Προς το περιεχόμενο

Ελενη Μενεγακη - ΜΑΝΑ! - Βασιλισσα της πρωινης ζωνης κατι σαν τον Παπαδακη!

pantoflasKa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσυ γιατι με ακολουθεις μπορεις να μου πεις ?

Σου ειπα οτι δεν απανταω πλεον σε εσενα.Δυσκολο να το καταλαβεις?μην ασχολεισαι μαζι μου.Κοιτα να διορθωσεις τα οσα εγραψες στο αλλο θεμα και να μην ζοριζεσαι αλλα και να σεβαστεις το γεγονος οτι πολλοι δεν συμφωνουν με την "εικονα" της Μενεγακη.

Βαριεμαι να ψαχνω epic jpegs για να κανω reply.

Τελος παντων in before the lock, οσο για τα αλλα που λες, η οργιαζει η φαντασια σου ή ζεις στον κοσμο του Μarlboro. Εγω ψηφιζω 2 δαγκωτο παντως ;)

Δημοσ.

Σαν εξωτερική εμφάνιση.. την είχα δει πριν 10 χρόνια από κοντά και ήταν αυτό που λέμε γυναικάρα, τώρα δε γνωρίζω πώς έχει γίνει. Σαν χαρακτήρα δε τη γνωρίζω για να εκφέρω γνώμη, ούτε γνωρίζω τα προσωπικά της ούτε παρακολουθώ τις εκπομπές της αν και γνωρίζω περί τίνος πρόκειται.

Όταν πρωτοάρχισε στην πρωινή ζώνη είχε κουίζ εγκυκλοπαιδικών γνώσεων (όι!!!!), και ενδιαφέρουσες ανταποκρίσεις-εικόνες της καθημερινότητας. Μετά όπως συνέβει με όλη την idiotική τηλεόραση η ποιότητα των εκπομπών της στράφηκε προς το (πολύ) χειρότερο και συνεχίζει να κρατεί στη θέση της μάλλον γιατί έχει θεατές όπως και διάφοροι άλλοι/άλλες για τους οποίους "αγανακτούμε". π.χ. Στις αρχές του 90 η Μαρία Χούκλη παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega: μέσα σε μισή ώρα 25 ειδήσεις, χωρίς ανταποκρίσεις, χωρίς υψηλούς τόνους και χωρίς μουσική υπόκρουση. Τώρα... 2-3 ειδήσεις, για 2-3 μήνες, δοσμένες σε στυλ σαπουνόπερας του Φώσκολου. Γιατί; Γιατί κάποιοι αγοράζουν το προϊόν.

Δημοσ.
Στο συγκεκριμενο ποστ μου θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας και να ανταλαξουμε αποψεις για την βασιλισσα της πρωινης ζωνης.Μιλαω φυσικα για την Ελενη Μενεγακη.

Φυσικα η γνωμη μου για την θεα Ελενη ειναι η χειροτερη συγκρινομενη με ολες τις αλλες της τηλεορασης και με τις γυναικες της κοινωνιας( προς θεου ΟΧΙ ολες ).Απορω πραγματικα πως μπορουν να την ονομαζουν ανθρωπο και ΜΑΝΑ!!!

Τοσα χρονια μας ειχαν πριξει με την εγγυμοσυνη της κ.τ.λ και καθε φορα που εβγαινε στην τηλεοραση και μιλουσε για τα παιδια της εκλεγε!!!Πως ειναι δυνατον τοσος κοσμος να την υπερασπιζετε την γυναικα αυτη που ενω ειχε τρια παιδια ταυτοχρονα το εδινε και τριγυρω ( καλα τον αντρα της αστον αλλα τα παιδια τι χρωστανε απο την ΜΑΝΑ τους ? )Με αυτα τα προτυπα μεγαλωνουν πολλες οικογενειες παιδια δυστηχως.........Δρομο..........λεω εγω!

1zd0u3l.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

Το παρόν θέμα δεν συνάδει με τη θεματολογία του forum.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...