Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Do not want. Κάθε ατέλεια σε HD? No thanks:p

Jeez βλέπεις και εσύ :confused: και το παραδέχεσαι κιόλας? Ήσουν exalted με εμένα εδώ και πολύ καιρό. Πλέον το reputation σου ανήλθε σε επίπεδα που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν :X

sorry αλλά δεν εσύ δεν μετράς :P

http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/11/211-cosmo.html

number 7 :o

Α τςςςςςς kinky thresh :lol:

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ειναι σιγουρο οτι τελικα βρηκαν τον τροπο να κανουν την διαφορα και την εκπληξη..

Δημοσ.

Νομίζω πως η αξιοσημείωτη είδηση ήταν anonym ISP, αλλά όχι οι ταχύτητες... νομίζω τέτοιες ταχύτητες είχαν... (εδώ στη Βουλγαρία έχουν 100/100 ...) Το θέμα είναι ότι εμείς παλεύουμε από τα σπίτια μας... και παίρνουμε και dedicated για τίποτα παραπάνω... ενώ εκεί..... τι AWMN μου λες τώρα και δίκτυο στο σπίτι, όλα vpn... ούτε LAN δεν έχω 100άρι εγώ... Παίζει να βρούμε κανα γνωστό εκεί να μας στήσει κανα ftp?

Δημοσ.

μια απορια: πιος θα αγορασει 10/10 με 25 ευρω οταν μπορει να αγορασει 200/20 με 35?????

Παντως εμενα και 100/10 με 30 ευρω(οσα δινω για 10/1 στην ΟΝ)δεν με χαλουσαν καθολου!!!

Δημοσ.
Νομίζω πως η αξιοσημείωτη είδηση ήταν anonym ISP, αλλά όχι οι ταχύτητες...

+απειρο, στο bold

νωμιζω αυτη ειναι η ειδηση, η ανωνυμια

Δημοσ.

feodor αυτή η ανωνυμία είναι δίκοπο μαχαίρι και πολύ φοβάμαι ότι πολύ σύντομα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

Καταρχήν ξεκινάμε με τον CEO του PirateISP:

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, εύκολα βγαίνουν τα όποια συμπεράσματα.

Το θέμα δεν είναι να μην υπάρχουν logs αλλά αυτά να μην δίνονται για πλημμελήματα όπως η καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων, γιατί πέρα από τα πλημμελήματα διαπράττονται και κακουργήματα και αν οι αρχές καταλήξουν σε ip του συγκεκριμένου isp, αν δεν μπορούν να δώσουν στοιχεία θα κατηγορηθούν για συγκάλυψη/υπόθαλψη και πάει λέγοντας.

Αλίμονο αν δεν κρατάνε logs και δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τί υπηρεσίες παρέχουν στους χρήστες τους, γιατί πρώτα από όλα εκθέτουν τους ίδιους τους χρήστες αφού κάποιος βαλτός που θα του τα ακουμπήσουν οι εταιρίες μπορεί σκόπιμα να επισκεφτεί ή να ανεβάσει υλικό πχ παιδικής πορνογραφίας και άντε μετά οι υπόλοιποι χρήστες να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.

Καλή η κίνηση της δημιουργίας του PirateISP αλλά παιδαριώδη η οργάνωσή του και δεν αναφέρομαι προφανώς στην ηλικία των διαχειριστών αλλά με ποια ευκολία υποστηρίζουν θέσεις που εκθέτουν σε κίνδυνο τους ίδιους τους χρήστες τους.

Δημοσ.

ναι το πρόσεξα αργότερα... οκ και εμείς δεν έχουμε και fileserver σπίτια μας... (αυτά τα stats έγιναν από datacenter σε 2 μέρες..)

Δημοσ.

Ένας γνωστός μου είναι Έλληνας που ζει στη Σουηδία και το 2004 είχε 100/100 i think και ήταν και η εποχή που το DC++ μεσουρανούσε... Αφού του έλεγα για 34gb anime σε ενα hub και μου έλεγε "ε μεταξύ μας, μια ώρα" :P

(Εννοώντας το peer to peer)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...