Προς το περιεχόμενο

Πρώτο ραντεβού παίρνω δώρο;

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
mokas , otherside , δηλαδη το οτι εξαφανιστηκε ( και καλα ) τελευταια στιγμη , δεν ειναι τραβιγμνενο ;

ειναι τραβηγμενο... πως δεν ειναι?!

κοιτα εγω κλεινω πιο πολυ προς την αποψη πως ολα αυτα περι υγειας και ετσι ειναι ψεματα και πως μπορει καλλιστα να παιζει και με κανα 2 αλλους ακριβως οπως και με τον δικο μας.. δεν αποκλειεται... επισης παιζει και να εχει και γκομενο που να της εσκασε μυτη χθες τελευταια στιγμη... ειναι πολλα που μπορει να συμβαινουν, αλλα οτι και να συμβαινει ειναι υποπτο...

---------- Προσθήκη στις 12:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:12 ----------

Ίσως απλά η κοπέλα δεν ήταν πάντα κοπέλα... ε;ε;ε;ε;ε;

ααα ρε klain με τα αυτα τα σχολια σου!!!:lol::lol::lol:

Δημοσ.
προβλημα υγειας.

τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια.

Δε πειραζει, σε 5 μηνες που θα σου ξανακανονισει ραντεβου, κατα το Νοεμβρη δηλαδη, εχεις ελπιδες. Ετοιμασε κανα καλο χειμωνιατικο ρουχο, κανα ωραιο παλτο, καμια καπαρτινα να εισαι Κυριος και ορμα!

Απλα, απτη μια αν ειναι νορμαλ γκομενα, ωραια κλπ οπως την περιγραφεις απτις photo, θα εχει παρει 3-4 τυπαδες -ισως και μονο 1- μεχρι τοτε, και εσυ θα κανεις τηλεφωνικο σεξ μαζι της τα βραδια που δεν θα τις καθεται σκηνικο και θα εχει τις καψες της.

Απτην αλλη κατι σου κρυβει και πιστεψε με ειναι παααρα πολυ ασχημο για στο κρυβει επιμελως τοσους μηνες και να στην κανει τελευταια στιγμη με τετοιο τροπο.

Διαλεγεις και παιρνεις.

Δημοσ.

υποπτο - ναι και σε καμια περιπτωση καλο . εγω προτεινω να το παρατησει το θεμα γιατι αυτα πανε πολυ . απο κει και περα αν θελει/μπορει να το κανει ειναι δικο του θεμα ....

κατι αλλο... διευθυνση ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ; οπως ειπε και ενα παιδι πιο πανω γιατι δεν την παρακολουθεις να δεις τι παιζει ;

- go go go , take a cover and hit the target !!!

- roger ...

Δημοσ.
φιλε μου συγνωμη που θα το πω, αλλα εδω η ιστορια ειναι πολυ σοβαρη, με την κακη εννοια ομως!

ετυχε κ διαβασα, αλλα κ εγραψα εδω μια λυση εχθες το βραδακι!

Απλα ομως η κοπελα σε δουλευει παρα πολυ χοντρα ομως!

Η ειναι παρα πολυ χοντρη κ χαλια μαπα ,κλπ, κ στελνει αλλης φωτος, η ειναι παρα πολυ κομπλεξικη για πολλα πραγματα , κ για την εμφανηση της, κ βεβαια παιζει ακομη να ειναι κ καποια αναπηρη, (ακουσα ιστορια προσφατα σχετικα,με μια πολυ ομορφη κοπελα,αλλα με σοβαρα προβληματα κινητικοτητας).

Λυπαμαι που σε προσγειωνω ετσι αποτομα, αλλα τα πραγματα ειναι σοβαρα κ πρεπει να την ξεχασεις συντομα). τα πολλα προβληματα υγειας αφορουν αυτη προσωπικα, κ ειναι πολυ σοβαρα.. εξου κ σου ειπε να συναντηθειτε σπιτι της! λογω του οτι μαλλον δεν μπορει να περπατησει...

Καλα οκ μια πολυ κακη σκεψη εκανα, αλλαολα πρεπει να τα περιμενεις καλε μου φιλε.. :)

Δεν παίζει, δηλαδή, αυτή απλά να το ξανασκέφτηκε και να φοβήθηκε να φέρει στο σπίτι της έναν άγνωστο; Άλλο το τηλέφωνο, άλλο το face to face.

Δημοσ.
Δεν παίζει, δηλαδή, αυτή απλά να το ξανασκέφτηκε και να φοβήθηκε να φέρει στο σπίτι της έναν άγνωστο; Άλλο το τηλέφωνο, άλλο το face to face.

αν ηταν ετσι , δεν θα τον καλουσε απο την αρχη ....

Δημοσ.

και εγω θα προτεινα να το παρατησει το θεμα... εε εχει καταντησει βλακεια... γιατι να κανεις τηλεφωνικο σεχ με μια που ολο δικαιολογιες σου βρισκει για να μη βρεθειτε, και να μη ψαξεις να κανεις κανονικο με μια κοπελα που δε θα εχει προβλημα (γιατι αυτη σιγουρα εχει!!)???

Δημοσ.
και εγω θα προτεινα να το παρατησει το θεμα... εε εχει καταντησει βλακεια... γιατι να κανεις τηλεφωνικο σεχ με μια που ολο δικαιολογιες σου βρισκει για να μη βρεθειτε, και να μη ψαξεις να κανεις κανονικο με μια κοπελα που δε θα εχει προβλημα (γιατι αυτη σιγουρα εχει!!)???

Ουτε webcam δεν του εβαζε 5μηνες, θα ηταν πολυ χοντρο να συναντηθουν 1ο ραντεβου σπιτι της, χωρις αυτη να του εχει δωσει εστω μια ιδεα για την εμφανιση της. Γενικα απο ολες τις πλευρες μπαζει το θεμα, τι ψαχνετε να βρειτε τωρα... Aν ο φιλος μας συνεχισει μαζι της, καλο θα ειναι να εχει υποψιν οτι θα την πατησει (ηδη την πατησε αλλα λεμε τωρα).

Δημοσ.

εγω λεω οτι εγινε κανονικα το ραντεβου,και ο speedman λεει ψεματα οτι δεν εγινε...

μπορει οντως να πηγε και αντι να πηδ...ξει να τον πηδ...αν..και ντρεπεται να μας το πει.:devil::devil::devil:

Kidding

Δημοσ.

Κλασικός πρόλογος της γκόμενας που έχει άλλο γκόμενο και παίζει μαζί σου. Απλά μην ασχολείσαι άλλο, ψάξε κάνα καλύτερο με webcam :)

Δημοσ.

Εγω θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω που σου προτεινουν να το ψαξεις το θεμα..Αν ξερεις τη διευθυνση της, ρωτα κανα γειτονα για καμια πληροφορια, δεν μπορει όλο και καποιος θα την εχει δει και θα την γνωριζει και ετσι θα μαθεις και εσυ καμια πληροφορια που δεν ξερεις...Απλα μαθε τι ακριβως παιζει..

Δημοσ.
Εγω θα συμφωνησω με τα παιδια παραπανω που σου προτεινουν να το ψαξεις το θεμα..Αν ξερεις τη διευθυνση της, ρωτα κανα γειτονα για καμια πληροφορια, δεν μπορει όλο και καποιος θα την εχει δει και θα την γνωριζει και ετσι θα μαθεις και εσυ καμια πληροφορια που δεν ξερεις...Απλα μαθε τι ακριβως παιζει..

Nαι μιας που αν μαθει τι παιζει ακριβως, θα κερδισει κατι στην υποθεση, πλην του να ικανοποιησει την περιεργεια του.

Το "γκομενετο" για Χ,Υ λογους ειναι χαμενη υποθεση, οποτε το καλυτερο που εχει να κανει αντι να ψαχνεται, ειναι να ξεχασει αμεσα την περιπτωση και τους 5 ατυχεις μηνες ψησιματος ;p Fails ολοι μας εχουμε κανει, δε χαθηκε ο κοσμος :>

Δημοσ.

Ε ναι, γιατί το να πάει να ρωτήσει τους γείτονες σαν την κουτσομπόλα και να παρακολουθήσει τι γίνεται είναι πολύ αξιοπρέπες. Ρε τι λέτε ρε. Τον δουλεύει or not υπάρχει κι ένα όριο στο που φτάνει κανείς για να ρίξει γκομενα/ο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...