SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Καλησπερα παιδια.Επεσε στα χερια μου ατυο το λαπτοπ αλλα οταν παω να πατησω το touchpad του δεν κανει τιποτα[οθτε τα δυο πληκτρα που εχει δεξια και αριστερα κανουν τιποτα].Τι πρεπει να κανω.Μου ειπαν οτι πρεπει να παω στις ρυθμισεις αλλα οσο και αν το εψαξα δεν βρηκα τιποτα.
turist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 μπορεί να έχει φύγει η καλωδιοταινία... αλλά για καλό και για κακό δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους drivers.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Το θεμα ειναι οτι δεν λειτουργουν ουτε τα δυο πληκτρα[δεξιο και αριστερο κλικ].Ολα αυτα ειναι ενωμενα μαζι?
turist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 ναι είναι με μια καλωδιοταινία Πιθανές αιτίες (είτε βγαλμένη καλωδιοταινία, είτε drivers, είτε αλλαγή το touchpad...)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μαλλον εχει προβλημα το pad.Τωρα τι κανω?Ειναι εκτος εγγυησης.Αμα παω να μου το επισκευασουν θα μου παρουν πολλα[αν ναι ,τοτε καλυτερα να δουλευω με το ποντικι]
basilis5 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Το σέρβις είναι στο εξωτερικό, εκεί παει με κούριερ οπότε θα κοστίσει κάμποσο. Καλύτερα πάρε τους ένα τηλ να Ρωτήσεις το κόστος, μιλάς με βελγιδα αλλά στα ελληνικα Sent from my iPod touch using Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.