Προς το περιεχόμενο

Λειτουργια Κινητού ως router για λάπτοπ

N0sferatus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα fellow insomniacs

Καθώς σιγά σιγά προς Αύγουστο θα πάρουμε και καμία άδεια και στο εξοχικό σιγα μην βρεις κανά wifi και ανοιχτό, είπα να προσπαθήσω να αξιοποιησω την λειτουργία του κινητού μ να γίνεται router,

για σύνδεση στο Ίντερνετ, μέσω 3G υποθέτω.

Το συνδεσα λοιπόν στο λάπτοπ αφού έβαλα και ένα προγράμμα Internet με την vodafon και σύμφωνα με τις οδηγειες κατέβασα το κατάλληλο λειτουργικό (pc suite καθώς έχω το s.e c510) και ακολούθησα την διαδικασία χωρίς αποτέλεσμα...

Το κινητό το βλέπει και σαν μοντεμ.. Αλλά το θέμα είναι ότι απλά δεν συνδέεται.. δείχνει να ψάχνει και καταλήγει στο κίτρινο τριγονακι , με αλλά λόγια αδύνατη λήψη.

Δεν ξέρω αν κάποιος το χει δοκιμάσει και το έχει καταφέρει ή αν κανω κάτι λάθος και χρειάζεται άλλες ρυθμίσεις απο vodafοn (χρησιμοποίησα τις ίδιες με τις οποίες browsarω και απο το κιν vodafon prepay δηλαδή) η απο το pc αλλά όσο εψαξα δν βρήκα λύση...

Αν έχει καταφέρει κάποιος η αν το χρησιμοποιεί κάποιος θα εκτιμούσα τ ενδιαφέρον η κάποια πρόταση...

Εννοείται πως για browsing το θέλω γτ δν περιμένω κάτι άλλο απο 3G αλλά και πάλι ήθελα ναρωτησω αν καταναλώνει αυτο mb? γτ το προγράμμα είναι 30 mb internet = 5€ καρτοκινητο πάντα.

Ευχαριστώ. ;)

P.s χρησιμοποίησα σε windows 7

Δημοσ.

Λοιπόν να σου πω πως το έκανα εγώ.

Χρησιμοποίησα και ένα Nokia και ένα SonyEricsson και δούλεψε.Αφού τα σύνδεσα κανονικά με usb και αφού είχα ενεργοποιήσει την κάρτα πρώτα, χρησιμοποιώντας τα PC Suite των κινητών. Πατάς σύνδεση στο ίντερνετ, αυτόματες ρυθμίσεις και πάροχο Vodafone - Wind κτλ. Δεν χρησιμοποίησα κανένα software των εταιριών .Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις 3G εκεί που μένεις οπότε να δουλευεις με μικρότερη ταχύτητα,GPRS κτλ. Δοκίμασ'ε το

Δημοσ.
Λοιπόν να σου πω πως το έκανα εγώ.

Χρησιμοποίησα και ένα Nokia και ένα SonyEricsson και δούλεψε.Αφού τα σύνδεσα κανονικά με usb και αφού είχα ενεργοποιήσει την κάρτα πρώτα' date=' χρησιμοποιώντας τα PC Suite των κινητών. Πατάς σύνδεση στο ίντερνετ, αυτόματες ρυθμίσεις και πάροχο Vodafone - Wind κτλ. Δεν χρησιμοποίησα κανένα software των εταιριών .Υπάρχει περίπτωση να μην έχεις 3G εκεί που μένεις οπότε να δουλευεις με μικρότερη ταχύτητα,GPRS κτλ. Δοκίμασ'ε το[/quote']

Δεν χρησιμοποίησα το pc suite αλλά το pc companion και μ έβγαλε μυνημα στο κινητό ότι δν μπορεί να συνδεθεί και να επικοινωνήσω με την εταιρία για settings

το Ίντερνετ απο κινητό μόνο δουλεύει και έχω σηματακι λήψης "Η" οπότε έχω καλη λήψη..

Εντωμεταξυ προσπαθεί και μέσω GPRS και πάλι τ ίδια...

Δημοσ.

