Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 κάνεις register στο no-ip κατεβάζεις το προγραμματικά τους το σετάρεις να κάνει update ανοίγεις τις πόρτες στον ρούτερ σου και χτυπάς το dyns που έφτιαξες τέλος
michaelcom Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Λοιπόν είμαι 99.9% οτι έχεις οτε, ο οποίος σου μπλοκάρει δίαφορες πορτες οπως και την 80 μπες εδω http://www.otenet.gr/hd/HTML/abuse_ports.htm,και θα καταλάβεις πως το απενεργοποιούν αυτο
Vatos_locos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Λοιπόν είμαι 99.9% οτι έχεις οτε, ο οποίος σου μπλοκάρει δίαφορες πορτες οπως και την 80 μπες εδω http://www.otenet.gr/hd/HTML/abuse_ports.htm,και θα καταλάβεις πως το απενεργοποιούν αυτο Ωπ πολύ σωστός το είχα ξεχάσει τελείως αυτό my.otenet.gr αν έχει οτέ να κλείσει την αυξημένη προστασία my ass
gitz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 δεν εχω οτε... ---------- Προσθήκη στις 02:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ---------- να ρωτησω κατι αλλο... επειδη την 80 την χρησιμοποιει και το skype... μηπως υπαρχει εκει προβλημα?? η στο οτι στο ιδιο router ειναι συνδεδεμενα 4 pc... κ εγω θελω να συνδεθω σε ενα συγκεκριμενο... βεβαια στο προγραμματακι του no ip εχει στα preferences να επιλεξω το 192.168.2.5 που ειναι το pc...
michaelcom Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 ε πες το ρε φιλε τοση ωρα αυτα τα λενε πρωτα ε βεβαια skype και apache μαζι δεν πανε κλεισε το skype για να δουλεψει σωστα και αν πάλι δεν δουλεψει τοτε φταιει ο isp που εχεις επικοινωνησε μαζι του για να σου ανοιξει τις θυρες που θες. και για το πως να συνδεεσε σε αλλο pc μεσο ιπ πρεπει να κανεις αλλες ρυθμισεις και μεσα απο τα windows εκτος αμα θες localhost ιστοσελιδα. για να δεις η και να αλλαξεις την ιπ καθε pc πρεπει να πας στις ρυθμισεις δικτύου. Για να σου δοσω ποιο αναλυτικες λεπτομέριες πες μας τι λειτουργικο έχεις.
gitz Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 windows 7 (ultimate αν εχει σημασια)... εχω στο ιδιο router 4 pc ... το pc που θελω να συνδεθω, local εχει το 192.168.2.5
michaelcom Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 windows 7 (ultimate αν εχει σημασια)... εχω στο ιδιο router 4 pc ... το pc που θελω να συνδεθω, local εχει το 192.168.2.5 θα πας πινακας ελεγχου μετα κεντρο δικτύου και κοινης χρησης Πατας εκει που δειχνουν οι εικονες Τωρα εδω εκει που λεει Διευθυνση IP βαζεις την ιπ που θες (π.χ. 192.168.17.18) Μετα στην μασκα υποδικτυου απλα κανεις ενα κλικ και θα το συμπληρωση μονο του Και στην προεπιλεγμενη πυλη βαζεις την ιπ του αλλου υπολογιστη που θες να συνδεθεις (το ιδιο γινετε και στον αλλο η\υ) καλώς εχόντων των πραγμάτων ολα θα πρεπει να δουλεβουν σωστα Απλα ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ να πας εδω Και μετα εδω αυτα που ειναι κοκκινα πρεπει να τα βαλεις εκει και μετα ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ αποθηκευση αλλαγων Α! ξεχασα κατι να απενεργοποιησης την επιλογη κωδικου προσβασης δηλαδη να μην εχει κωδικο
gitz Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 αυτες τισ ρυθμισεισ πρεπει να τισ κανςκαι στα 2 pc η μονο στον "server"???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.