Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει εδώ στο ελλάντα......

Αυτές είναι ταχύτητες !!!!! όχι σαν αυτά που μας πουλάνε εδώ!!!! grrrrr :@

Δημοσ.

Αν γνωρίζει κανείς, κανένα δίμετρο ξανθό σουηδάκι που να αναζητεί ελληνική αντρίλα :P ας μου ρίξει ένα p.m. ενδιαφέρομαι τρελά.

Εδω και καιρό... ;)

p0rn 1080p :o? Enlight us pl0x

Δημοσ.

Σιγά την ανταρσία!!! Σιγά που είναι μπροστά η Σουηδία από την Ελλάδα στο θέμα της πειρατείας... :lol:

Ας καταφέρουν και αυτοί με ένα φακελάκι να λύνουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν και μετά τα ξαναλέμε... :lol:

:rolleyes:

Αφήστε που αυτοί θα μας seedάρουν για να κατεβάζουμε εμείς. ;)

Κάναν κόμμα πειρατών και κάτι νομίζουν ότι κατάφεραν... ότι κάπου πρωτοτύπησαν... :lol:

Εμείς έχουμε κυβερνήσεις πειρατών εδώ και δεκαετίες... καλά εντάξει δίμετρες ξανθιές δεν έχουμε αλλά μας έρχονται το καλοκαιράκι για να περάσουν καλά, σωστά; ;)

Δημοσ.
Το internet είναι μόνο download δηλαδή? :rolleyes:

αν εξερεσεις live tv/cam σε high definition (το οποιο δεν υπαρχει εδω) ολες οι δουλειες γινονται με λιγη υπομονη (χρονος) και με λιγα mbps ... δωσε και συ κανα παραγειγμα για να μας πεισεις οσον αφορα τον τροπο που λειτουργεις ή λειτουργει ο μεσος χρηστης παγκοσμιος ... αλλο εξυπηρετηση και ευκολια και αλλο χρηση χωρις ουσια και σκοπο

• Super Moderators
Δημοσ.
αν εξερεσεις live tv/cam σε high definition (το οποιο δεν υπαρχει εδω) ολες οι δουλειες γινονται με λιγη υπομονη (χρονος) και με λιγα mbps ... δωσε και συ κανα παραγειγμα για να μας πεισεις οσον αφορα τον τροπο που λειρουργεις

20gb .mkv ή καθαρό blu-ray rip, άντε κατέβασέ τα με 4mbit...

Δημοσ.
20gb .mkv ή καθαρό blu-ray rip, άντε κατέβασέ τα με 4mbit...

θα αργησει λιγο ... ποσες ταινιες βλεπεις καθημερινα ... και ειναι λογος να επενδυονται τοσα χρηματα για να κατεβαζουμε ολοι blu rae ταινιες καθημερινα;

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν υπάρχει μέσος όρος, απλά όταν θέλω να δω κάτι να έχω την δυνατότητα να το δω σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, όχι να περιμένω 12ωρο και βάλε...

Δημοσ.

Ρε δε θέλω 1000/1000mbit λέμε!Γουστάρω να παιδεύομαι με 2048/256kbit και να αισθάνομαι ήρωας!

Το καλό είναι πως λογικά με τέτοιας ποιότητας συνδέσεις θα μπορούν να παίξουν online σαν άνθρωποι και όχι με διαφορά φάσης 2sec...

Δημοσ.

Ο PirateISP ιδρύθηκε από το Σουηδικό κόμμα Pirate Party και ο στόχος του είναι να προσφέρει ευρυζωνικές συνδέσεις στο Internet με πλήρη ανωνυμία στους πελάτες του καθώς και προστασία από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων, ενισχύοντας ταυτόχρονα και το κόμμα με τα έσοδα που θα προκύψουν.

