Προς το περιεχόμενο

Νεοέλληνας

skiabox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση δική μας, ο γείτονας είχε φτιάξει κουβάδες με τσιμέντο, είχε βάλει και αλυσιδούλα μεταξύ των δύο κουβάδων και πάρκαρε 3 αυτοκίνητα της οικογένειάς του. Του μιλήσαμε, εξηγώντας ότι αυτό που έκανε ήταν εντελώς λάθος και παράνομο και άρχισε να λέει ότι δικαιούται, καθώς υπάρχει Νόμος που προβλέπει τη στάθμευση του ιδιοκτήτη έξω από την οικία του, αν είναι μονοκατοικία, κλπ. Μάλιστα κατέβαινε μαζί με τη γυναίκα του και έλεγε "έχω μάρτυρα ότι με απείλήσατε"... Να σημειώσω ότι του είχαμε μιλήσει μαζί πολλά άτομα από τη γειτονιά.

Όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι, καλέσαμε την αστυνομία. Ήρθαν, εκείνος είπε ότι δεν ήταν δικοί του οι κουβάδες, και δεν ξέρω αν τον έγραψαν.

Το θέμα, όμως, είναι ότι από τότε, δεν μπορούμε να ησυχάσουμε ποτέ. Αν κλάψει το μωρό και είναι μεσημέρι, στέλνει το 100. Όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όλους τους γύρω του. Δεν μπορούμε να κάνουμε γιορτή, δεν μπορούμε να ακούσουμε μουσική, δεν μπορούμε να βάλουμε κλιματιστικό επειδή τον ενοχλεί ο θόρυβος. Γενικά μας κάνει τη ζωή ποδήλατο και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. 10.30 το βράδυ, πάντα έχουμε πρόβλημα, ακόμα κι αν καθόμαστε στη βεράντα και μιλάμε. Το' χει κρατήσει μανιάτικο και μας εκδικείται.

Στο σπίτι του κολλητού μου, υπάρχουν θέσεις στην πυλωτή. Ένας από τους ενοίκους δεν έχει θέση πάρκινγκ, όμως δεν πτοείται. Παρκάρει όπου βρει μέσα στην πυλωτή και αυτοί που έχουν θέσεις, παρκάρουν στο δρόμο. Σας πληροφορώ ότι δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.

Μόνο αστυνομία ή δικηγόρο με μαζική καταγγελία. Για να μην σας στιγματίσει. Και προς Θεού, με τίποτα καβγά ή βία. Θα σε πάνε δεμένο χωρίς να φταις. Δεν ξέρεις τι μπορεί να ισχυριστεί ο άλλος.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σε παρόμοια περίπτωση δική μας, ο γείτονας είχε φτιάξει κουβάδες με τσιμέντο, είχε βάλει και αλυσιδούλα μεταξύ των δύο κουβάδων και πάρκαρε 3 αυτοκίνητα της οικογένειάς του. Του μιλήσαμε, εξηγώντας ότι αυτό που έκανε ήταν εντελώς λάθος και παράνομο και άρχισε να λέει ότι δικαιούται, καθώς υπάρχει Νόμος που προβλέπει τη στάθμευση του ιδιοκτήτη έξω από την οικία του, αν είναι μονοκατοικία, κλπ. Μάλιστα κατέβαινε μαζί με τη γυναίκα του και έλεγε "έχω μάρτυρα ότι με απείλήσατε"... Να σημειώσω ότι του είχαμε μιλήσει μαζί πολλά άτομα από τη γειτονιά.

Όταν ο κόμπος έφτασε στο χτένι, καλέσαμε την αστυνομία. Ήρθαν, εκείνος είπε ότι δεν ήταν δικοί του οι κουβάδες, και δεν ξέρω αν τον έγραψαν.

