Προς το περιεχόμενο

Επιλογή καινούριου πολύπριζου

gnarkill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να αγοράσω ένα πολύπριζο καλής ποιότητας με 8 θέσεις. Στην αναζήτηση που πραγματοποίησα βρήκα προϊόντα που προστατέυουν από τις διακυμάνσεις του ρεύματος. Δηλαδή και από υπερτάσεις? Τι μου προτείνετε και τι χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

τα καλά προστατεύουν και απο διακυμάνσεις και απο υπερταση, βραχυκυκλώματα, κεραυνούς.

μια καλή πρόταση είναι αυτή απο την APC, αλλά δυστυχώς μόνο 6 θέσεις.

Δημοσ.

Ειναι καλυτερο να παρεις ενα σταθεροποιητη τασης κ εκει να συνδεσεις ενα πολυπριζο οχι τοσο ακριβο, αφου θα σε προστατευει ο σταθεροποιητης...!!:-):-)

Δημοσ.

Καταρχάς σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Χρειάζομαι άμεσα ένα πολύπριζο και στη συνέχεια μπορεί να αγοράσω κανά ups αλλά προέχει αυτή τη χρονική περίοδο το πολύπριζο. Επειδή μάλλον θα πάω για το apc θα ήθελα να μάθω πόσα watt μπορεί να σηκώσει ταυτόχρονα από τις συσκευές που θα έχω συνδεδεμένες.

Δημοσ.

μπράβο ρε νίκος, αυτό έψαχνα να προτείνω και δεν το έβρισκα.

Επειδή μάλλον θα πάω για το apc θα ήθελα να μάθω πόσα watt μπορεί να σηκώσει ταυτόχρονα από τις συσκευές που θα έχω συνδεδεμένες.

έχω αυτό με τις 8 θέσεις (που πρότεινε ο νικος), έχω πάνω 1000αρι ups (που σηκώνει το Main pc+οθόνη του), δεύτερο υπολογιστή, δεύτερη οθόνη υπολογιστή, laser printer, modem, router, hub, ηχεία και δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

To APC που προτάθηκε είναι κορυφαία επιλογή. Το έχω από το 2004 (αν όχι το ίδιο παρεμφερές παλιότερο μοντέλο) και έχει σώσει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευες του σπιτιού από πολλά black out (τετραγώνου, μισής ανατολικής αττικής:-), πολυκατοικίας, σπιτιού). Η εν λόγω εταιρία, είναι μεν ακριβή (ειδικά σε UPS) αλλά ίσως η καλύτερη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...