Προς το περιεχόμενο

iPhone service Θεσσαλονικη

marjel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει κανένα αξιόπιστο μέρος να πάω το κινητό μου για service χωρίς να μου ζητήσουν τρελά λεφτά και να γίνει σωστή δουλειά

το πρόβλημα με το κινητό είναι ότι ασπρίζει η οθόνη ( δεν είναι το WSOD πρόβλημα ) και μάλλον δεν κάνει κάτι καλή επαφή γιατί μόλις την πιέσω με δύναμη πάνω δεξιά επανέρχεται .

Thankz

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους

Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει κανένα αξιόπιστο μέρος να πάω το κινητό μου για service χωρίς να μου ζητήσουν τρελά λεφτά και να γίνει σωστή δουλειά

το πρόβλημα με το κινητό είναι ότι ασπρίζει η οθόνη ( δεν είναι το WSOD πρόβλημα ) και μάλλον δεν κάνει κάτι καλή επαφή γιατί μόλις την πιέσω με δύναμη πάνω δεξιά επανέρχεται .

Thankz

Πάνω δεξιά πάντως είναι τα 3 καλώδια που συνδέουν την οθόνη με την μητρική, αν ήμουν στη θέση σου θα το άνοιγα μόνος μου, αν είναι εκεί το πρόβλημα δλδ δεν κάνει καλά επαφή κάποιο από τα καλώδια είναι εύκολο να φτιαχτεί.

Δημοσ.

Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα και να το κάνω χειρότερα.

Υποτίθεται ότι το είχα πάει στην maconline να μου αλλάξουν το εξωτερικό τζάμι και το μεγάφωνο ύστερα από πέσιμο ( με υλικά δικά μου από το ebay ) και δεν λέω μου τα αντικαταστήσανε αλλά μετά από αυτό άρχισε να μου παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα (πριν με το σπασμένο τζάμι δεν μου παρουσίαζε κάτι τέτοιο ) , τους το είπα το κράτησαν μια εβδομάδα και μου είπαν ότι δεν γίνεται και οφείλεται στο πέσιμο.Είναι περίεργο αφού όταν βρω το σημείο και το πιέσω η οθόνη επανέρχεται μέχρι όμως να πάρω το χέρια μου . ..

Απλά ψάχνω κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να μου πει αυτό είναι το πρόβλημα κράτα το ή πέτα το ...

ps: το κινητό παρά το πρόβλημα λειτουργεί τελείως κανονικά.

Δημοσ.
Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν θέλω να κάνω καμιά πατάτα και να το κάνω χειρότερα.

Υποτίθεται ότι το είχα πάει στην maconline να μου αλλάξουν το εξωτερικό τζάμι και το μεγάφωνο ύστερα από πέσιμο ( με υλικά δικά μου από το ebay ) και δεν λέω μου τα αντικαταστήσανε αλλά μετά από αυτό άρχισε να μου παρουσιάζει το συγκεκριμένο πρόβλημα (πριν με το σπασμένο τζάμι δεν μου παρουσίαζε κάτι τέτοιο ) , τους το είπα το κράτησαν μια εβδομάδα και μου είπαν ότι δεν γίνεται και οφείλεται στο πέσιμο.Είναι περίεργο αφού όταν βρω το σημείο και το πιέσω η οθόνη επανέρχεται μέχρι όμως να πάρω το χέρια μου . ..

Απλά ψάχνω κάποιο αξιόπιστο κατάστημα που να μου πει αυτό είναι το πρόβλημα κράτα το ή πέτα το ...

ps: το κινητό παρά το πρόβλημα λειτουργεί τελείως κανονικά.

Ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και απλα το ανοιξα και <<κουμπωσα>>ενα απο τα 3 αυτα καλωδια και οι οθονη ειναι μια χαρα τωρα.Μονο προσεχε,αν το επιχειρησεις,πως θα τραβηξεις την οθονη.Δεν ειναι τιποτα δυσκολο.Με μια βεντουζα ,αφου εχεις πρωτα βγαλει τις 2 βιδες απο κατω,την τραβας και εισαι οκ.Ειναι μικρο το προβλημα πιστευω για να το πας για service.

Δημοσ.

thanks και τους 2 σας για τiς απαντήσεις και μάλλον θα προσπαθήσω μια να το κάνω, αλλά αφού είναι τόσο ευκολο γιατί η maconline δεν το έκανε την δεύτερη φορά που το πήγα ?

Anyway , πάντως κανένα κατάστημα αξιόλογο στην Θεσσαλονίκη για servise αν δεν τα καταφέρω ? B)

Δημοσ.

το άνοιξα αλλά πάλι τα ίδια το καλώδιο 2 κουμπώνει σωστά αλλά το 3 και το 1 ίσως δημιουργούν το πρόβλημα .

φοβάμαι μην το touch που πήρα από το ebay επειδή είναι maimou μήπως δημιουργεί το όλο πρόβλημα .

τελικά κανένα μάστορα έχουμε ?

Δημοσ.

Mε το τηλέφωνο τίποτα , τα καλώδια είναι οκ εκτός αν μου διαφεύγει κάτι . (μάλλον mobo η πρόβλημα στον connector 3 )

έχει κανείς εμπειρία από αυτά τα μαγαζιά να το στείλω , γιατί από Θεσσαλονίκη δεν βρίσκω τίποτα.

http://www.pcexpress.gr/iPhone-Unlocking-and-Backup.html

http://www.9volto.gr/menu/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...