), προτεινω 5 τριανταφυλλα κοκκκινα με λιγο γυψοφιλλη,( το ψιλουλι το ασπρακι)! σε ενα μπουκετακι,sic.

Ακομη γνωμη μου μην σκεφτεσαι κ μονο το σεξακι, να εισαι χαλαρος, κ οτι ειναι να γινει, θα ερθει χαλαρα κ θα γινει καποια στιγμη! σημερα αυριο μεθαυριο!B)

μην φανεις κ λιγουρακος! σορρυ για το μεγαλο off topic:mrgreen:

Δημοσ.
Aν κ εχω βγει παλιωτερα καποια ραντεβου τυφλα!

Σε σπιτι της κοπελας , δεν εχω παει ποτε 1ο ραντεβου, η μαλλον ψεματα, το εχω κανει, αλλα ηταν σε πολυ μακρινη πολη κ ειμασταν φοιτητες! αλλη φαση!

σιγουρα σε θεωρει δικο της ανθρωπο, κ σιγουρα περιμενει καποιο δωρακι απο εσενα! γνωμη μου ειναι να επερνες κατι , σε λουλουδικο,(μετραει παρα πολυ ), προτεινω 5 τριανταφυλλα κοκκκινα με λιγο γυψοφιλλη,( το ψιλουλι το ασπρακι)! σε ενα μπουκετακι,sic.

Ακομη γνωμη μου μην σκεφτεσαι κ μονο το σεξακι, να εισαι χαλαρος, κ οτι ειναι να γινει, θα ερθει χαλαρα κ θα γινει καποια στιγμη! σημερα αυριο μεθαυριο!B)

μην φανεις κ λιγουρακος! σορρυ για το μεγαλο off topic:mrgreen:

Μαλλον παραειναι σαλιαρικο και "αδικαιολογητα τρυφερο" ενα μπουκετο τριανταφυλλα σε ενα ατομο που δεν εχει αντικρυσει καν.

Γελασα παρα πολυ με το αρθρο απτο το blog που παρατεθηκε παραπανω ειδικα με αυτο: "Όταν το θύμα ξυπνούσε, ένιωθε ενοχλήσεις και πόνους στα... οπίσθια. Θορυβημένος, ένας από τους εραστές πήγε στον ιατροδικαστή και άκουσε έκπληκτος να του λέει πως είχε πέσει θύμα βιασμού 3 φορές!"

• Moderators
Δημοσ.

Παντως αν την γνωριζει για λιγοτερο απο χρονο με δεδομενους τους πεντε μηνες απουσιας της, και τον τροπο γνωριμιας, κατι δεν παει καλα. Απο την αλλη βεβαια εχω ακουσει ανα διαστηματα κατι τρελες αναλογες ιστοριες (χωρις αιματα κλπ απροοπτα :P) οποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος. Καλου κακου ενημερωσε κανεναν κολλητο για το που θα εισαι, λεω εγω τωρα.

Δημοσ.
Eγω που ειμαι αντρας, θα δισταζα υπερβολικα πολυ 1ο ραντεβου με κοπελα απο chat να ειναι στο σπιτι μου.

Και αυτη ως κοπελα που θεωρητικα εχει ενα λογο παραπανω να ειναι πιο προσεκτικη, κανονιζει το 1ο ραντεβου με αγνωστο αντρα στο σπιτι της?

ontopic: Δε χρειαζεται δωρο αλλα αν νιωθεις αβολα να πας με αδεια χερια παρε κανα μπουκαλι καλο κρασι ή γλυκα οπως προαναφερθηκε. Προσωπικα θα πηγαινα χωρις δωρο.

+100 απο μενα!

Δημοσ.
πες σε φίλο να πάρει μετά απο 20 -30 λεπτά, αν δεν απαντήσεις καλύτερα να έρθει γρήγορα ...

Αν μιλάμε για επαγγελματία, ο φίλος θα έχει την ίδια κατάληξη.

Δημοσ.

χαχα το καναμε λιγο σπλατερ ε?

παντως περα απο την πλακα εχουν δικιο οσοι σου λενε να προσεχεις. δε παμε σε σπιτι ανθρωπου που δε ξερουμε! αμα θες να τη γνωρισεις, βγειτε εξω

Δημοσ.

Πάντως φίλε Xdanger αν δεν γράψει μήνυμα μέχρι αύριο το πρωί εγώ θα καλέσω την αστυνομία.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: ελιωσα !! κλαιω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...