Προς το περιεχόμενο

Σουβλακι vs Κρεπα

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
+10000 αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα:P:p

ψηφιζω κρεπα γτ ειμαι γλυκαντζου

ποτε δν ειχα ιδιαιτερες σχεσεις (διατροφικες) με σουβλακια

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ψηφιζω κρεπα γτ ειμαι γλυκαντζου

ποτε δν ειχα ιδιαιτερες σχεσεις (διατροφικες) με σουβλακια

Εγω και παλι προτειμω βρομικο,σαντουιτσ και λουκανικα :devil::devil:

Δημοσ.

γιατι ολοι εχουμε συνδεσει την κρεπα με την σοκολατα???

εγω σιχαινομαι την γλυκια κρεπα,μονο αλμυρη με τραβαει

Δημοσ.
Εδω εχεις ΑΠΕΙΡΟ λαθος. Ειναι τοσο επιστημη οσο και και τεχνη και αυτο ξερεις πολλες φορες ειναι πολυ δυσκολοτερο απο οποιαδηποτε πυρηνικη φυσικη.

Και εγω το ιδιο με εσενα κανω βεβαια αλλα το ρεπερτοριο ειναι περιορισμενο.

Βρε ναι δεν αντιλέγω, ωστόσο αν πειραματίζεσαι στην κουζίνα θα μάθεις όπως και να έχει αρκεί να το θέλεις.

Έχω φάει ότι σκατά μπορείς να φανταστείς από έξω για αρκετά χρόνια. Πέρσι ανανέωσα την κουζίνα μου και έχω πάθει έρωτα με την μαγειρική σε τέτοιο σημείο που αν ήμουν νεότερος θα το έκανα και επάγγελμα :-) Το πρώτο μου παστίτσιο oki δεν ήταν για να γλύφεις τα δάχτυλα σου αλλά το τελευταίο την περασμένη Κυριακή ήταν Κ-Ο-Λ-Α-Σ-Η :P Μόλις χτίσω στην ταράτσα φουρνάκι θα κόψω και τις ταβέρνες (όντας mega fan της καβουρντιστής σάρκας :o)

Δημοσ.

Είτε πίτα είτε καλαμάκι είτε μερίδα γύρο όλα τους είναι γαμάτα!! Χίλιες φορές σουβλάκι παρά κρέπα....

Αν και η κρέπα είναι περισσότερο για γλυκό! Κρέπα και κρέας μου φέρνει μια απαίσια αίσθηση!!!!

Αν και η αλμυρή δεν είναι και άσχημη και όπως είπα και πιο πάνω κρεας να μην έχει και είναι μια χαρά!

Δημοσ.
Είτε πίτα είτε καλαμάκι είτε μερίδα γύρο όλα τους είναι γαμάτα!! Χίλιες φορές σουβλάκι παρά κρέπα....

Αν και η κρέπα είναι περισσότερο για γλυκό! Κρέπα και κρέας μου φέρνει μια απαίσια αίσθηση!!!!

Αν και η αλμυρή δεν είναι και άσχημη και όπως είπα και πιο πάνω κρεας να μην έχει και είναι μια χαρά!

εγω δεν χορταινω ουτε με αυτο pita2.jpg

ουτε με αυτο kalamakia%20spasta%20100pcs%200.8E.jpg

με μια γενναια ποσοτητα απο δαυτα ισως ...827609089_a864e2baa3.jpg

Δημοσ.

Καταρχην να σου πω οτι στη ζωη μου πρεπει να εχω φαει κοντεινερ ολοκληρα, γεματα με σουβλακια χαχαχ αρα αυτο με κανει διδακτορ της σουβλακικης.

Κατα δευτερον επειδη το ματι μου κοβει προσεξε να δεις λεπτομερια,

βλεπω δυο σουβλακια με γυρο κοτοπουλο, σως, κρεμυδι , πατατες, ντοματα, μαρουλι.

Αν δε μπορεις να τα δεις, ειναι ενα αριστερα της οθονης και ενα δεξια , ψαξε λιγο καλυτερα χαχαχαχαχ

Δημοσ.
Καταρχην να σου πω οτι στη ζωη μου πρεπει να εχω φαει κοντεινερ ολοκληρα, γεματα με σουβλακια χαχαχ αρα αυτο με κανει διδακτορ της σουβλακικης.

Κατα δευτερον επειδη το ματι μου κοβει προσεξε να δεις λεπτομερια,

βλεπω δυο σουβλακια με γυρο κοτοπουλο, σως, κρεμυδι , πατατες, ντοματα, μαρουλι.

Αν δε μπορεις να τα δεις, ειναι ενα αριστερα της οθονης και ενα δεξια , ψαξε λιγο καλυτερα χαχαχαχαχ

Oχι οτι εχω προβλημα αλλα με πιανει το σαλονικιοτικο μου ωρες ωρες.

Δημοσ.
Πως τα λετε εκει πανω? Μη μου πεις μπουγατσα με γυρο

τελικά θα μας πεις κάτι? τον Αθανάσιο Διάκο τον καλαμάκωσαν? :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...