Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 +10000 αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα:p ψηφιζω κρεπα γτ ειμαι γλυκαντζου ποτε δν ειχα ιδιαιτερες σχεσεις (διατροφικες) με σουβλακια
mokas1234567 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 ψηφιζω κρεπα γτ ειμαι γλυκαντζουποτε δν ειχα ιδιαιτερες σχεσεις (διατροφικες) με σουβλακια Εγω και παλι προτειμω βρομικο,σαντουιτσ και λουκανικα :devil:
Vintage Jewel Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εγω και παλι προτειμω βρομικο,σαντουιτσ και λουκανικα :devil: μπλιαχ
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 γιατι ολοι εχουμε συνδεσει την κρεπα με την σοκολατα??? εγω σιχαινομαι την γλυκια κρεπα,μονο αλμυρη με τραβαει
chill Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Εδω εχεις ΑΠΕΙΡΟ λαθος. Ειναι τοσο επιστημη οσο και και τεχνη και αυτο ξερεις πολλες φορες ειναι πολυ δυσκολοτερο απο οποιαδηποτε πυρηνικη φυσικη. Και εγω το ιδιο με εσενα κανω βεβαια αλλα το ρεπερτοριο ειναι περιορισμενο. Βρε ναι δεν αντιλέγω, ωστόσο αν πειραματίζεσαι στην κουζίνα θα μάθεις όπως και να έχει αρκεί να το θέλεις. Έχω φάει ότι σκατά μπορείς να φανταστείς από έξω για αρκετά χρόνια. Πέρσι ανανέωσα την κουζίνα μου και έχω πάθει έρωτα με την μαγειρική σε τέτοιο σημείο που αν ήμουν νεότερος θα το έκανα και επάγγελμα Το πρώτο μου παστίτσιο oki δεν ήταν για να γλύφεις τα δάχτυλα σου αλλά το τελευταίο την περασμένη Κυριακή ήταν Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η Μόλις χτίσω στην ταράτσα φουρνάκι θα κόψω και τις ταβέρνες (όντας mega fan της καβουρντιστής σάρκας )
FallenAngelGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Είτε πίτα είτε καλαμάκι είτε μερίδα γύρο όλα τους είναι γαμάτα!! Χίλιες φορές σουβλάκι παρά κρέπα.... Αν και η κρέπα είναι περισσότερο για γλυκό! Κρέπα και κρέας μου φέρνει μια απαίσια αίσθηση!!!! Αν και η αλμυρή δεν είναι και άσχημη και όπως είπα και πιο πάνω κρεας να μην έχει και είναι μια χαρά!
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Είτε πίτα είτε καλαμάκι είτε μερίδα γύρο όλα τους είναι γαμάτα!! Χίλιες φορές σουβλάκι παρά κρέπα.... Αν και η κρέπα είναι περισσότερο για γλυκό! Κρέπα και κρέας μου φέρνει μια απαίσια αίσθηση!!!! Αν και η αλμυρή δεν είναι και άσχημη και όπως είπα και πιο πάνω κρεας να μην έχει και είναι μια χαρά! εγω δεν χορταινω ουτε με αυτο ουτε με αυτο με μια γενναια ποσοτητα απο δαυτα ισως ...
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 με μια γενναια ποσοτητα απο δαυτα ισως ... Σουβλακια με γυρο, 2 διπιτα ειναι οτι πρεπει
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δεν θελω να γινω κακος αλλα θα γινω. ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ?
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Καταρχην να σου πω οτι στη ζωη μου πρεπει να εχω φαει κοντεινερ ολοκληρα, γεματα με σουβλακια χαχαχ αρα αυτο με κανει διδακτορ της σουβλακικης. Κατα δευτερον επειδη το ματι μου κοβει προσεξε να δεις λεπτομερια, βλεπω δυο σουβλακια με γυρο κοτοπουλο, σως, κρεμυδι , πατατες, ντοματα, μαρουλι. Αν δε μπορεις να τα δεις, ειναι ενα αριστερα της οθονης και ενα δεξια , ψαξε λιγο καλυτερα χαχαχαχαχ
SteveAngello Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Τα καλαμακια εννοουσε το παιδι. Τεσπα ειναι απλο στην κρεπα δεν ταιριαζει γατα.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Καταρχην να σου πω οτι στη ζωη μου πρεπει να εχω φαει κοντεινερ ολοκληρα, γεματα με σουβλακια χαχαχ αρα αυτο με κανει διδακτορ της σουβλακικης. Κατα δευτερον επειδη το ματι μου κοβει προσεξε να δεις λεπτομερια, βλεπω δυο σουβλακια με γυρο κοτοπουλο, σως, κρεμυδι , πατατες, ντοματα, μαρουλι. Αν δε μπορεις να τα δεις, ειναι ενα αριστερα της οθονης και ενα δεξια , ψαξε λιγο καλυτερα χαχαχαχαχ Oχι οτι εχω προβλημα αλλα με πιανει το σαλονικιοτικο μου ωρες ωρες.
Radiatedsoul Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πως τα λετε εκει πανω? Μη μου πεις μπουγατσα με γυρο
Teaser Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Σουβλακια με γυρο, 2 διπιτα ειναι οτι πρεπει προτιμώ 2 διμπρίζολα είναι καλύτερης ποιότητος
Sugizo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Πως τα λετε εκει πανω? Μη μου πεις μπουγατσα με γυρο τελικά θα μας πεις κάτι? τον Αθανάσιο Διάκο τον καλαμάκωσαν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.