Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μήκος καλωδίων

randy1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έφτιαχνα ένα Pc πριν λίγο και συνηδητοποίησα ότι το οκτάπυνο καλώδιο για τον επεξεργαστή δεν έχει αρκετό μήκος για να το συνδέσω με την μητρική.:mad: Ξέρει κανείς πως μπορώ να το επιμυκήνω?:rolleyes: Ευχαριστώ.:-)

Δημοσ.

Δυστηχώς και εκεί "μη διαθέσιμο" είναι. Κοίταξα να το βρω και σε άλλα μαγαζιά (pc1, plus4u) και εκεί εξαντλημένο....:-(

Δημοσ.
Thnx. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα να του βάλω 2 4άρια αντί για ένα 8άρι, ε?

Μα και το AKASA δυο 4πινα εχει που κουμπωνουν μεταξυ τους και γινεται 8πινο.Το ξερω γιατι και εγω αυτο εχω.Δεν υπαρχει κανενα απολυτος θεμα,ειναι ακριβος το ιδιο.

Δημοσ.

Eπειδή δοκιμασα με 2 4άρια και δεν γίνεται, αλλά βρήκα αυτό http://hac.gr/view.php?id=101800. Αυτό το συνδέω με ένα 4άρι και μετά με στην 8πινη θύρα? Αν ναι μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ισχύ του? Και τι εννοεί EPS?

Δημοσ.

Γιατι δεν εκαναν τα 2 τετραπινα μπορεις να μου πεις λιγο?Νομιζω οτι και αυτο που εδειξες το ιδιο ειναι ( χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ).Οταν λεω το ιδιο εννοω οτι κανει.Να σου πω και το αλλο,αν βγαζει τετραπινο το τροφοδοτικο,βαλε εναν ανταπτορα απο 4pi to 4 pin.Και 4pin να βαλεις στην μητρικη,δεν θα εχει προβλημα.Το οχταπινο δινει πιο σταθερα ρευματα οταν κλοκαρεις.

Δημοσ.

Οχι δεν το ειπα για αστειο

Δεν ειναι δυσκολο να τσονταρεις λιγο καλωδιο ρε

Πανευκολο ειναι μονο φροντισε να μονωσεις τα καλωδιο και να ειναι ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο μην κανουν ΚΑΘΟΛΟΥ επαφη... ;)

Δημοσ.

Πανευκολο ειναι μονο φροντισε να μονωσεις τα καλωδιο και να ειναι ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο μην κανουν ΚΑΘΟΛΟΥ επαφη... ;)

Μήπως παίξει πρόβλημα όμως στην εγγύηση σε τυχόν πρόβλημα του psu...

Δημοσ.
Γιατι δεν εκαναν τα 2 τετραπινα μπορεις να μου πεις λιγο?Νομιζω οτι και αυτο που εδειξες το ιδιο ειναι ( χωρις να ειμαι 100% σιγουρος ).Οταν λεω το ιδιο εννοω οτι κανει.Να σου πω και το αλλο,αν βγαζει τετραπινο το τροφοδοτικο,βαλε εναν ανταπτορα απο 4pi to 4 pin.Και 4pin να βαλεις στην μητρικη,δεν θα εχει προβλημα.Το οχταπινο δινει πιο σταθερα ρευματα οταν κλοκαρεις.

Λίγο δύσκολο να στο εξηγήσω απο'δω... Πάντως το δοκίμασα με δυο τετράπινα και δεν γίνεται να μπουν και τα δυο, γιατί η οκτάπινη θύρα έχει διαφορετικά σχήματα pins. Δεν μπορώ να σε κάνω να το καταλάβεις έτσι όμως. Πρέπει να το δεις στην πράξη για να δεις για ποιο πράγμα μιλάω. Τέλος πάντων θα πάω αύριο να πάρω αυτό http://hac.gr/view.php?id=101800 και θα σας πω αν έπαιξε.B)

---------- Προσθήκη στις 00:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:40 ----------

Εμ...:rolleyes: Δεν νομίζω ότι έχω τις γνώσεις να το κάνω αυτό(ούτε την διάθεση:P).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...