PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Σουηδία respect απλα εκτος απο όμορφη χώρα συνεχίζουν να κοιτάνε και να κάνουν βήματα μπροστά σε όλους τους τομείς. σε όλα αυτά είναι jet! δεν λέω αλλα σαν άνθρωποι είναι ότι νάνε γνώρισα μια ελληνό σουηδέζα που ήρθε διακοπές και m έλεγε πολύ στενόμυαλη και βλάκες είναι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης.. που δεν είναι και καλύτερος
Linus_21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 σε όλα αυτά είναι jet! δεν λέω αλλα σαν άνθρωποι είναι ότι νάνε γνώρισα μια ελληνό σουηδέζα που ήρθε διακοπές και m έλεγε πολύ στενόμυαλη και βλάκες είναι έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης.. που δεν είναι και καλύτερος Ποιος την είχε πικράνει την καημενούλα και ξέσπασε σε σένα
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ποιος την είχε πικράνει την καημενούλα και ξέσπασε σε σένα do know αλλα μου έλεγε πολύ κλειστοί άνθρωποι όλοι καίγονται σπίτια τους και λιώνουν στα pc και σε games τύπου wow k et.c άσε που αυτοκτονούν πολλοί δεν θυμάμαι γιατί όμως =)
Linus_21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 do knowαλλα μου έλεγε πολύ κλειστοί άνθρωποι όλοι καίγονται σπίτια τους και λιώνουν στα pc και σε games τύπου wow k et.c άσε που αυτοκτονούν πολλοί δεν θυμάμαι γιατί όμως =) Παίζει ρόλο και το κλίμα. Μπρρρρρρ
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ναι αφου 6 μηνες εχει φως και 6 μηνες σκοταδι πυκρ0 =D
victz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ναι αφου 6 μηνες εχει φως και 6 μηνες σκοταδι πυκρ0 =D Φινλανδια δεν ειναι αυτο; Σιγουρα πανω απο τον Αρκτικο κυκλο.
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 εντυπωσιακό! γύρισε το μάτι μου. το αστείο είναι που μερικοί κάνουν σύγκριση με το ελλάντα. εμείς ρε παιδιά είμαστε άλλη κατηγορία. κάντε καμιά σύγκριση με σομαλία μεριά και είστε μέσα
fragment_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 έλεος 4mbit και πολύ είναι ... όλα τ αλλα ειναι περητα εντελως ομως ... δε χρειαζονται τετοιες συνδεσεις ουτε τα 10 ... κατεβαστε ολο το ιντερνετ να δουμε τι θα καταλαβεται στη τελικη ...
SPANK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Πάντως η στοκχόλμη που έιχα επισκεφθεί ήταν πανέμορφη (ειχα πάει σεπτέμβριο και ειχε ακόμα μέρα και ήλιο και πολύ πράσινο ) Θα ήθελα να ζήσω έκει για μια περίοδο 3 4 μήνων Στο θέμα μας τώρα δεν θα μπορούσε να γίνει η δημιουργία ενος τέτοιου κόμματος ?
Linus_21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 έλεος 4mbit και πολύ είναι ... όλα τ αλλα ειναι περητα εντελως ομως ... δε χρειαζονται τετοιες συνδεσεις ουτε τα 10 ... κατεβαστε ολο το ιντερνετ να δουμε τι θα καταλαβεται στη τελικη ... Το internet είναι μόνο download δηλαδή?
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 και τη γιαγιά μου άμα τη ρωτήσεις θα σου πει ότι είναι άχρηστο. ό,τι ισχύει για μας δε σημαίνει ότι ισχύει για όλους
stregas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. :cry: Άκου 1000/1000 με 55,5 Ευρώ. Εξωπραγματικές ταχύτητες... Ντροπή σας, άπληστοι παλιοσουηδοί... Θέλετε όλο το νετ, σε 10 λεπτά στον δίσκο σας... Φτου σας!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 έλεος 4mbit και πολύ είναι ... όλα τ αλλα ειναι περητα εντελως ομως ... δε χρειαζονται τετοιες συνδεσεις ουτε τα 10 ... κατεβαστε ολο το ιντερνετ να δουμε τι θα καταλαβεται στη τελικη ... αν έχεις μείνει στο SD πράγματι τα 4mbit είναι μια χαρά...
polaki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 τα πάντα σε 1080p, ακόμα και οι τσόντες... Εδω και καιρό...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Εδω και καιρό... μην καρφώνεσαι ρε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα