Προς το περιεχόμενο

site διαφημίσεις εφορία

nikos00000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

hosting και domain κυρίως υποθέτω...

επίσης μπορεί να έχεις και κάποια άλλα έξοδα π.χ. για να αγοράσεις κάποιο θέμα ή κάποιο plugin που δεν είναι δωρεάν.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν ειναι πολλα τα λεφτα για hosting και domain εαν βγαζεις 40 ευρω την ημερα, ειναι 1200 το μηνα.

αρκετα καλο μεροκαματο.

παντως εγω πιστευω οτι αξιζει τον κοπο ειτε site εχεις ειτε blog ,εαν χτυπας απο 10.000 και πανω pageviews καθημερινα.

εχω διαπιστωσει οτι πολλα blogs χτυπανε πανω απο 100.000 pageviews την ημερα και ειναι φουλ στις διαφημισεις.

κανονικες επιχειρησεις δηλαδη.

αναφερομαι βεβαια σε blogs με πολιτικα θεματα[εκει ειναι ολο το φαι]αλλα ειναι ρισκο για πολλους και διαφορους λογους,πιστευω.

• Members
Δημοσ.

Μπορεί να μην είναι πολλά αλλά 100 - 150 ευρώ το χρόνο μπορεί και να μαζεύονται. Αυτό θα μπορούσε να δικαιολογεί την ύπαρξη διαφημίσεων ακόμη και εάν έχεις ένα site με λίγες επισκέψεις (200 - 300 τη μέρα), μπας και καταφέρεις να καλύψεις τα παραπάνω έξοδα.

Αν έχεις 10.000 pageviews τη μέρα δεν το συζητάω ότι αξίζει να βάλεις, αφού μπορεί να σου προκύπτει κάθε μήνα ένα καλό χαρτζιλίκι.

Βέβαια, για να φτάσεις να έχεις τόσες επισκέψεις πρέπει με κάποιο τρόπο να επενδύσεις και κάπως στο site σου. Είτε για να το προωθήσεις και να το κάνεις γνωστό είτε να βρεις συντάκτες / συνεργάτες γιατί μόνος σου όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να το συντηρείς αν μεγαλώσει πολύ (εκτός πια κι αν παρατήσεις ότι άλλη δουλειά κάνεις για να ασχοληθείς μόνο με αυτό).

Δημοσ.
οταν λες τα εξοδα τι εννοεις?

domain & hosting.Αν υπάρχει οπτικό υλικό ειδικά (φωτογραφίες και βίντεο) το κόστος ανεβαίνει επικίνδυνα.

Δημοσ.

εμενα ηδη το blog μου τρωει 5-6 ωρες καθημερινα και αναγκαζομαι να ξυπναω πολυ πρωι για την πρωτη ενημερωση.

δυσκολα τα πραγματα,εχω ψιλο κουρασθει με το πρωινο ξυπνημα και ακομα δεν εχω αποφασισει για διαφημισεις,αν και διαρκως ανεβαινει η επισκεψιμοτητα αλλα εαν δεν φθασω τα 10.000 pageviews την ημερα δεν βαζω.

ΥΓ: 3.5 χρονια ηδη εχει ζωη το blog μου,το παλευω οσο μπορω.

• Members
Δημοσ.
εμενα ηδη το blog μου τρωει 5-6 ωρες καθημερινα και αναγκαζομαι να ξυπναω πολυ πρωι για την πρωτη ενημερωση.

δυσκολα τα πραγματα,εχω ψιλο κουρασθει με το πρωινο ξυπνημα και ακομα δεν εχω αποφασισει για διαφημισεις,αν και διαρκως ανεβαινει η επισκεψιμοτητα αλλα εαν δεν φθασω τα 10.000 pageviews την ημερα δεν βαζω.

ΥΓ: 3.5 χρονια ηδη εχει ζωη το blog μου,το παλευω οσο μπορω.

τώρα στις πόσες επισκέψεις είσαι; ειδικά αν έχει αρχίσει να σε κουράζει πάντως, επιβάλλεται να βάλεις διαφημίσεις μπας και δεις ότι αποδίδουν και σου ανοίξει την όρεξη

Δημοσ.

κυμαινομαι απο 2500-3000 pageviews τις καθημερινες ,1500-2000 τα σαββατοκυριακα.

---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:04 ----------

ζολοθ.. σκεψου για ενα redesign.. είναι λίγο κουραστικό.. κατα τα αλλα μια χαρά..

για πες καμμια ιδεα,τι κουραζει,με ενδιαφερει.

Δημοσ.

