Kleanthis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Χαίρετε. Επειδή δε γνωρίζω πολλά,θα ήθελα να κάνω το εξής: Έχω στο υπόγειο μια γραμμή dsl που καταλήγει σ'ένα ασύρματο gateway που και αυτό με τη σειρά του δίνει σ'ένα 48πορτο switch.Το switch μέσω δομημένης καλωδίωσης καταλήγει σε πολλές utp πρίζες σε κάποιο χώρο 50 μέτρα μακριά απ'αυτό.Στον χώρο αυτό έχω κανονικά διαδίκτυο ενσύρματα αλλά θέλω να έχω και ασύρματα ( το σήμα του gateway δε μπορεί να έλθει εκεί γιατί είναι όπως προείπα 50 μέτρα μακριά και έχει και τοίχους κτλ ).Γνωρίζει κανείς παρακαλώ πολύ πως θα έχω και ασύρματα δίκτυο εκεί;Έβαλα ένα wireless router σε μια πρίζα εκεί και δούλεψε,αλλά αυτομάτως δε μπορούσε κανείς να μπει ενσύρματα στο δίκτυο από τις υπόλλοιπες πρίζες του χώρου ( δομημένης καλωδίωσης ). Ευχαριστώ πολύ!
tsakonas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 νομίζω πρέπει να απενεργοποiησeiς το DHCP από το wireless router που έβαλες.
Kleanthis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 νομίζω πρέπει να απενεργοποiησeiς το DHCP από το wireless router που έβαλες. Ναι,ευχαριστώ.Επίσης νομίζω πως πρέπει ν'αλλάξω και την IP του δεύτερου router για να μην είναι η ίδια με του πρώτου.Δώστε τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε.Ευχαριστώ.
Kleanthis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ναι ακριβώς έτσι το έκανα.Άλλαξα την IP του 2ου και το έβαλα σε bridge mode στο ίδιο υποδίκτυο.Όλα δούλεψαν κανονικά.Μόνο η ισχύς του σήματος του δεν ήταν πολύ μεγαλύτερη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.