Το κάνω και γω αυτό πάντα στις διακοπές! μπορώ να σε βοηθήσω.

Πρώτα απ όλα έχεις περάσει τις ρυθμίσεις gprs/3g στο κινητό;

(Μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις internet);

Δημοσ.
Το κάνω και γω αυτό πάντα στις διακοπές! μπορώ να σε βοηθήσω.

Πρώτα απ όλα έχεις περάσει τις ρυθμίσεις gprs/3g στο κινητό;

(Μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-ρυθμίσεις internet);

Ναι αυτές π μ στειλε η vodafon και είναι στο prepay...

Aν και υποψιαζομαι εκεί είναι το θέμα..

Έχω σαν επιλογή και κάτι με dial up αλλά απαιτεί ένα username Kai password....

Τώρα θα σε γελασω..

Μάλλον θα θέλει ξανά setting στ proxy...

Δημοσ.

Οκ. Έστω ότι τις έχεις σωστά τις ρυθμίσεις.

Εγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα

Αλλά πάω μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-usb- δίκτυο usb, τώρα στο λογαριασμό δεδομένων τικάρεις το σωστό και στο τύπος δικτύου usb επέλεξε το τηλέφωνο ως modem.

Τώρα συνδέω το κινητό μεσω usb στον υπολογιστή και έχω ίντερνετ!

Δημοσ.
Οκ. Έστω ότι τις έχεις σωστά τις ρυθμίσεις.

Εγώ δεν χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα

Αλλά πάω μενού-ρυθμίσεις-συνδεσιμότητα-usb- δίκτυο usb' date=' τώρα στο λογαριασμό δεδομένων τικάρεις το σωστό και στο τύπος δικτύου usb επέλεξε το τηλέφωνο ως modem.

Τώρα συνδέω το κινητό μεσω usb στον υπολογιστή και έχω ίντερνετ![/quote']

Σωστοοοοοοοος

Είχα κάνει ακριβώς το ίδιο αλλά για κάποιο λόγο με ανοιχτό το pc suite δν μ δούλευε...μόλις το απενεργοποοησα ιδού το google (μου φαγε 2.5 € βέβαια αλλα Thanks)

Ξέρεις αν με τα mb που σου δίνουν με κάποια πακέτα ισχύουν και για την χρήση αυτή ;;;;

Δημοσ.

Όταν μπαίνεις στο Internet μέσω του κινητού από το pc είναι σα να χρεώνετε το κινητό. Δηλαδή αν πχ έχεις ένα πακέτο με 100mb και μπεις στο Ίντερνετ με αυτόν τον τρόπο, θα σου τρώει από τα 100 mb.

Δεν ξέρω τι πάροχο έχεις και τι πακέτα σου προσφέρουν.

Εγώ προτείνω για αυτές τις δουλειές opera με turbo enabled για να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερα mb και μην χρησιμοποιείς msn.

Δημοσ.
Όταν μπαίνεις στο Internet μέσω του κινητού από το pc είναι σα να χρεώνετε το κινητό. Δηλαδή αν πχ έχεις ένα πακέτο με 100mb και μπεις στο Ίντερνετ με αυτόν τον τρόπο' date=' θα σου τρώει από τα 100 mb.

Δεν ξέρω τι πάροχο έχεις και τι πακέτα σου προσφέρουν.

Εγώ προτείνω για αυτές τις δουλειές opera με turbo enabled για να καταναλώνει όσο το δυνατόν λιγότερα mb και μην χρησιμοποιείς msn.[/quote']

Vodafone στα 3€ έχω 120 μβ Ίντερνετ.... Αλλά η περιήγηση στο web καταναλώνει σίγουρα;;;; Και μσν είναι πόσο περίπου δηλαδή τ μβ;;

Ποιο πολύ για μειλ και περιήγηση το θέλω όχι τπτ άλλο...

Επίσης απότι ειδα μπορεί να συνδεθεί και με Bluetooth για 3g Ίντερνετ... Έχεις δοκιμάσει....;;; Γτ το pc suite σίγουρα δν την παλεύει... Και να το συνδέσω διαφορετικά δν το κόβω να γίνεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...