Σε συνεργασία με την ViaEuropa (η εταιρεία πίσω από το iPredator) ο PirateISP έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες σε 100 οικιακούς χρήστες της πόλης Lund. Ο στόχος τους είναι να αποκτήσουν το 5% του μεριδίου της πόλης και το επόμενο βήμα είναι η επέκταση στην υπόλοιπη Σουηδία μετά το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Gustav Nipe, μέλος του κόμματος και CEO του PirateISP, ανακοίνωσε ότι δε θα αφήσει την κυβέρνηση της Σουηδίας να παρακολουθεί τους χρήστες της και δε θα διατηρεί logs της δραστηριότητας τους. Προειδοποίησε επίσης ότι, εάν γίνει κάποια προσπάθεια για το αντίθετο θα υπάρξει πρόβλημα με το σύνταγμα της Σουηδίας.

Τα ευρυζωνικά πακέτα (σε Μbit Download/Mbit Upload) όπως αναφέρονται στην ιστοσελίδα του PirateISP και οι μετατροπές τους σε Ευρώ:

PirateISP Internet Purple 100/100 - 39 Ευρώ

PirateISP Internet Purple 200/20 - 34,3 Ευρώ

PirateISP Internet Purple 100/10 - 30,4 Ευρώ

PirateISP Internet Purple 10/10 - 25,7 Ευρώ

PirateISP Internet Black 1000/1000 - 55,5 Ευρώ

PirateISP Internet Black 100/100 - 42,3 Ευρώ

PirateISP Internet Black 200/20 - 37,6 Ευρώ

PirateISP Internet Black 100/10 - 33,7 Ευρώ

Source.png Πηγή: Slashdot

Link.png Site: PirateISP

Link.png Site: TorrentFreak

Link.png Site:

Τι λες τωρα :shock:. Σηκωνεις σαϊτ στο σπιτι.. ευκολα..

Δημοσ.
αν εξερεσεις live tv/cam σε high definition (το οποιο δεν υπαρχει εδω) ολες οι δουλειες γινονται με λιγη υπομονη (χρονος) και με λιγα mbps ... δωσε και συ κανα παραγειγμα για να μας πεισεις οσον αφορα τον τροπο που λειτουργεις ή λειτουργει ο μεσος χρηστης παγκοσμιος ... αλλο εξυπηρετηση και ευκολια και αλλο χρηση χωρις ουσια και σκοπο

Δεν ξέρω πως λειτοργεί ο μέσοες χρήστης παγκοσμίως. Αλλά για να ξεπετάγονται οι ταχύτητες αυτές σημαίνει ότι κάποιοι ξέρουν και να τις χρησιμοποιούν.

Δεν θα με χαλούσε για παράδειγμα, τη στιγμή που seedarw διανομές, seasons, l2 client... τη στιγμή που πατάω 5-6 βιντεάκια στο youtube σε 1080p... τη στιγμή που τρέχω έναν host στο COD2... τη στιγμή που μιλάω με την κάμερα στον θείο μου... τη στιγμή που μου βγάζει update το Arch κανα 1.2GB με το νέο KDE τη στιγμή που μου στέλνει η κοπελιά μου ένα video που τράβηξε πριν 2 καλοκαίρια και και και και(κάποιοι άλλοι θα σου πούνε 100 άλλες χρήσεις), να τα κάνω όλα αυτά χωρίς να πολυσκοτίζομαι αν θα αντέξει το network.

Γιατί νομίζεις ότι αγόρασα 4πύρηνο με 4gb ram. Δεν νομίζω να τους έχω χρησιμοποιήσει στο full τους πυρήνες και έως τώρα δεν έχω περάσει πάνω από τα 3GB στη μνήμη RAM, απλά θέλω να υπάρχει γιατί κάποια στιγμή μπορεί να μου χρειαστούν. Θα μπορούσα να αγοράσω έναν μονοπύρηνο και 2 GB RAM.

Μην βιαστείς να με αποκαλέσεις κατεβασάκια. Πάνε 2-3 χρόνια από τότε που παράτησα το επάγγελμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...