CROM271 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Απο χτες δεν μπορω να συνδεθω στον εναν απο τους δυο υπολογιστες που εχω στο σπιτι. Δοκιμασα με αλλο καλωδιο, επισης δοκιμασα το router που εχω στον αλλο υπολογιστη αλλα τιποτα. Ο αλλος υπολογιστης δεν εχει κανενα προβλημα. Να τονισω πως το προβλημα το παρατηρησα πρωτη φορα χτες μετα απο μια μεγαλη καταιγιδα. Λετε να καηκε τιποτα? Δεν μπορω να καταλαβω τι αλλο μπορει να συμβαινει. ---------- Προσθήκη στις 15:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:21 ---------- Παιδια τελικα πρεπει να ειχε προβλημα το modem που ειχα (ενα sagem). Ειχα βεβαια δοκιμασει και το router (philips CGA3600) που ειχα στον αλλο υπολογιστη μεσω θυρας ethernet (χωρις να περασω καποιους drivers) και δεν μπορεσα να συνδεθω. Επειδη δεν εβρισκα το cd με τους drivers πουθενα εψαξα λιγο στο internet και το μονο που βρηκα ηταν σε αυτη τη σελιδα http://www.conn-x.gr/default.aspx?MenuID=110 Κατεβασα τα αρχεια που ειχε στο link >ADSL Ενσύρματο Router Philips (χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ειναι τα σωστα) και τελικα συνδεθηκα μεσω USB μονο ομως. Ερωτησεις τωρα. 1. Η συνδεση εγινε χωρις να μου ζητησει username και password. Πως στο διαολο γινεται αυτο? 2. Το kaspersky οταν εβαζα τους drivers μου εβγαζε συνεχεια μηνυματα για επικυνδυνο κλπ. Λετε να εβαλα καμια μ@λ@κια? 3. Μεσω ethernet πως μπορω να συνδεθω?
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 1. Αναλόγως τη λες σύνδεση αν δεν έβαλες κωδικούς είσαι με την σύνδεση που είχε το philips από πριν. 2.Αν έβαλες driver από την σελίδα της conn-x είναι πολύ δύσκολο να έβαλες κάτι κακό. 3. Βάζοντας το καλώδιο,το ethernet δεν χρειάζεται καν drivers , αρκεί να γνωρίζεις την διεύθυνση του router.
CROM271 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 >1. Αναλόγως τη λες σύνδεση αν δεν έβαλες κωδικούς είσαι με την σύνδεση που είχε το philips από πριν. Δεν το καταλαβα καλα αυτο. Εννοεις πως επειδη το philips το ειχα στον αλλο υπολογιστη και επειδη και στον αλλον συνδεομουνα με το ιδιο username και password τα εχει αποθηκευμενα απο την χρηση που εκανα στον αλλο υπολογιστη? >2.Αν έβαλες driver από την σελίδα της conn-x είναι πολύ δύσκολο να έβαλες κάτι κακό. Απο την σελιδα που εβαλα link πριν εβαλα τους drivers. Για αυτον τον λογο που λες οταν το kasperky μου εβγαζε προειδοποιησεις πατουσα allow. Ελπιζω να μην ετυχα στην περιπτωση... >3. Βάζοντας το καλώδιο,το ethernet δεν χρειάζεται καν drivers , αρκεί να γνωρίζεις την διεύθυνση του router. Οπως ειπα το προσπαθησα αλλα δεν συνδεθηκα. Οσον αφορα για την διεύθυνση του router που μπορω να την βρω και τι θα πρεπει να κανω? Και κατι αλλο που δεν υπηρχε πριν. Στο συνδεσεις δικτυου τωρα μου βγαζει ενα εικονιδιο Πυλη internet. Τωρα λεει ανενεργο. Την πρωτη φορα ομως που ειχα συνδεθει ηταν ενεργο και οταν πατουσα διπλο κλικ στο εικονιδιο της συνδεσης κατω δεξια μου εβγαζε αυτο Τι ειναι αυτο παλι? Βασικα εχω ανοιξει και ενα θεμα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=391946 μπας και βρω τους drivers να το ριξω ενα format και να τα κανω ολα απο την αρχη... ---------- Προσθήκη στις 17:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ---------- Μολις τωρα στα ξαφνικα χωρις να κανω τιποτα το πυλη internet εγινε παλι ενεργο :confused: Τι γινεται ρε παιδια? Μηπως δινω προσβαση στον υπολογιστη μου? Δεν εχω ασυρματο παντως.
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 1. Ναι το router είναι σαν μικρός υπολογιστής,και δεν χάνει τής ρυθμίσεις του όταν τον σβήσεις. 2. γενικά όλα τα anti-virus "χτυπάνε" όταν περνάς driver. 3.Ενδέχεται να χάλασε το καλώδιο η ακόμα και η πύλη που δοκίμασες, μπορεί και απλά να μην την κούμπωσες καλά. Τώρα τα μηνύματα που βγάζει δεν με απασχολούσαν ποτέ από την στιγμή που μπαίνω στο internet με την πλήρη ταχύτητα ποτέ δεν έκατσα να δω αν άλλαξε το όνομα. Δες το εγχειρίδιο για να δεις την σελίδα του router.
CROM271 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ok ευχαριστω φιλε για την βοηθεια. Αυτο το πυλη internet τι ειναι αν ξερεις? Ετσι για να μου φυγει η περιεργεια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.