YiN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Επίσης να σημειώσω ότι όλα αυτά είναι γελοία και τραγικά.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Επίσης να σημειώσω ότι όλα αυτά είναι γελοία και τραγικά. +1 απο μενα
Arosexx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 3 ενδεχόμενα α) το ραντεβού έγινε, κάτι δεν ήταν όπως ο φίλος μας θα το ήθελε και ντρέπεται να το πει. β) το ραντεβού έγινε, το παλικάρι ένιωσε άσχημα με την καζούρα που του κάνατε και κλίνει διακριτικά το θέμα. γ) το ραντεβού δεν έγινε και η κοπέλα έλεγε αλήθεια ότι τις έτυχε κάτι. Ενστάσεις που έχω παρ' όλο που με κάνατε να γελάσω με τα ποστ σας. α) δηλαδή αν η κοπέλα έχει όντος κάποιο κινητικό πρόβλημα και κατά τα άλλα είναι ακριβός όπως του έχει παρουσιαστεί, που είναι το κακό? β) ποτέ μην λες ποτέ για το τηλεφωνικό η οποιοδήποτε άλλο τρόπο εξ αποστάσεως, η ζωή είναι μεγάλη π.....να και ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα. γ) περιπτώσεις που μοιάζουν δεν είναι πάντα ταυτόσημες . δ) εγώ γνώρισα μια κοπέλα μέσα από ένα game και πήγα μόνος μου στην χώρα της όπου και πέρασα τις 4 καλύτερες μέρες της ζωής μου. Συμφωνώ όμως στο ότι όλα στη ζωή έχουν ένα ρίσκο και ναι καλό θα είναι να είσαι όσων το δυνατό πιο σίγουρος προτού κάνεις κάτι.
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 α ρε speedman μεγαλε εραστη... ---------- Προσθήκη στις 13:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:37 ---------- Ναι και μην ξεχάσεις να φοράςhttp://www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY και http://www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU SERIOUS ISSUES δν ξερω γτ αλλα καυ....σα λιγο οταν τον ειδα
Toufas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=g6kwUBrRjaM[/ame] [ame]http://www.youtube.com/watch?v=SulD2NSqG74[/ame]
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ενστάσεις που έχω παρ' όλο που με κάνατε να γελάσω με τα ποστ σας. α) δηλαδή αν η κοπέλα έχει όντος κάποιο κινητικό πρόβλημα και κατά τα άλλα είναι ακριβός όπως του έχει παρουσιαστεί, που είναι το κακό? β) ποτέ μην λες ποτέ για το τηλεφωνικό η οποιοδήποτε άλλο τρόπο εξ αποστάσεως, η ζωή είναι μεγάλη π.....να και ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα. a) αυτο σημαινει οτι η κοπελα δεν εχει respect για τον ιδιο της τον εαυτο , αρα γιατι πρεπει να την καταλαβουμε ; στο κατω κατω με τον φιλο μας μιλανε για παρα πολυ καιρο . να ελεγες οτι ηταν αγνωστος και δεν χρειαζοταν να του το πει ... οκ αλλα οχι και μετα απο 5 μηνες
YiN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ενώ αυτός που πάει για παρακολούθηση έχει ρισπεκτ για τον εαυτό του.
otherside88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 πωωω ρε παιδια ενα χαβαλε ειπαμε να κανουμε.... μη το μαμησουμε το θεμα!! :p εμεις λεμε να παει να την παρακολουθησει, δεν ειπε αυτος πως θα παει!
hartzoua Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 και να φανταστείς ότι ο άνθρωπος απλά ρώτησε αν είναι σωστό να κρατάει κάτι στο σπίτι....... Πάντως, το θέμα έχει σοδομιστεί αγρίως και ελαχιστοπιείται η πιθανότητα και ευχάριστα σχόλια να γίνουν (που γίνονται!) και ο topic starter να μην παρεξηγηθεί. πες την αλήθεια πάντως, κάτι δεν κολάει σε όλα αυτα! Sorry, δεν κρατήθηκα!
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 YiN , δεν ξερω ουτε τον εναν , ουτε τον αλλον . Απλα μιλαω σε γενικες γραμμες . Οπως ειπα και παραπανω , εγω προσωπικα μονο και μονο απο περιεργεια θα πηγαινα . Βεβαια ασ μην ανοιξουμε το θεμα για το respect γιατι θα βγουμε way offtopic Απλα λεω οτι καλο το ιντερνετ και η γατα (FR) αλλα προτιμω προσωπικα να μη βασιζομαι πανω τους για τετοια θεματα
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Καιμενε! Τι ζωη ειναι αυτη? Μηπως σε αποφευγει? Την επομενη φορα που σου πει να βρεθειτε, πες της"Εσπασα ένα καρυδι και δεν μπορω" Υ.Γ. Ευχαρισυω για το +1
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Καιμενε! Τι ζωη ειναι αυτη? Μηπως σε αποφευγει? Την επομενη φορα που σου πει να βρεθειτε, πες της"Εσπασα ένα αρχ%#@ και δεν μπορω" NewProject Senior Member Μηνυματα : 2115
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 μοιαζει λιγο με james blunt ο δευτερος στο βιντ.
okeanos111 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Καιμενε! Τι ζωη ειναι αυτη? Μηπως σε αποφευγει? Την επομενη φορα που σου πει να βρεθειτε, πες της"Εσπασα ένα αρχ%#@ και δεν μπορω" μηπως τον αποφευγει; χαχαχχα ε οχι δαα! τι εσπασε;; χχαχα χχα! ας το κλεισει καποιος το θεματακι!< φτανει παιδια δεν παιζει αλλο!,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.