Προς το περιεχόμενο

Σουβλακι vs Κρεπα

aledjo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-krepes.html

Και κάπως έτσι παύουμε να ενδιαφερόμαστε για την τιμολογιακή πολιτική των φαγάδικων.

Δεν το 'χουν ολοι αυτο, η κουζινα δεν ειναι και κατι το ευκολο, και αμα δεν το ΄χεις αστο καλυτερα στον ειδικο.

Εγω προσωπικα βαριεμαι και να διαβασω τη συνταγη, οχι να τη φτιαξω (ασχετα που απο τα υλικα μονο η ζαχαρη και το αλατι εχω).

Δημοσ.

κρεπα απο τον Valentino στην Ναυαρινου στην Θεσσαλονικη

κασερι,γαλοπουλα,ντοματα,ουγγαρεζα,πατατες,μανιταρια....

τι πρασσας και τι Μακης...

εδω ειναι η νοστιμια...

και μεγεθος XXXLaaaaaarge....

ωι μανα μου...θα παω το βραδυ να παρω μια....μια φορα στις 2 εβδομαδες την τιμαω...

ΥΓ:Ειναι αληθεια οτι στην Αθηνα την Ουγγαρεζα την λετε Βουδαπεστη??

Δημοσ.

αλλη σαλτσα ειναι η Ουγγαρεζα, αλλη ειναι η Βουδαπεστης.

η μια ειναι ασπρη, η αλλη ροζ (δεν θυμαμαι ποια ειναι ποια ομως!)

Δημοσ.
http://www.sintagespareas.gr/sintages/zimi-gia-krepes.html

Και κάπως έτσι παύουμε να ενδιαφερόμαστε για την τιμολογιακή πολιτική των φαγάδικων.

QFT!!!

Δεν το 'χουν ολοι αυτο, η κουζινα δεν ειναι και κατι το ευκολο, και αμα δεν το ΄χεις αστο καλυτερα στον ειδικο.

Εγω προσωπικα βαριεμαι και να διαβασω τη συνταγη, οχι να τη φτιαξω (ασχετα που απο τα υλικα μονο η ζαχαρη και το αλατι εχω).

Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική η κουζίνα :P Η βαρεμάρα είναι ένα θέμα αλλά αν αρχίσεις να ασχολείσαι δεν σταματάς. Και εγώ βαριόμουνα οικτρά να ανοίξω το ψυγείο για να βάλω νερό :lol:, πλέον μαγειρεύω καθημερινά. Καλύτερα 20 λεπτά - 1 ώρα στην κουζίνα και να τρώω καθαρά και σωστά παρά να ξοδεύομαι και να τρώω σκατά.

Δημοσ.

για πειτε κανα καλο κρεπαδικο εγω απο το 24ορο περνω στη μαραθωνος αλλα παλια τις εκανε πιο μεγαλες τωρα ειναι μικρες δεν χορταινεις και πληρωνεις και τα ιδια...

Δημοσ.

Γι'αυτό υπάρχουν οι γυναίκες. Επιστροφή στη κουζίνα! :P

Νοικοκύρης ο παππους.. παιδι για σπίτι :-D

Κάπως πρέπει να δείξουμε και μεις τα προτερήματά μας. :o

Δημοσ.

Πιστεύω είναι καθαρά θέμα ζήτησης

για πχ γιατί να δώσεις 5ευρώ για σάντουιτς και όχι 4 για 2 σουβλάκια?

η κρέπα (εντάξει εκτός του ότι είναι πιο νέο προιόν σε σχέση με το σουβλάκι είναι και για άλλους "ενδιαφερομενους" εκτός από αυτό όμως για φάε μια κρέπα με σοκολάτα και μπισκότο και όταν φτάνεις προς το τέλος πες μου τι θες να κάνεις περισσότερο? να την πετάξεις επειδή μπούχτισες από την σοκολάτα ή να την φάς?:P

Δημοσ.

Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική η κουζίνα :P Η βαρεμάρα είναι ένα θέμα αλλά αν αρχίσεις να ασχολείσαι δεν σταματάς. Και εγώ βαριόμουνα οικτρά να ανοίξω το ψυγείο για να βάλω νερό :lol:, πλέον μαγειρεύω καθημερινά. Καλύτερα 20 λεπτά - 1 ώρα στην κουζίνα και να τρώω καθαρά και σωστά παρά να ξοδεύομαι και να τρώω σκατά.

Εδω εχεις ΑΠΕΙΡΟ λαθος. Ειναι τοσο επιστημη οσο και και τεχνη και αυτο ξερεις πολλες φορες ειναι πολυ δυσκολοτερο απο οποιαδηποτε πυρηνικη φυσικη.

Και εγω το ιδιο με εσενα κανω βεβαια αλλα το ρεπερτοριο ειναι περιορισμενο.

Δημοσ.

Αγοράζοντας γύρο με τιμη 3 ή 3.5 ή 4.5 ευρώ το κιλο (αναλογα την ποιοτητα) καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα του κρέατος που τρώει και το λόγο της χαμηλής τιμής του. Από εκει και πέρα οι κρέπες είναι όντως ακριβές αλλά υπάρχουν μαγαζια που παίρνεις κρέπα και χορταίνεις και αλλα που δεν καταλαβαίνεις τιποτα οπότε αναλογα κρινεται και η τιμη της.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...