Προς το περιεχόμενο

Νεοέλληνας

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και έχουμε ξεφύγει τελείως απο το θέμα...αύριο θα παραθέσω φωτογραφία με τα κατορθώματα του γείτονα,που εδώ και κανα μήνα χρησιμοποιεί κώνους σήμανσης για να καβατζώσει το πεζοδρόμιο ώς prive parking.

Ναι,καλά καταλάβατε.Βάζει κώνους.Για να παρκάρει το τζίπ.Πάνω στο πεζοδρόμιο.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν η πολυκατοικία είναι πριν από το 1985 νομίζω, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εγώ και στο δικό μου σπίτι, μέσα στο συμβόλαιο εκτός από τα τετραγωνικά του σπιτιού, αναφέρεται ξεκάθαρα και αποθήκη με χ τετραγωνικά στο υπόγειο του κτιρίου, και θέση parking αριθμημένη και οριοθετημένη, βάσει του σχεδίου της πολυκατοικίας. .

απ οσο διαβαζω ισχυει αυτο που λες φτανει να υπαρχουν προυποθεσεις οπως ειπες...

π.χ. http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CF%83%CE%B5+%CF%80%CF%85%CE%BB%CF%89%CF%84%CE%B7&aq=0&aqi=g1&aql=&oq=%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CF%83%CE%B5+%CF%80%CF%85&gs_rfai=&fp=780cbabe2b962073

<< Η θέση στάθμευσης έχει ξεχωριστό ποσοστό συνιδιοκτησίας και την έχεις αγοράσει και αυτή ή αποτελεί παρακολούθημα του διαμερίσματος ή μήπως τπτ από τα δύο? Και επιπλέον κανονισμός πολυκατοικίας υπάρχει μεταγεγραμμένος και αν ναι αναφέρει το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης του διαμ/τός σου? (αν υπάρχει τέτοιο).

Αλλιώς είναι κοινόχρηστη και παρκάρει όποιος προλάβει

Δες λοιπον το καταστατικό και το σχεδιο της οριζόντιας σύστασης για να δεις πως είναι χαρακτηρισμένος ο χώρος και αν ειναι κονόχρηστος τσαμπα τα λεφτα..>>

Δημοσ.
Αν και έχουμε ξεφύγει τελείως απο το θέμα...αύριο θα παραθέσω φωτογραφία με τα κατορθώματα του γείτονα,που εδώ και κανα μήνα χρησιμοποιεί κώνους σήμανσης για να καβατζώσει το πεζοδρόμιο ώς prive parking.

Ναι,καλά καταλάβατε.Βάζει κώνους.Για να παρκάρει το τζίπ.Πάνω στο πεζοδρόμιο.

Αστυνομία πήρες ή απλά στο insomnia το είπες?

Δημοσ.
Αστυνομία πήρες ή απλά στο insomnia το είπες?

Στην παρούσα φάση μόνο το δεύτερο,γιατί:

1)Εχω μια υποψία οτι τους συγκεκριμένους κώνους τους έχει ξεχάσει ο δήμος**

2)Ο ευγενής ΔΥ φαντάζομαι οτι έχει να κάνει πιο σημαντικές δουλειές,όπως το να πίνει καφέ και να παίζει τάβλι (α,ναι,και να τραμπουκίζεται 10vs1 σε πορείες συνταξιούχων)

3)Γιατι προτιμώ να δίνω λύσεις μόνος μου σε τέτοια ζητήματα.

Δηλώνω ευθαρσώς οτι έχω παρκάρει πάνω σε πεζοδρόμιο (και στο συγκεκριμένο),οταν παρουσιάστηκε η ανάγκη και ασχέτως αν αφήνω πάντα χώρο,δέν αποτελεί ελαφρυντικό.

Είναι κάτι που γίνεται χρόνια στην γειτονιά με την σιωπηλή συγκατάθεση όλων μας,άλλα η υποκρισία και το θράσος έχουν όρια.

Enjoy:

96385570.th.jpg 32903045.th.jpg

Η δεύτερη φοτό είναι υπο γωνία για να δείτε τους κάδους που βρίσκονται απέναντι απο τον δρόμο.Ένας κάδος λοιπόν (ο κίτρινος),μυστηριωδώς,έκανε δρομολόγια τα βράδια και αρεσκόταν στο να καταλαμβάνει το γωνιακό πεζοδρόμιο με τους κώνους.

Βέβαια όλα αυτά σταμάτησαν πρίν 1-2 μήνες,όταν ο δήμος έσπασε το πεζοδρόμιο για να επισκευάσει σωληνώσεις και ώς δια μαγείας εμφανίστηκαν και οι κώνοι** .

Δέν είμαι τραμπούκος,ούτε γουστάρω να λειτουργώ ώς τέτοιος.Πραγματικά θέλω να κάνω επίκληση στην λογική και να λυθεί το θέμα ειρηνικά,διατηρώντας και οι δύο πλευρές την αξιοπρέπειά τους.Ομολογώ όμως οτι φοβάμαι τα όποια αντίποινα.