αφού έχεις επενδύσει τόσο κόπο και προσπάθεια, γιατί να μην του δώσεις και ένα καλύτερο domain; και καλύτερο layout...

λογικά έτσι θα ανέβουν περισσότερο οι επισκέψεις αφού περιεχόμενο έχεις καλό....

Δημοσ.

για αρχή το μενού.. αν δε εχω fullscreen (1680px) κάνει wrap τις επιλογές.. επίσης αν δεν είναι fullscreen οταν έχεις βιντεο για παραδειγμα, σε ενα αρθρο, μου βγαίνει απ έξω απο τη στήλη του άρθρου.

Νομίζω επίσης οτι με ενοχλεί οτι είναι ολα bold και γενικα μου φαίνονται όλα κάπως μεγάλα..

αν μου ρθει κατι θα ξαναπω..

• Members
Δημοσ.

Κι εγώ πιστεύω πως πρέπει να προσέξεις πολλά πράγματα για να ανεβάσεις τις επισκέψεις σου. Π.χ. πριν από κάποιους μήνες δεν είχα μπει ποτέ στο webmasters tools και όταν το έκανα είδα ότι ήταν τίγκα στα html suggestions.

Όταν άρχισα να διορθώνω τέτοιου είδους λάθη και να προσπαθώ να το βελτιώσω από κάθε άποψη σε τεχνικό επίπεδο (ταχύτητα φορτώματος, όσο το δυνατόν πιο valid html, θέματα ευχρηστίας, ακόμη και εμφάνιση) άρχισα να βλέπω σταθερή άνοδο (ενώ είχα 25 επισκέψεις (όχι pageviews) Μ/Ο το Γενάρη :P, τον Αύγουστο πλησίασα τις 200 και ακόμη δεν έχει σταθεροποιηθεί κάπου συγκεκριμένα αφού εξακολουθεί να ανεβαίνει).

Ειδικά από τότε που το μετέφερα σε δικό μου Wordpress που μου έδινε τη δυνατότητα να διορθώσω / τροποποιήσω πιο εύκολα όλα τα παραπάνω, οι επισκέψεις σχεδόν διπλασιάστηκαν μέσα σε ένα μήνα.

Δημοσ.
θα το εξετασω το θεμα.

Καλα θα κάνεις.Εφόσον έχεις τόσες επισκέψεις είναι στο χέρι σου να τους αυξήσεις κι άλλο.Είναι πιο δύσκολο να πας απο 0-200 επισκέψεις την μέρα παρά απο τους 2500 στους 3500.

Βρές ένα domain , άλλαξε theme , με κουράζει και το χρώμα και τα μεγάλα bold γράμματα και θα σου πρότεινα να πας σε wordpress cms.Όσο για τις διαφημίσεις νομίζω θα βγάζες ένα αξιοπρεπές ποσό από adsense , και γιατί όχι με τόσες επισκέψεις να εξασφάλιζες διαφήμιση από την thinkdigital ή κάτι αντίστοιχο.

Δημοσ.

ξερετε ποιο ειναι το θεμα;

το θεμα του background ειναι μεγαλη ιστορια ρε παιδια,κατα καιρους εχω ψαξει και εχω βαλει ολα σχεδον τα χρωματα ,ψαχνωντας για το πιο ξεκουραστο για τα ματια του επισκεπτη αλλα οι γνωμες παντα διιστανται.

οσον αφορα τις γραμματοσειρες οντως θα τις μικρυνω.

για το layout ακολουθω παντα οτι τελευταιο εχει βγαλει το draft blogger.

παλαιοτερα ειχα χρησιμοποιησει διαφορα θεματα εκτος blogger αλλα δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος απο την λειτουργικοτητα.

οσον αφορα τα wordpress themes,το εχω σκεφθει αν και η φιλοσοφια στο θεμα του περιεχομενου των wordpress bloggs μου εχει αφησει ασχημες αναμνησεις μιας και ειχα ενα εξαιρετικο wordpress blog παλαιοτερα και εν μια νυκτι,χωρις καμμια προειδοποιησει μετα απο 9 μηνες λειτουργιας και 10.000 αναρτησεις μου το κλεισανε με δικαιολογια οτι διαφημιζα μεσω αυτου το αλλο blog μου.

ακατανοητο για μενα αφου μονο ενα λινκ ειχα που οδηγουσε και στο αλλο μου blog.

παντως επειδη ασχολουμε ψαχνωντας την καλυτερευση της σελιδας μου,λαμβανω υποψιν μου τις παρατηρησεις σας και θα δω τι μπορω να διορθωσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...