Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
feodor αυτή η ανωνυμία είναι δίκοπο μαχαίρι και πολύ φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Καταρχήν ξεκινάμε με τον CEO του PirateISP:

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, εύκολα βγαίνουν τα όποια συμπεράσματα.

Το θέμα δεν είναι να μην υπάρχουν logs αλλά αυτά να μην δίνονται για πλημμελήματα όπως η καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, γιατί πέρα από τα πλημμελήματα διαπράττονται και κακουργήματα και αν οι αρχές καταλήξουν σε ip του συγκεκριμένου isp, αν δεν μπορούν να δώσουν στοιχεία θα κατηγορηθούν για συγκάλυψη/υπόθαλψη και πάει λέγοντας.

Αλίμονο αν δεν κρατάνε logs και δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τί υπηρεσίες παρέχουν στους χρήστες τους, γιατί πρώτα από όλα εκθέτουν τους ίδιους τους χρήστες αφού κάποιος βαλτός που θα του τα ακουμπήσουν οι εταιρίες μπορεί σκόπιμα να επισκεφτεί ή να ανεβάσει υλικό πχ παιδικής πορνογραφίας και άντε μετά οι υπόλοιποι χρήστες να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Καλή η κίνηση της δημιουργίας του PirateISP αλλά παιδαριώδη η οργάνωσή του και δεν αναφέρομαι προφανώς στην ηλικία των διαχειριστών αλλά με ποια ευκολία υποστηρίζουν θέσεις που εκθέτουν σε κίνδυνο τους ίδιους τους χρήστες τους.

Αρα, σιγα την ειδηση φιλε digekas.

Αφενος θα τη παλεψουμε με ταχυτητες κατω του 1000/1000, αφετερου η ειδηση περι ανωνυμιας δεν υφισταται και μαλλον ανηκει στα "θα" των πολιτικων.

Edit: η ειδηση περι ανωνυμιας, επικυνδινο αν υλοποιηθει. Γραψτε λαθος γι αυτο που ειπα, οτι δεν υφισταται :P

Δημοσ.

Το θέμα είναι ο πρώτος πειρατικός ISP στον κόσμο και το εξαντλήσαμε μιλώντας για τις ταχύτητες! Είναι γνωστό σε όλους ότι σε αυτές τις χώρες εδώ και καιρό οι ταχύτητες είναι πολύ μπροστά. Και δεν είναι μόνο το download, όπως είπε και κάποιος παραπάνω, πόσα blu-ray θα κατεβάσεις πια και θα δεις? Υπάρχουν και άλλοι τρόποι αξιοποίησης όπως πχ το HD Videoconference

Δημοσ.
Δεν ξέρω πως λειτοργεί ο μέσοες χρήστης παγκοσμίως. Αλλά για να ξεπετάγονται οι ταχύτητες αυτές σημαίνει ότι κάποιοι ξέρουν και να τις χρησιμοποιούν.

Δεν θα με χαλούσε για παράδειγμα, τη στιγμή που seedarw διανομές, seasons, l2 client... τη στιγμή που πατάω 5-6 βιντεάκια στο youtube σε 1080p... τη στιγμή που τρέχω έναν host στο COD2... τη στιγμή που μιλάω με την κάμερα στον θείο μου... τη στιγμή που μου βγάζει update το Arch κανα 1.2GB με το νέο KDE τη στιγμή που μου στέλνει η κοπελιά μου ένα video που τράβηξε πριν 2 καλοκαίρια και και και και(κάποιοι άλλοι θα σου πούνε 100 άλλες χρήσεις), να τα κάνω όλα αυτά χωρίς να πολυσκοτίζομαι αν θα αντέξει το network.

Γιατί νομίζεις ότι αγόρασα 4πύρηνο με 4gb ram. Δεν νομίζω να τους έχω χρησιμοποιήσει στο full τους πυρήνες και έως τώρα δεν έχω περάσει πάνω από τα 3GB στη μνήμη RAM, απλά θέλω να υπάρχει γιατί κάποια στιγμή μπορεί να μου χρειαστούν. Θα μπορούσα να αγοράσω έναν μονοπύρηνο και 2 GB RAM.

Μην βιαστείς να με αποκαλέσεις κατεβασάκια. Πάνε 2-3 χρόνια από τότε που παράτησα το επάγγελμα.

ναι οκ ... :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πάντως η στοκχόλμη που έιχα επισκεφθεί ήταν πανέμορφη (ειχα πάει σεπτέμβριο και ειχε ακόμα μέρα και ήλιο και πολύ πράσινο :lol:)

Θα ήθελα να ζήσω έκει για μια περίοδο 3 4 μήνων ;)

Στο θέμα μας τώρα δεν θα μπορούσε να γίνει η δημιουργία ενος τέτοιου κόμματος ? :P

Τι το θες το κόμμα? Ας γίνει μόνο ο provider!!! :lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...