Σήμερα,την ίδια στιγμή που τραβούσα αυτές τις φωτογραφίες,βρήκα -για τρίτη φορά- μια γενναία ροχάλα στην πόρτα μου.Γιατί;Γιατι είχα παρκάρει νόμιμα σε θέση "φιλέτο",ανάμεσα σε δύο δέντρα με ίσκιο...

45442469.th.jpg

Αγαπημένοι μου γείτονες....

Δημοσ.

Και παράνομοι οι κώνοι, και παράνομο το parkin στο πεζοδρόμιο και παράνομο το parkin στην γωνια αφού εμποδίζει την ορατότητα. "χριστοπαναγιδια" γιατί δεν κατεβάζεις? :)

Δημοσ.

Αδελφέ όλα αυτά είναι ανάλογα την γειτονιά... Σε κάποιες περιοχές και σε πεζοδρόμιο παρκάρεις και σε γωνίες (αλλα βέβαια να μπορεί να στρίψει ο άλλος άνετα). Γιατι θέλεις να πάς να κοιμηθείς και επι 45 λεπτά κόβεις βόλτες σε όλη την περιοχή. Και μετά έχεις και ένα 20λεπτο δρόμο με τα πόδια για το σπίτι. Τώρα βέβαια αν κάποιος μένεις στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, δεν θα χρειαστεί.

Δημοσ.

Το να δημιουργήσω ένταση είναι το μόνο εύκολο,απο εκεί και πέρα τι γίνεται;Τουλάχιστον αυτό το ρινικό εκτόπλασμα φεύγει με λίγο ζεστό νερό.Πρίν 10 χρόνια οι κατσαβιδιές σε καπό και λάστιχα ήταν καθημερινό φαινόμενο,μονο και μόνο επειδή καταλάμβανες τον χώρο έξω απο την πόρτα του γείτονα.Κατα τ'άλλα ο δρόμος ήταν άδειος τότε...

Δέν έχω πρόβλημα να παρκάρω 4 τετράγωνα μακριά.Φευ,τόσο μακριά άφησα το αμάξι όταν το πρώτο πήρα (ενώ θα μπορούσα να επικαλεστώ την ιδιότητα του νέου αποκτήματος και να κατεβάσω την μισή τραπεζαρία στον δρόμο, για να πιάσω χώρο ίσο με το USS Kitty Hawk).Βέβαια,όπως είπε και ο RottenLungs,όταν έχεις 4 ώρες για ύπνο πρίν πάς πάλι στην δουλειά,δεν το πολυσκέφτεσαι,το αφήνεις και πάνω σε κανα παρτέρι στην ανάγκη.

edit/update:Σήμερα το πρωί κατέβηκα για δουλειά και έχουν βάλει μια μοτοσυκλέτα πάνω,έτσι για σιγουριά...Καλό;

Δημοσ.

Οι κώνοι πρέπει να είναι του δήμου. Το πεζοδρόμιο φαίνεται να έχει μπαλώματα που σημαίνει ότι όταν τα έκαναν μπήκαν οι κώνοι για να μην παρκάρει κανένας. Και μετά τους ξέχασαν.

Δημοσ.

Οταν ζουμε σε χωρα τσιρκο που οι νομοι δεν υπαρχουν η δεν εφαρμοζονται επικρατει ο νομος της ζουγκλας.Στην Αγγλια αν καποιος κανει κατι απο τα σχετικα που ειπατε παιρνει κληση,ειτε τον δει καποιος περαστικος αστυνομικος ειτε τον καρφωσει καποιος γειτονας.Αν δεν πληρωσει την κληση η αν πληρωσει και το ξανακανει,συλλαμβανεται αμεσα.Ας υπηρχε τετοια νομοθεσια και εφαρμογη της και στην Ελλαδα και σου λεω για ποτε ολοι αυτοι οι τραμπουκοι της πορδης εκαναν αυτα τα πραγματα.

Αν υπαρχει συμπνοια με τους αλλους γειτονες σε ενα προβλημα παντως και ειναι μονο ενας ο τραμπουκος,η λυση ειναι απλη.Τσονταρετε απο ενα 50αρικο ο καθενας ,νοικιαζετε ενα γομαρα και τον απειλει οτι αν δεν συμμορφωθει θα τον στειλει στο νοσοκομειο,και να ειστε σιγουροι οτι θα χεστει επανω του.Εναλλακτικα αν καποιος εχει ενα φιλο αστυνομικο,τον βαζει να κανει το ιδιο.

Ετσι κανουν σε δυσκολες αστικες περιοχες που ειτε οι νομος ειτε οι αστυνομικοι δεν κανουν την δουλεια τους σωστα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...