mokas1234567 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 mokas , otherside , δηλαδη το οτι εξαφανιστηκε ( και καλα ) τελευταια στιγμη , δεν ειναι τραβιγμνενο ; ναι ρε μαν φουλ τραβιγμενο ειναι και εγω του συνιστω του παλικαριου να κοψει καθε επαφη
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ε ναι, γιατί το να πάει να ρωτήσει τους γείτονες σαν την κουτσομπόλα και να παρακολουθήσει τι γίνεται είναι πολύ αξιοπρέπες. Ρε τι λέτε ρε. Τον δουλεύει or not υπάρχει κι ένα όριο στο που φτάνει κανείς για να ρίξει γκομενα/ο. ακριβως . αλλα εδω δεν υπαρχει θεμα να την ριξει ... αμα θες πες το περιεργεια , πες το αξιοπρεπεια , πες το πεισμα αλλα κατα τη γνωμη του μια ερευνα πρεπει να την κανει
otherside88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ακριβως . αλλα εδω δεν υπαρχει θεμα να την ριξει ... αμα θες πες το περιεργεια , πες το αξιοπρεπεια , πες το πεισμα αλλα κατα τη γνωμη του μια ερευνα πρεπει να την κανει να μας φυγει και εμας η περιεργεια ρε παιδακι μου!!!! τοσες υποθεσεις εχουμε κανει... να μη ξερουμε ποιος εκανε την σωστη??? δε λεει...:devil:
YiN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Το να φτάσεις σε τέτοια μήκη δείχνει σοβαρό απωθημένο.
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 να μας φυγει και εμας η περιεργεια ρε παιδακι μου!!!! τοσες υποθεσεις εχουμε κανει... να μη ξερουμε ποιος εκανε την σωστη??? δε λεει...:devil: χαχαχαχα ακριβως αυτο .. ειμεις δηλαδη δεν ειμαστε ανθρωποι ;
otherside88 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εεε μα πες τα....!!! εξαλλου οπως ειπα και χθες το βραδυ, μπορει να ειμαστε κουτσομπολιδες αλλα δε φταιμε!! αυτος ανοιξε θεμα στο "Μπλα Μπλα"!!! καλα να παθει!!! :p:p
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 τοση ωρα μιλαμε αλλα ο θρεντ σταρτερ δεν λεει να μας απαντησει ....
Toufas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγω λεω να παει να το παιξει ντετεκτιβ, και να εχει αυτα τα γυαλια με τους καθρεφτες να βλεπει και πισω, και οτι αλλα ειχε σε εκεινα τα παιχνιδια spy tech καπως ετσι
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Το να φτάσεις σε τέτοια μήκη δείχνει σοβαρό απωθημένο. εχουμε και απ'αυτο σε μπολικες ποσοτητες , μη σε νοιαζει λοιπον ... η ωρα ειναι 13:14 1. 14:00 ενα καλο μεσημεριανο 2. 15:00 μια γρηγορη αναζιτηση στο facebook 3. 15:25 αν εχεις την διευθυνση της τοτε πηγαινε στο 5 4. 15:25 παρε το 11 8 χχ και ρωτα αν υπαρχει τετοιο ατομο , να σου πουν τον αριθμο και την διευθυνση 5. 15:35 ετοιμαζεσαι στα γρηγορα 6. 16:00 βγαινεις απο το σπιτι και πας στο δικο της ( διακριτικα παντα ) 7. καθεσαι μεχρι τις 21:00 - 22:00 και αν βαριεσαι να περιμενεις ρωτας και κανενα γειτονα και καλα """"""τυχαια"""""" για αυτην 8. 23:00 γυρνας σπιτι και ποσταρεις
YiN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγω λεω να παει να το παιξει ντετεκτιβ, και να εχει αυτα τα γυαλια με τους καθρεφτες να βλεπει και πισω, και οτι αλλα ειχε σε εκεινα τα παιχνιδια spy tech καπως ετσι ή να τη στήσει απ'έξω με το αυτοκίνητο και ντονατς. Ε;ε;ε;
CtrlFreak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγω λεω να παει να το παιξει ντετεκτιβ, και να εχει αυτα τα γυαλια με τους καθρεφτες να βλεπει και πισω, και οτι αλλα ειχε σε εκεινα τα παιχνιδια spy tech καπως ετσι Και εφημερίδα με τρύπα στην μέση για να βλέπει!!
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 αφου σου χει δωσει mail πιθανοτατα να εχει το ιδιο και στο facebook καντην ενα search στο fb και δες αν εχει profile εκει. επισης καλη πατεντα θα ηταν αν ξανα πας σπιτι της βεβαια να τη παρεις τηλ και να της πεις χαθηκα στο δρομο και δε βρισκω το σπιτι σου,βγες λιγο εξω να με παρεις.
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ναι και μην ξεχάσεις να φοράς [ame]http://www.youtube.com/watch?v=EVcyNANK5cY[/ame] και [ame]http://www.youtube.com/watch?v=15S0g8pG6HU[/ame] SERIOUS ISSUES
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 αφου σου χει δωσει mail πιθανοτατα να εχει το ιδιο και στο facebookκαντην ενα search στο fb και δες αν εχει profile εκει. επισης καλη πατεντα θα ηταν αν ξανα πας σπιτι της βεβαια να τη παρεις τηλ και να της πεις χαθηκα στο δρομο και δε βρισκω το σπιτι σου,βγες λιγο εξω να με παρεις. σε καμια γυναικα δν αρεσουν οι αιφνιδιες επισκεψεις απο αντρα κιολας που δν εχει ξαναδει ποτ στην ζωη της
NewProject Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 σε καμια γυναικα δν αρεσουν οι αιφνιδιες επισκεψεις απο αντρα κιολας που δν εχει ξαναδει ποτ στην ζωη της ............ "αυτη" τον εχει δει ...., αυτος - οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.