Προς το περιεχόμενο

Πρώτο ραντεβού παίρνω δώρο;

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι μια κοπέλα που γνώρισα από το τσατ. Ήταν να βρεθούμε αλλά έτυχε ένα οικογενειακό πρόβλημα και έφυγε για 5 μήνες αλλά μιλούσαμε κάθε μέρα. Έχουμε άνεση μεταξύ μας μετά από τόσο καιρό. Αυτή με έχει δει από κάμερα εγώ από φωτό μόνο αλλά παρά πολλές φωτό και είναι πολύ όμορφη. Σήμερα που ήρθε το βράδυ θα παω σπίτι της. Χρειάζεται να πάρω κάποιο δώρο να παω και αν ναι τι να πάρω λέτε;

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρε κανα γλυκο ή κρασι, αναλογα αν θα φατε ή απλα θα κατσετε.

Γενικοτερα, οχι δεν παιρνεις δωρο στο πρωτο ραντεβου, προς θεου.

Αφου ομως θα επισκεφτεις ενα σπιτι για πρωτη φορα, ενα απο τα παραπανω θα ηταν ευγενικο να το πας.

Δημοσ.

Αφού θα πας σπίτι τουλάχιστον ένα κουτί γλυκά επιβάλεται να τα πάρεις! Τώρα αν θες και κάτι παραπάνω και τα λουλούδια δεν είναι κακή ιδέα.

Δημοσ.

εισαι σιγουρος οτι ειναι η ιδια στις φωτο;αν οχι καλυτερα να συναντηθειτε καπου εξω,για ευννοητους λογους....

Δημοσ.
Εχω γνωρίσει μια κοπέλα από ίντερνετ και έτυχε κάτι και έφυγε για 5 μήνες τώρα που γύρισε θα βρεθούμε πρώτη φορά στο σπίτι της πρέπει να πάρω δώρο σαν πρώτη φορά που θα την συναντήσω; αν και τι προτινεται

Και τίποτα να μην πάρεις, δε νομίζω να παρεξηγηθεί. Γνωριμία μέσω Internet και πρώτο ραντεβού σε σπίτι νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο τι θέλει :P Σοβαρά τώρα κανα κρασάκι πήγαινε.

Υ.Γ. Γιατί άνοιξες 2 topic για το ίδιο θέμα;

Δημοσ.

Πρώτη φορά στο σπίτι της. Right.

Φίλε μου πάρε προφυλακτικά, θα σου χρειαστούν σίγουρα.

Δημοσ.
Πρώτη φορά στο σπίτι της. Right.

Φίλε μου πάρε προφυλακτικά, θα σου χρειαστούν σίγουρα.

Καλά εννοείται ότι θα πρέπει να έχει μαζί του προφυλακτικά, αυτονόητο θα έλεγα. Μόνο να ελπίζει ότι οι φωτό είναι δικές της μη φάει καμία ξενέρα :-)

Δημοσ.

Eγω που ειμαι αντρας, θα δισταζα υπερβολικα πολυ 1ο ραντεβου με κοπελα απο chat να ειναι στο σπιτι μου.

Και αυτη ως κοπελα που θεωρητικα εχει ενα λογο παραπανω να ειναι πιο προσεκτικη, κανονιζει το 1ο ραντεβου με αγνωστο αντρα στο σπιτι της?

ontopic: Δε χρειαζεται δωρο αλλα αν νιωθεις αβολα να πας με αδεια χερια παρε κανα μπουκαλι καλο κρασι ή γλυκα οπως προαναφερθηκε. Προσωπικα θα πηγαινα χωρις δωρο.

Δημοσ.

Είθησται όταν πας για πρώτη φορά στο σπίτι οποιουδήποτε να παίρνεις ενα δωράκι τύπου γλυκό/ποτό κτλ. Εγώ θα έλεγα πάρε κάτι τέτοιο, είναι πάνω απ'όλα ευγενικό.

Τώρα για κοσμήματα και φορέματα και τέτοια όχι βέβαια αυτό έλειπε.

Δημοσ.

απλο ειναι: παρε ενα ζευγαρι κάλτσες και ενα δονητή.

αν δεν της αρέσουν οι κάλτσες, να παει να γαμηθει

Δημοσ.
απλο ειναι: παρε ενα ζευγαρι κάλτσες και ενα δονητή.

αν δεν της αρέσουν οι κάλτσες, να παει να γαμηθει

best of the best +1

• Moderators
Δημοσ.

Κρασι απο μενα. Απλο και classy. Αυτα οσον αφορα το οντοπικ. Στο οφφ τωρα,

ποσο καιρο την γνωριζεις?

Δημοσ.

Απο ευγενεια και μονο ΝΑΙ, δεν θα πας με αδεια χερια

Αλλα μην κανεις καμια παπαρια του στυλ κοσμηματα, ρουχα.

Πρωτο ραντεβου θα πας σαν υλικο δωρο κατι "για το σπιτι" ή γλυκα

Για την ιδια, σαν προσωπικο δωρο, κατι χωρις υλικη αξια αλλά δειγμα καλης κινησης.

Πχ λουλουδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...