geovard Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Γειά χαρά. Θέλω να επαναφέρω από κατάσταση αναμονής το σύστημα απο το usb πληκρολόγιο που έχω. όμως στο "Υπολογιστής -δεξί κλικ-ιδιότητες-υλικό-διαχείριση συσκευών-πληκτρολόγιο-δεξί κλικ-ιδιότητες. απουσιάζει(-ε) το tab διαχείριση ενέργειας απ' όπου μπορώ να τσεκάρω να ξεκινά το πληκτρολόγιο τον υπολογιστή από κατάσταση αναμονής. Θέλω όποιος ξέρει να μου πεί την απλούστατη εγγραφή που θα πρέπει να κάνω στο μητρώο ώστε να μου εμφανίσει την ταμπελίτσα με τη διαχείριση ενέργειας εκεί. Τα windows ειναι τα xp και το σύστημα έχει την ικανότητα γιά όλα τα σενάρια διαχείρισης ενέργειας. Να σημειώσω ότι το πρόβλημα το έχω λύσει με ένα εργαλείο το MST Tool αλλά πρέπει να μάθω που παρεμβαίνει αυτό το μικρό προγραμματάκι.Θα μού πείτε τι σε νοιάζει τώρα αφού το έφτειαξες. Ναι αλλά πρέπει να ξέρω γιά διδακτικούς λόγους. Είναι από το μητρώο ή απο τις πολιτικές ενέργειας διαχειριστή και αν το πρόβλημα της εξαφάνισης τού tab δημιουργήθηκε από κάποιο άλλο πρόγραμμα. Thanks
geovard Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μη .... τρελαίνεστε τόσο πολύ να με βοηθήσετε. Το βρήκα.Είναι η παρακάτω εισαγωγή στο μητρώο.Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα και όπως έχω παρακολουθήσει είναι σύνηθες το πρόβλημα, ας φτειάξουν ένα αρχείο .reg και ας το χώσουν στο μητρώο με τα παρακάτω στοιχεία. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\usb] "USBBIOSx"=dword:00000000 "DisableSelectiveSuspend"=dword:00000001 Και αμέσω;ς τσούπ, εμφανίζεται η καρτελίτσα "Διχαείρηση ενέςργειας" της usb συσκευής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.