Προς το περιεχόμενο

ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ CLUB-ELECTRIC...

zaxoys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν η ιστορία έχει ως εξής:

1 Φίλη μου πήρε πριν 1 χρόνο + 3 μήνες περίπου ένα pc σε προσφορά από τα club-electric .Το PC αυτό έχει 3 χρόνια εγγύηση .΄Πριν κανα μήνα περίπου η οθόνη χάλασε(μάλλον κάηκε) ,πάμε λοιπόν μαζί στο club-electric Χανίων να ρωτήσουμε τι θα γίνει .Ο υπάλληλος εκεί μας είπε πως πρέπει να επικοινωνήσουμε με την ΟΚΤΑΒΙΤ(Αντιπρόσωπο) σε ερώτημα μου γιατί δεν συννενοείται αυτός αφού από εκεί αγοράστηκε ,δεν έδωσε καμία απάντηση -ίσα ίσα "θυμόταν"οτι η συγκεκριμένη οθόνη (μάρκας Jean 17') έχει 1 χρόνο εγγύηση την στιγμή που όλο το πακέτο έχει 3 χρόνια....Είχε την ευγένια μάλιστα να μου δώσει 1 φωτοτυπία με 1 διεύθυνση και 1 τηλ. της OKTABIT .Βέβαια εγώ δεν μπορούσα στηριζόμενος μόνο σε αυτό να στείλω την οθόνη ξεκάρφωτα σε 1 διεύθυνση που μου έδωσε σε 1 φωτοτυπία .Την άλλη μέρα πήραμ τηλ. στην OKTABIT όπου στο service δώσαμε το serial της οθόνης και σε ερώτηση μου μου είπαν "Μα και βέβαια η οθόνη έχει εγγύηση 3 χρόνια..."Στην ερώτηση πως θα την στείλουμε μας΄είπε να την στείλει το μαγαζί με δελτίο αποστολής.Στην συνέχεια ξαναπάμε στα Club-electric μαζί με την οθόνη οπού ο αρμόδιος υπάλληλος μου λέει πως δεν μπορεί να την στείλει .Απαιτώ να δω τον διευθυντή ο οποίος προσπαθεί + αυτός να με πείσει οτι η οθόνη έχει 1 χρόνο εγγύηση ...Όταν του λέω να πάρει μπροστά μου τηλέφωνο την ΟΚΤΑΒΙΤ να συννενοηθεί΄κάνει πως δεν ακούει και μου λέει να αφήσω τηλέφωνο να με πάρει αυτός .Σαν δικαιολογία οτι δεν μπορεί να στείλει αυτός την οθόνη χρησιμοποιεί αφενός οτι δεν υπάρχει διαδικασία σαν μαγαζί για να την στείλει -αφετέρου οτι άλλαξε πρόγραμμα στον υπλογιστή και δεν έχει καν τον κωδικό της οθόνης το νέο πρόγραμμα!!!Ακόμα δεν με αφήνει να αφήσω καν την χαλασμένη οθόνη εκεί με την δικαιολογία οτί θα έχει προβλήματα με την εφορία!!!! ...Τελικά αφήνω το τηλ.μου και φεύγω με την οθόνη και με πέρνει ύστερα από 2 τηλέφωνα που του κανα να ρωτήσω, σε 10 μέρες!!Και μου λέει πως πρέπει να περάσω να πάρω από εκεί κάτι χαρτιά και να στείλω ο ίδος την οθόνη!Τελικά είναι αναγκασμένος να την στείλει αυτός ή όχι (έστω και με δικά μου μεταφορικά έξοδα)?Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι άλλο μπορώ να κάνω?Πάντως ένα σας λέω :ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ CLUB-ELECTRIC είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!

Δημοσ.

Epidei doyleva se tetoia etairia pos exei to pragma! Prota apo ola thn eggyhsh den thn dinei to club electric alla h OKTABIT kai pisteyo pos eixe dikio. H megales etairies pleon den stelnoyn aytes pragmata gia ton logo oti ka8ysteroysan sthn grammh protereothtas kai ekane pano apo mhna na to parei piso o pelaths! Eno eidane oti ama to steilei o pelaths ekane 7-8 hmeres! Ta e3oda apostolhs oso exei eggyhsh ta vazeis ston paralhpth o opoios einai h OKTABIT. H megales etairies kato einai gia ton poyt... epidei eidane oti poylane ta computers konteyoun na poylane kai ta periptera....! H polhtes einai asxetoi mexri aisxaths katantias! 3ero polloys poy pane se magazia gia na kanoyn erothshs kai na gelane me ths geloies apanthshs!!! Ayta !!!

Δημοσ.

vasika aposo ksero allo i MEGABIT -ΟΚΤΑΒΙΤ ine diaforetikes eteries kai aposo ksero apo timokatalogous pou vlepo i oktabit se kapia fasi efere gia ena fegari othones Jean 17' se kseftila timi anyway esi prepi na to pas apo to magazi pou to pires giati i othoni aftin den kaliptite apo egkieisi on site diladi epitopou alagi meso courier alla prepi na paei ston oktabit na tin eleksoune kai meta na sou tin alaksoune fisika ali giati den eiparxi allo jean alla mploutzin xa kalo e!telos pantos pane se aftous pou tin pires kai na apetisis na sou tin paroune alios apilisetous oti tha tous pas sto institou katanaloti kai entometaksi pare kai kana tilefono sta kentrika tis athinas afti ta tremoun kati tetia kai ali fora kita na pernis prointa gia ipologistes apo idikevmena magazia san afta pou ine se oles tis gitonies mikra alla apotelesmatika ides i alisides pane alisidoa kai klain main ine i doulia ego stin serres opuios pelatis moui ferni othoni me tin mia perni mia na kani tin doulia tou kai kitazo san katastimatarxis na tin stilo piso gia egkieisi kai na ton eksipiretiso gia na ksanaerthi

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...