dimitris2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Η αγορά των Η/Υ στην Ευρώπη παρουσίασε αύξηση 21% κατά τη διάρκεια του 2ου τετραμήνου του 2010 σύμφωνα με τα τελευταία στατιστικά της IDC. Στην έρευνα συγκεντρώθηκαν αποτελέσματα για πωλήσεις επιτραπέζιων αλλά και φορητών υπολογιστών. Η αύξηση που παρουσιάζει η αγορά των H/Y είναι σταθερή, με τις επιχειρήσεις να αναβαθμίζουν τα συστήματα τους ενώ οι καταναλωτές πιστεύουν πως είναι κατάλληλη η περίοδος για αντικατάσταση των υπολογιστών τους. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ικανοποιητικά, ιδίως εν μέσω της οικονομικής κρίσης που πλήττει την Ευρώπη. Όσον αφορά την αγορά των φορητών υπολογιστών, σύμφωνα με τα στατιστικά παρουσιάζεται μεγαλύτερη τάση ανανέωσης των notebooks σε σχέση με τα netbook, ενώ οι καταναλωτές προτιμούν να ανανεώσουν τον επιτραπέζιο υπολογιστή τους, αντί του φορητού που χρησιμοποιούν ως κύριο υπολογιστή. Site: techradar.com
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εμένα προσωπικά μου λύνει τα χέρια το Netbook απο το να κουβαλάω απο εδω και απο εκεί για δουλειές το πολύ μεγαλύτερο laptop,και φυσικά κρατάει και περισσότερο. Δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.
mokas1234567 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εμένα προσωπικά μου λύνει τα χέρια το Netbook απο το να κουβαλάω απο εδω και απο εκεί για δουλειές το πολύ μεγαλύτερο laptop,και φυσικά κρατάει και περισσότερο.Δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Εσυ που το χρεισιμοποιεις για δουλιες εισαι ενταξει ομως γνωριζω πολλους που τα αγορασαν και μετα γκρινιαζουν κιολας για την μικρη οθονη,και αμα τους την πω νευριαζουν.......pfff(+πως το ολο θεμα με τα νετμπουκ στην α' Γυμνασιου ηταν φιασκο καθος η αδερφη μου δεν τα εχει ακουμπησει καν στο σχολειο της) Υ.Σ σορρυ για τα ορθογραφικα λαθη αλλα εχω δυσλεξια
Harry007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Η επιλογή και η αγορά ενός φορητού ή PC θα πρέπει να βασίζεται καθαρά στις ανάγκες του καθενός. Θα ήταν άσκοπη αγορά ενός PC των 1.000 €, αν οι εργασίες που θα εκτελεί θα είναι Office, Internet browsing και μουσική.
21century Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ας μην ήταν τα 7αρια και θα βλεπαμε πτωση αντι για ανοδο...
theTuber Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ποια μόδα ήταν και πέρασε ? Τα νετμπουκ ? Υπάρχουν παντού. Έχουν όλοι. Όταν χρειάζεσαι browsing, μουσική άντε και κάνα word το νετμπουκ σου λύνει τα χέρια και το παίρνεις παντού έτσι σε μέγεθος τετραδίου που είναι. Έχει και μια αυτονομία με την μπαταρία, άλλο πράμα...
jimzzz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Και εγώ με netbook (10inch) δουλεύω, είναι πραγματικά ότι καλύτερο για όταν είσαι εκτός σπιτιού και θες λίγο internet, με 6ώρες αυτονομία... Και το Κινητό με το wifi με βόλευε, αλλά άλλο το netbook... Για μένα τα Laptop είναι μια φορητή λύση με μεγάλη οθόνη (πάνω από 17inch) και τα desktop με κάνα quad για games και HD movies!!!
StavrosD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Όχι και όλοι netbook. Αν θέλω κάτι μικρό χρησιμοποιώ ένα tablet που έχω με 12" οθόνη (έχει και πληκτρολόγιο). Αυτή την στιγμή είναι πιο οικονομικό στο ebay και με περισσότερες δυνατότητες από netbook. Οι μηχανικοί και οι προγραμματιστές που εργαζόμαστε σε γραφικό περιβάλλον δεν μπορούμε να εργαστούμε σε μικρή οθόνη. Τουλάχιστον το portege έχει ανάλυση 1400χ1050 και κάπως παλεύεται (το έχω ρυθμίσει να τα δείχνει μικρά για να φαίνονται περισσότερα πράγματα στην οθόνη).
kawa58 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 3 χρονια εχω laptop περα απο τα desktop που εχω και το γουσταρω με 1000 Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα