mokas1234567 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πηγα το 2007 και ειναι πολυ ωραιο νησι,ορθες πρασινου αλλα σχετικα ηρεμο
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 λοιπον εγω πηγα περσυ το καλοκαιρι οποτε τα εχω ολα φρεσκα.. παραλιες αν σσαρεσουν οι παραλιες με αμμο ξεχασε το.ειναι γεματες με βοτσαλο..αν και πεντακαθαρες εχει πολλα βραχια ...και πονουσαν τα ποδια μου μεχρινα αγγιξω το νερο διασκεδαση πηγα αρχες ιουλιου και ειναι τιγκα στις οικογενειες και στα ζευγαρια μεγαλης ηλικιας..(εγω ειμαι 22)δν ειχε πολλα πραγματα να κανεις.να φανταστεις στις 12 ημασταν πισω στο σπιτι(π πηγα κιολας και με σχεση) βαρεθηκα την ζωη μου.. συγκοινωνιες δν εχει τοσα τακτικα δρομολογια οσο η σκιαθος.. το λεωφορειο περνουσε καθε μιση ωρα το πιο νωρις και το πιο αργα καθε 2 ωρες τα ταξι πανακριβα! απο αγνωντα μεχρι την πολη μας επερναν 12ευρω.(αν ειναι δυνατον) φαγητο εχει πολυυυ ωραιες ταβερνες.καλο φαγητο αλλα λιγο τσιμπημενο.το ατομο 20 ευρω..και δν περναμε κ τοσα πολλα.. στα θετικα ειναι οτι εχει πολυ πρασινο.. ---------- Προσθήκη στις 02:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:12 ---------- Κουκουναριές, Βρωμόλημνος, Αγία Ελένη οι καλύτερες. Φαγητό στο λιμάνι της Σκιάθου, αλλά βαράνε στα αυτιά από τιμές και από barάκια, Kalhua οπωσδήποτε και όλα τα γειτονικά αξίζουν, κόβεις με το μάτι κόσμο και μπουκάρεις. Για φαγητό, μπορείς να τη βγάλεις με σουβλάκια κάποιες μέρες και καθάρισες. Καλή διαμονή και have fun. Αν μπορείς και να νοικιάσεις κανένα μηχανάκι θα είσαι άρχοντας, γιατί αλλιώς με το λεωφορείο δεν θα την πολυπαλέψεις, ο ένας πάνω στον άλλο. σκιαθο εχω παει μια φορα με κοριτσοπαρεα και τωρα ετοιμαζομαι να παω με σχεση ελπιζω να μη το μετανιωσω
leonidas_fs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγω πριν μια βδομαδα γυρισα απο σκιαθο...Οι δρομοι ειναι μια χαρα..μην αγχωνεσαι..Οι τιμες ειναι απλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ!!! 2 ατομα σε ταβερνακι τα 35 ευρω ειναι σιγουρα...(Με 2 μεριδες φαγητο,σαλατα,και καμια αλοιφη)Γενικα ειναι πολ ακριβό μέρος αλλα βολεύεσαι με σουβλακια..Στην σκιαθο ειδα και κατι που μου έκανε τρελη εντυπωση...Γυρος σε πιτα 2,5 Ε Γυρος σε ψωμακι 3 Ε !!!! Τεσπα να βγείς έχει παρα πολλα μεροι..απο club,pub,bar μεχρι και μπουζουκια εχει..Αξιοθέατα το ρολόι..
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ειχαμε παει 2 οικογενειες το 1998 εκει οταν ημουνα 13 δηλαδη. ειχα παρεα ενα φιλο μου 11 αυτος περασαμε ωραια, σε ενα ξενοδοχειο στο ελιος,καπως ετσι λεγοταν ηταν Γ κατηγοριας τοτε,αλλα ειχε φανταστικο κηπο,πισινα και γενικα ωραιο κλιμα και ωραιο κοσμο. καναμε τις καφριλες στη πισινα,μεχρι που αναγκαστικα για μας απαγορεψανε τη χρηση της το μεσημερι λογω φασαριας. γενικα ειναι πολυ ωραιο και πολυ πρασινο νησι απο Nightlife δεν εχω ιδεα τι παιζει
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 εγω πριν μια βδομαδα γυρισα απο σκιαθο...Οι δρομοι ειναι μια χαρα..μην αγχωνεσαι..Οι τιμες ειναι απλα ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ!!! 2 ατομα σε ταβερνακι τα 35 ευρω ειναι σιγουρα...(Με 2 μεριδες φαγητο,σαλατα,και καμια αλοιφη)Γενικα ειναι πολ ακριβό μέρος αλλα βολεύεσαι με σουβλακια..Στην σκιαθο ειδα και κατι που μου έκανε τρελη εντυπωση...Γυρος σε πιτα 2,5 Ε Γυρος σε ψωμακι 3 Ε !!!! Τεσπα να βγείς έχει παρα πολλα μεροι..απο club,pub,bar μεχρι και μπουζουκια εχει..Αξιοθέατα το ρολόι.. ε κλασσικα ρε συ τι περιμενες.νησι ειναι.κοιτανε να τα αρπαξουνε παντως η ταβερνα αυτη ηταν στο λιμανι? γτ αν ναι εχω ακουσει οτι εκει ειναι πολυ τσιμπημενα
leonidas_fs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ναι στο λιμανι ηταν.. αλλα και αλλου μην νομιζεις οτι ειναι καλυτερα...σε ολο το νησι ετσι ειναι...
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ναι στο λιμανι ηταν.. αλλα και αλλου μην νομιζεις οτι ειναι καλυτερα...σε ολο το νησι ετσι ειναι... εγω εχω παει μια φορα και ημασταν 3 κοριτσια δν πηγαμε πολλες φορες να φαμε εξω αλλα οσες φορες πηγαμε πανω απο 15ε η καθεμια δν ητανε επειδη εψαξα σε τουριστικους οδηγους στο λεω αυτο με τις ταβερνες του λιμανιου..εμεις τρωγαμε παντα στα γυρω χωρια να σε πω...φετος ειχε ζευγαρια εκει ή μπακουροπαρεες?
nipoa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 πήγα πέρισυ και πρόπερσυ. καταπληκτικό νησί. απίθανες παραλίες. καταπράσινο. καλές τιμές και ήσυχο
leonidas_fs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 πήγα πέρισυ και πρόπερσυ. καταπληκτικό νησί. απίθανες παραλίες. καταπράσινο. καλές τιμές και ήσυχο Αλλου πήγε αυτος ??? Αν μιλαει για σκοπελο οκ αλλα οχι και καλες τιμες στην σκιάθο! Κοιτα να δείς είχε και ζευγαράκια αλλα είχε και σόλο..Αναλόγος που πας και τι ψάχνεις βρίσκεις αυτο που ζητας..
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Αλλου πήγε αυτος ??? Αν μιλαει για σκοπελο οκ αλλα οχι και καλες τιμες στην σκιάθο! Κοιτα να δείς είχε και ζευγαράκια αλλα είχε και σόλο..Αναλόγος που πας και τι ψάχνεις βρίσκεις αυτο που ζητας.. τα πιο απομερα μερη θες δικο σου μεταφορικο μεσο
kazak-hool Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 παιδια εδω λεμε μονο για σκοπελο . μη λετε για οτι σας κατεβει στο κεφαλι, εγω που θα παω φετος ποιες παραλιες να επισκεφτω????
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 στην παραλια μηλια να πας εσυ αλλο πραγμα
basilis5 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ωραίο νησί αλλά το βράδυ αν θες να πας μια βόλτα να πιεις ένα ποτό οι επιλογές εκτός από λίγες είναι κ χάλια Sent from my iPod touch using Insomnia.app
kazak-hool Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ωραίο νησί αλλά το βράδυ αν θες να πας μια βόλτα να πιεις ένα ποτό οι επιλογές εκτός από λίγες είναι κ χάλια Sent from my iPod touch using Insomnia.app τοσο χαλια η νυχτερινη ζωη????????????????/
leonidas_fs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 τοσο χαλια η νυχτερινη ζωη????????????????/ ενταξει δεν ειναι και τραγικα χάλια αλλα μην περιμένεις πολλα...Σκοπελο ειναι για οικογένεια και σκιάθο ειναι για νεολαία..Σίγουρα έχει μαγαζάκια να βγείς απλα οχι οπως η Σκιάθος..Παραλίες : Αγνώντα (2 λιμάνι σκοπέλου) , Έλιος, και μηλιά έχει πολύ ωραία νερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.