Προς το περιεχόμενο

Απορίες για ''νέους''

vassanto1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια!Διαβαζω συχνα το forum για διάφορα θέματα, αλλα ΠΟΤΕ δεν ειχα κοιτάξει στο PS3!!εχω ps2 τσιπαρισμένο, psp, και θέλω PS3!!!!αλλα εχω πήξει:fear:!!ποια έκδοση να παρω?120 gb, ή το 250άρι??Αξίζει??Και gamer ειμαι αλλα και DVDακιας!!!!Δεν ξέρω..350 ευράκια ειναι αυτά!!!!Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις στην τιμη στην αγορά απο οτι είδα.Διαβασα οτι μπορούσα αλλα έχω πήξει!!Δεν εχω καταλήξει ακόμα..Δεν τσιπάρεται κιόλας... Οι ερωτήσεις μου θα εχουν ξαναειπωθεί αλλα θα ήθελα και μια συγκεντρωτικη!!Σας ευχαριστω εκ των προταίρων και αναμενω τις απαντήσεις σας!!!

---------- Προσθήκη στις 21:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:12 ----------

Επίσης καθε φορα που διαβάζω κάποιο topic, βλεπω προτασεις και για XBOX.Μονο για Ps3 ενδιαφέρομαι!!!!!

Δημοσ.

Το ps3 δεν θα το έχεις σπασμένο..γιατί δεν έχει σπάσει.Νταξ,σε 3-4 παιχνίδια θα κοιτάξεις..πόσα να παίζεις.. :)

Εαν κάθεσαι και χρησιμοποιείς την κονσόλα για αποθηκευτικό χώρο,τότε την 250,αλλιώς την 120..Δεν ξέρω τί παίζει από τιμές,αλλά αγγλία είχαν μόλις 20λίρες διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...