sno0py Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καλησπερα ψαχνω να βρω μια οσο γινεται φτηνη λυση σε μηχανακι σε 50αρι. Το θελω να κανω την δουλεια μου μεσα στην πολη και δεν ψηνομαι για κατι καλυτερο! Ειμαι λιγο ασχετος απο μηχανακια αλλα λογο καταστασης ωρα να γινω σχετικος.. Θα ηθελα να ακουσω τις συμβουλες σας τι να προσεξω σε τι μαρκες να κοιταξω κλπ. Επισης εχω προσανατολιστει για παπι.. Απο λεφτα καπου στα 500 ευρω σκεφτομαι...σας ακουω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Με 500 δυσκολα τα πραγματα.. Θα σου προτεινα να μην παρεις τιποτα κινεζικο 50 αλλα κατι παλιο 50αρακι ΜΑΜΑ τα οποια ειναι σκυλια.. Αφου το θες και για πολη ψαξου για chaly 50 automatic 3 speed... Πανευκολο ευελικτο και δεν καιει τιποτα με δυο ευρω βγαζεις χαλαρα 5-6 μερες χωρις βενζινη.... Εγω προσωπικα που καων περιπου 20-30 χιλιομετρα περιπου ημερησιως βγαζω περιπου μια βδομαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Οτι πληρώσεις παίρνεις... Ψαξε σε μεταχειρα αλλα εγω ημουν ακριβως στην ιδια φαση με εσενα 1,5 χρονο πριν και κατεληξα να αγοράσω νέο 50 ρι. Ισως ηταν φαιλ επιλογή... Ηταν πολλοί λόγοι στη μέση - δεν ειχα και διπλωμα για Α1 κτλ Πλήρωσα 1230 ευρώ και πηρα ενα Daytona 50cc. Εφτασα 7.300 χιλιομετρα και το πουλάω αύριο για 600 ευρώ γιατι θελω να αναβαθμιστω σε 125. Ηταν σε αριστη κατασταση γενικά με ασημαντα προβληματα στα ηλεκτρικά.(Δεν αναβε λαμπάκι πχ για τελευταια ταχυτητα) αλλά γενικα ηταν καλό. Ομως ενω το ειχα σε αγγελεία 2-3 μήνες με 750 ευρώ και κανείς δεν ενδιαφερόταν. Γενικά πάντως για τις αγγελείες θελει τρεξιμο και να προλάβεις! Και πολλες φορες παιζουν πολλες λαμογιές απο πίσω.Αλλοι εχουν το μηχανακι με δανειο κ σου ζητάνε να τους δωσεις τα χρηματα να ξεπληρωσουν και μετα να το μεταβιβάσουν και πολλά άλλα τετοια.. ΘΥΜΙΣΟΥ -Τα καλα μηχανακια φευγουν παρα πολύ γρήγορα .Δηλαδη μεσα σε 1-2 μερες το πολύ απο τοτε που θα βγει η αγγελεία. -Τα περισσότερα ειναι χρέπια.. Σπασμένα πλαστικά,σταζουν λάδια,λείπουν πράγματα,παντέντες καγκουρεμένες,ζορισμένοι κινητήτες,τιμονια που πάνε περα δώθε,τρεμουν κ δε συμαζεύεται.. Και ειδικα αν ειναι απο μαγαζί ουτε κατα διάνοια να σου κόψει απο τη τιμή και ας ειναι χρέπη.. Εχω δει τρελά χρέπια που τα πουλάνε πανακριβα... Τρακαρισμένο με μπαλωμένη σέλα ,το οποιο να το ειχαν κλέψει και να βρεθηκε σε ποτάμι ,παπάκι του 2002 ,με χιλιοανοιγμένο μοτερ να στο δινει πανω απο χιλιαρικο. Εντωμεταξυ στα 20 μηχανακια 1 θα ειναι καλό σχετικά... Θελει καθημερινό ψαξιμο.. Εγω ειχα βρει ενα καλό αλλα δυστυχως δεν ειχα τα χρηματα εκεινη τη περιοδο να το πάρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.