Προς το περιεχόμενο

Ελενη Μενεγακη - ΜΑΝΑ! - Βασιλισσα της πρωινης ζωνης κατι σαν τον Παπαδακη!

pantoflasKa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο συγκεκριμενο ποστ μου θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας και να ανταλαξουμε αποψεις για την βασιλισσα της πρωινης ζωνης.Μιλαω φυσικα για την Ελενη Μενεγακη.

Φυσικα η γνωμη μου για την θεα Ελενη ειναι η χειροτερη συγκρινομενη με ολες τις αλλες της τηλεορασης και με τις γυναικες της κοινωνιας( προς θεου ΟΧΙ ολες ).Απορω πραγματικα πως μπορουν να την ονομαζουν ανθρωπο και ΜΑΝΑ!!!

Τοσα χρονια μας ειχαν πριξει με την εγγυμοσυνη της κ.τ.λ και καθε φορα που εβγαινε στην τηλεοραση και μιλουσε για τα παιδια της εκλεγε!!!Πως ειναι δυνατον τοσος κοσμος να την υπερασπιζετε την γυναικα αυτη που ενω ειχε τρια παιδια ταυτοχρονα το εδινε και τριγυρω ( καλα τον αντρα της αστον αλλα τα παιδια τι χρωστανε απο την ΜΑΝΑ τους ? )Με αυτα τα προτυπα μεγαλωνουν πολλες οικογενειες παιδια δυστηχως.........Δρομο..........λεω εγω!

Δημοσ.

Και καθομουν και του απαντουσα με σεντονια για τη Σεχτα και τον Γκιολια στο αλλο thread, του κυριου author. Καλα τα πηγα...:X

Δημοσ.

Δεν είναι χειρότερη από οποιοδήποτε άλλο άτομο είναι στην τηλεόραση από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 8 το απόγευμα.

Όταν μαζεύονται 8 άτομα κάθε μέρα, σε κάθε κανάλι, κάθε μεσημέρι και συζητάνε σοβαρά με περισπούδαστο ύφος, καταθέτουν την γνώμη τους και μαλώνουν για το αν το νέο κούρεμα του Ρουβά είναι ή όχι στην μόδα, αν πάχυνε κατά 1 ή 3 κιλά η Παπαρίζου ή για το τι έφταιξε για την 12η θέση της Ελλάδας στην Eurovision, καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με ΖΩΑ και όχι ανθρώπους. Απλά δεν υπάρχει δικαιολογία.

Δεν με ενδιαφέρει αν η νοικοκυρά ενώ μαγειρεύει θέλει να ξεχαστεί από τα προβλήματά της, δεν με ενδιαφέρει τίποτα. Δεν λέω να παρακολουθεί ντοκιμαντέρ μεσημεριάτικα, αλλά αυτό το πράγμα είναι ελεεινό και όλοι αυτοί αν είχαν λίγο τσίπα πάνω τους θα έπρεπε να προσπαθούν να βρουν μια δουλειά με αξιοπρέπεια και όχι να ζουν από αυτό το πράγμα.

Συζήτηση σοβαρή επί ώρες, χωρίς να βάζουν τα γέλια για το αν οι Σκορπιοί φέτος θα έχουν επιτυχία στα επαγγελματικά και αν οι Υδροχόοι πρέπει ή όχι να ψάξουν για νέο ταίρι.

Σιχάματα... :eek:

Δημοσ.
Στο συγκεκριμενο ποστ μου θα ηθελα να μαθω την γνωμη σας και να ανταλαξουμε αποψεις για την βασιλισσα της πρωινης ζωνης.Μιλαω φυσικα για την Ελενη Μενεγακη.

Φυσικα η γνωμη μου για την θεα Ελενη ειναι η χειροτερη συγκρινομενη με ολες τις αλλες της τηλεορασης και με τις γυναικες της κοινωνιας( προς θεου ΟΧΙ ολες ).Απορω πραγματικα πως μπορουν να την ονομαζουν ανθρωπο και ΜΑΝΑ!!!

Τοσα χρονια μας ειχαν πριξει με την εγγυμοσυνη της κ.τ.λ και καθε φορα που εβγαινε στην τηλεοραση και μιλουσε για τα παιδια της εκλεγε!!!Πως ειναι δυνατον τοσος κοσμος να την υπερασπιζετε την γυναικα αυτη που ενω ειχε τρια παιδια ταυτοχρονα το εδινε και τριγυρω ( καλα τον αντρα της αστον αλλα τα παιδια τι χρωστανε απο την ΜΑΝΑ τους ? )Με αυτα τα προτυπα μεγαλωνουν πολλες οικογενειες παιδια δυστηχως.........Δρομο..........λεω εγω!

Μαλλον τρολαρεις οικτρα αλλά μπορει και οχι οποτε:

Εγω παλι την Μενεγακη την εβλεπα μονο παλια στο μεγκα μπανκα ορ σαμθινγκ και μου φιανοταν μια χαρα σαν χαρακτηρας.

Τωρα στις ειδησεις που την εχω δει 1-2 φορες εχω την εντυπωση οτι εχει ομορφυνει. Μεγαλωνοντας ομορφυνε!! Σπανιο αν και οχι τοσο πολυ. Παλια στα χρονια της μεγκα μπανκα δεν μου αρεσε και τοσο αν και ημουν νηπιο τοτε.:lol::cry:

Πως ειναι δυνατον τοσος κοσμος να την υπερασπιζετε την γυναικα αυτη που ενω ειχε τρια παιδια ταυτοχρονα το εδινε και τριγυρω

Να ρωτησω εδω περα τι εννοεις ακριβως? Εχει παραδεχτει αυτη κατι τετοιο ή καποιος το αποκαλυψε? Γιατι αν οχι τοτε απορω πως το ποστ σου παραμενει στη θεση του σκορπιζοντας ανυποστατες φημες για καποιο (δημοσιο) προσωπο.

Πως ειναι δυνατον τοσος κοσμος να την υπερασπιζετε την γυναικα αυτη που ενω ειχε τρια παιδια ταυτοχρονα το εδινε και τριγυρω ( καλα τον αντρα της αστον αλλα τα παιδια τι χρωστανε απο την ΜΑΝΑ τους ? )Με αυτα τα προτυπα μεγαλωνουν πολλες οικογενειες παιδια δυστηχως.........Δρομο..........λεω εγω!

BTW το ολο ποστ μου εγινε μονο και μονο για να σχολιασω το παραπανω.

Δηλαδη υποστηριζεις οτι ο παντρεμενος ή η παντρεμενη πρεπει να μην ξενοκοιταει/ξενοπη..... ?

Γιατι?:fear:

Εφοσον ειμαστε πολυγαμικοι, εφοσον το καινουριο ειναι ωραιο και συναρπαστικο και εφοσον ειναι ευχαριστο να πας με καποιον αλλο (χωρις να σημαινει κατι ως προς την αγαπη που εχεις προς τον/την συζυγο σου) και να κανεις διάφορα μαζι του, τοτε γιατι να μην τα κάνεις? Λογω της απιστευτα κομφορμιστικης ιδεας-παυλα-στενοκεφαλιας οτι ο γαμος ειναι ιερος και δεν πρεπει να και να..... ? Ανοησιες. Η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να την χαρουμε. Και αν μας δινει χαρα το να παμε με αλλη/ο πρεπει να παμε.

Και η/ο συζυγος πρεπει να δειξει κατανοηση και αν θελει να παει και αυτος/η.

Ισα ισα λοιπον η Μενεγακη αν ξενοπηδηξε εδωσε το σωστο παραδειγμα για να βγουνε οι κομφορμιστες απο το κομφορμιστικο καβουκι τους των παλαιολιθικων ιδεων και αντιληψεων.

Δημοσ.
Δεν είναι χειρότερη από οποιοδήποτε άλλο άτομο είναι στην τηλεόραση από τις 10 το πρωί μέχρι και τις 8 το απόγευμα.

Και απο τις δυο πλευρες του γυαλιου...

Δημοσ.
Να ρωτησω εδω περα τι εννοεις ακριβως? Εχει παραδεχτει αυτη κατι τετοιο ή καποιος το αποκαλυψε? Γιατι αν οχι τοτε απορω πως το ποστ σου παραμενει στη θεση του σκορπιζοντας ανυποστατες φημες για καποιο (δημοσιο) προσωπο.

Τι παει να πει που ειναι δημοσιο προσωπο ?

Μηπως θελεις να πεις ειναι του δημου , της κοινοτητας η της χωρας δλδ κοινης χρησεως?

BTW το ολο ποστ μου εγινε μονο και μονο για να σχολιασω το παραπανω.

Δηλαδη υποστηριζεις οτι ο παντρεμενος ή η παντρεμενη πρεπει να μην ξενοκοιταει/ξενοπη..... ?

Γιατι?:fear:

Εδω θα σου απαντησω με σεβασμο και θα σου πω αν ειναι ετσι τοτε φανταζομαι πως τα ιδια πιστευεις και για την οικογενεια σου.ΟΚ αφου τα πιστευεις τοτε δεν εχω να πω κατι αλλο.

Εφοσον ειμαστε πολυγαμικοι, εφοσον το καινουριο ειναι ωραιο και συναρπαστικο και εφοσον ειναι ευχαριστο να πας με καποιον αλλο (χωρις να σημαινει κατι ως προς την αγαπη που εχεις προς τον/την συζυγο σου) και να κανεις διάφορα μαζι του, τοτε γιατι να μην τα κάνεις? Λογω της απιστευτα κομφορμιστικης ιδεας-παυλα-στενοκεφαλιας οτι ο γαμος ειναι ιερος και δεν πρεπει να και να..... ? Ανοησιες. Η ζωη ειναι μικρη και πρεπει να την χαρουμε. Και αν μας δινει χαρα το να παμε με αλλη/ο πρεπει να παμε.

Και η/ο συζυγος πρεπει να δειξει κατανοηση και αν θελει να παει και αυτος/η.

Μην πινεις αλλο.

Ισα ισα λοιπον η Μενεγακη αν ξενοπηδηξε εδωσε το σωστο παραδειγμα για να βγουνε οι κομφορμιστες απο το κομφορμιστικο καβουκι τους των παλαιολιθικων ιδεων και αντιληψεων.

Τα ιδια να πιστευεις και για την οικογενεια σου αν θελεις να εισαι αληθινος.

Εγω τρολαρω?

Δημοσ.
Δεν νομιζω οτι trollarei αν κρινω κι απο αλλα ποστ που προσπαθει να μιλησει για σοβαροτερα θεματα:

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3488349&postcount=170

Εσυ γιατι με ακολουθεις μπορεις να μου πεις ?

Σου ειπα οτι δεν απανταω πλεον σε εσενα.Δυσκολο να το καταλαβεις?μην ασχολεισαι μαζι μου.Κοιτα να διορθωσεις τα οσα εγραψες στο αλλο θεμα και να μην ζοριζεσαι αλλα και να σεβαστεις το γεγονος οτι πολλοι δεν συμφωνουν με την "εικονα" της Μενεγακη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...