invisiblesurfer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Γεια σε ολους! Εχω ακουσει οτι υπαρχουν καποιοι δισκοι που μπορω φερ' ειπειν να βαζω στο PC να κατεβαινει ενα torrent, να κλεισω το pc και ο σκληρος δισκος να δουλευει μονος του και να κατεβαζει. Εχετε ακουσει κατι? (ελπιζω να μην εχει βρωμισει ο τοπος και γινω ρομπα)
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Γεια σε ολους! Εχω ακουσει οτι υπαρχουν καποιοι δισκοι που μπορω φερ' ειπειν να βαζω στο PC να κατεβαινει ενα torrent, να κλεισω το pc και ο σκληρος δισκος να δουλευει μονος του και να κατεβαζει. Εχετε ακουσει κατι? (ελπιζω να μην εχει βρωμισει ο τοπος και γινω ρομπα) λίγο πολύ θα γίνεις ρόμπα αλλά δεν πειράζει http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&hs=u4s&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&q=3.5+enclosure+with+BitTorrent+client&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
invisiblesurfer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω φιλε μου. Υπαρχει καμια προταση? Εχει καποιος hands-on εμπειρια με καποιον τετοιο σκληρο?
Vatos_locos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 εμπειρία δεν έχω, το μόνο σίγουρο είναι οτι σε file transfers είναι απελπιστικά αργά αυτά είχα κάποτε έναν αλλά δεν το δούλεψα ποτέ έστησα pc με win 2008 και καθάρισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.