Προς το περιεχόμενο

Creative MegaWorks 510D

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το εξης προβλημα με τα παρακατω ηχεια..

http://uk.gear.ign.com/articles/358/358337p1.html

Οταν τα αγορασα πριν πολυ καιρο σχετικα αμεσα το υπογουφερ το οποιο ηταν

και ενισχυτης για τα ηχεια, σταματησε να δουλευει..

Μιλησα με Creative και συννενοηθηκαμε τοτε να το παρει πισω και να μου στειλει

ενα ποσο η κατι αλλο αμα ηθελα..

Ετσι μου εμειναν οι δορυφοροι και τα καλωδια τους και θα ηθελα με καποιο τροπο να τους

εκμεταλευτω μιας και πρεπει να ειναι σιγουρα πανω απο 60W ο καθενας..

Τι μου προτεινετε σαν λυση για αγορα ενισχυτη η κατι αλλου ωστε να ξαναγινουν

πληρες και λειτουργικο σετ ?

Αν τα ειχε καποιος απο εσας, ποιος νομιζετε οτι θα ηταν ο καλυτερος τροπος αξιοποιησης τους ?

Δημοσ.

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι ευκολο να κανεις κατι δεδομενου οτι 60W δεν ειναι ουτε καν!Στο λεω αυτο γιατι εχω εδω εναν ανοιγμενο δορυφορο creative και ειναι 7Wατος συγκεκριμενα απο http://www.dansdata.com/images/speakersets/fps1600440.jpg αυτα οποτε υπολογιζω τον δικο σου maximum στα 15 και πολλα λεω ασε που δεν ειναι και 8Ω οποτε δυσκολα οδηγουντε χωρις να κινδυνευεις να τα καψεις

Aν εχεις καποιον περισευαμενο 5καναλο πετα τα πανω αλλα προσεχε αλλιως να αγορασεις δεν στο προτεινω εκτος αν βρεις καποιο μεταχειρισμενο μαζι με καποιο μτχ woofer σε εξευτελιστικη τιμη

εδιτ:Αν παλι κοιταξεις για αγορα κοιτα προς ΚODA μερια ειναι φθηνη απλα μην περιμενεις ποιοτητα :-p

κατι σαν κ αυτο http://www.stavrianos-dw.gr/product_info.php?products_id=4999(οκ ειναι αισχρος το ξερω αλλα ειπαμε)

Δημοσ.

φιλε δεν μπορω να καταλαβω που βασιζεσαι και μου λες οτι δεν ειναι τουλαχιστον 60w RMS και

πως τα συγκρινεις με τα δικα σου..δεν εχουν καμια σχεση το ενα σετ δορυφορων με το αλλο !!

επισης που ειδες τα Ω ??

δες και εδω λεει καποια specs παραπανω : http://ixbtlabs.com/articles/creativemegaworks510d/

ειδα και γω αυτους τους KODA...gtp καβαλα ;)

Δημοσ.

αυτον τον koda τον ειχα εγω πριν παρω τα logitech z-5500 αμα θες ηχο μην τον παρεις...αν θες απλα να ακους μην τον παρεις....παρε ακουστικα...:lol:

Δημοσ.

ωραια πες πως βρηκα εναν καλουτσικο 5.1 ολοληρωμενο ενισχυτη..το ποιο φθηνο και τιμιο subwoofer ποιο ειναι

που θα μπορουσα να βαλω επανω ?

Δημοσ.

Θες να στήσεις και δεύτερο 5.1 σύστημα δηλαδή? Γιατί ακριβός θες να βασιστείς στα συγκεκομμένα ηχεία?

Έχω την εντύπωση ότι πιθανά να ήταν καλύτερα να σχεδιάσεις πιο προσεκτικά τις κινήσεις σου.

Ένας 5.1 ενισχυτής μτχ. Θα σου βγει πολύ φτηνός (~100-150 ευρώ) και σίγουρα ποιοτικά θα είναι πάνω από τα ηχεία αυτά. Οπότε ακόμα και μτχ. 5.1. να βάλεις πιθανά να είναι κρίμα που δε θα τον συνδυάσει με καλύτερα ηχεία.

Δημοσ.
Θες να στήσεις και δεύτερο 5.1 σύστημα δηλαδή? Γιατί ακριβός θες να βασιστείς στα συγκεκομμένα ηχεία?

Έχω την εντύπωση ότι πιθανά να ήταν καλύτερα να σχεδιάσεις πιο προσεκτικά τις κινήσεις σου.

Ένας 5.1 ενισχυτής μτχ. Θα σου βγει πολύ φτηνός (~100-150 ευρώ) και σίγουρα ποιοτικά θα είναι πάνω από τα ηχεία αυτά. Οπότε ακόμα και μτχ. 5.1. να βάλεις πιθανά να είναι κρίμα που δε θα τον συνδυάσει με καλύτερα ηχεία.

αυτη την στιγμη εχω τα DTT2500 DIGITAL της Creative..αμα ακουσεις τι ηχο

βγαζουν τα 510D...ειναι απλα η μερα με την νυχτα !!

για αυτο και θελω να τα αναστησω, και αν δεν βρω μια καλη λυση θα τα

πουλησω σαν σκετους δορυφορους..το ψαχνω δλδ..

απλα πιστευω οτι αμα ειναι 4Ω η 8Ω ολο και καποιο καλο 5.1 DD+DTS θα βρω σε καποια νορμαλ τιμουλα ε και ενα subwoofer 100αρι και θα ειμαι κομπλε..μιλαμε παντα για δωματιο η ενα μικρο καθιστικο..

Δημοσ.

Για αυτό σου λέω χτύπα ένα μεταχειρισμένο 5.1 και θα σε υπερ-καλύψει :-) Ενώ σταδιακά μπορεί να πέσουν στα χέρια σου και καλύτερα ηχεία να συνδυάσεις με τον ενισχυτή…

Από την άλλη πριν να κάνεις την κίνηση αυτή σιγουρέψου ότι θέλεις 5.1 και όχι στέρεο. Γιατί με τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να στοχέψεις σε κάτι το stereo και πιθανά πιο ποιοτικό για μουσικόκαταστάσεις :-)

Δημοσ.

ναι 5.1 θελω οχι για μουσικη μονο..

για νεα ηχεια δεν παω..θελω απλα να αναστησω αυτα..θα ανοιξω ενα να δω αν γραφει τα Ω μεσα και θα πραξω αναλογως..αν δεν βρω ακρη ε δεν εγινε και τπτ..σιγα..θα τα βαλω καμια αγγελια να τα παρει καποιος που τα χρειαζεται..

Δημοσ.
Ανοιξε εναν και τσεκαρε τα να εισαι σιγουρος

λοιπον, ανοιξα ενα αλλα δεν λεει τιποτα πουθενα απο μεσα και πανω στο μαγνητη..!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...