Το θέμα, όμως, είναι ότι από τότε, δεν μπορούμε να ησυχάσουμε ποτέ. Αν κλάψει το μωρό και είναι μεσημέρι, στέλνει το 100. Όχι μόνο σε εμάς, αλλά και σε όλους τους γύρω του. Δεν μπορούμε να κάνουμε γιορτή, δεν μπορούμε να ακούσουμε μουσική, δεν μπορούμε να βάλουμε κλιματιστικό επειδή τον ενοχλεί ο θόρυβος. Γενικά μας κάνει τη ζωή ποδήλατο και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. 10.30 το βράδυ, πάντα έχουμε πρόβλημα, ακόμα κι αν καθόμαστε στη βεράντα και μιλάμε. Το' χει κρατήσει μανιάτικο και μας εκδικείται.

Αργυρούπολη μένεις; :lol:

Με το μπαρδόν, αυτός σας φώναζε την αστυνομία για θόρυβο του κλιματιστικού;

Από προσωπική εμπειρία πάντως, αν κάποιος καλεί συχνά την αστυνομία για ψύλλου πήδημα, με τέτοιο προκλητικό τρόπο και χωρίς σοβαρό λόγο απλά σταματούν να ασχολούνται/έρχονται. Δεν ξέρω μάλιστα αν, νομικά τουλάχιστον, από κάποιο σημείο και μετά (πόσο ποιο γελοίος μπορεί να γίνει, τέλος πάντων) μπορείτε να ρίξετε καταγγελίες για παρενόχληση...

Στο σπίτι του κολλητού μου, υπάρχουν θέσεις στην πυλωτή. Ένας από τους ενοίκους δεν έχει θέση πάρκινγκ, όμως δεν πτοείται. Παρκάρει όπου βρει μέσα στην πυλωτή και αυτοί που έχουν θέσεις, παρκάρουν στο δρόμο. Σας πληροφορώ ότι δεν μπορούν να του κάνουν τίποτα.

Ο κανονισμός της πολυκατοικίας τι προβλέπει για το parking; Μαζικά και με δικηγόρο δεν μπορείτε να τον συμμορφώσετε; ;)

Δημοσ.

Ο κανονισμός της πολυκατοικίας τι προβλέπει για το parking; Μαζικά και με δικηγόρο δεν μπορείτε να τον συμμορφώσετε; ;)

'Η έστω βάζοντας μια πόρτα που να ανοίγει με χειριστήριο.

Όπως και να 'χει το πρόβλημα με το νομικό κομμάτι σε αυτές τις ιστορίες είναι ότι δεν υπάρχει πάντα η οικονομική δυνατότητα ή ακόμη και ο χρόνος για να μπλέξει κανείς σε τέτοιες ιστορίες. Επιπλέον η νομική παρέμβαση μπορεί να πάρει χρόνια ΕΑΝ βρεις το δίκιο σου (με ό,τι αυτό συνεπάγεται από οικονομική άποψη) και φυσικά στη συνέχεια αρχίζουν άλλου είδους αντίποινα: καταγγελία για κανένα παράνομο δόμα, κανένα μέτρο που έχει φάει ο χ από τον ψ κτλ. Εννοείται ότι τέτοιου είδους μικροπαρανομίες υπάρχουν παντού, είτε γιατί ο κόσμος δεν τα βγάζει πέρα με την πολεοδομία είτε γιατί κάποιος αποφάσισε να μεγαλώσει το οικόπεδό του με το στανιό κ.ο.κ.

Δημοσ.
Αργυρούπολη μένεις; :lol:

Με το μπαρδόν, αυτός σας φώναζε την αστυνομία για θόρυβο του κλιματιστικού;

Από προσωπική εμπειρία πάντως, αν κάποιος καλεί συχνά την αστυνομία για ψύλλου πήδημα, με τέτοιο προκλητικό τρόπο και χωρίς σοβαρό λόγο απλά σταματούν να ασχολούνται/έρχονται. Δεν ξέρω μάλιστα αν, νομικά τουλάχιστον, από κάποιο σημείο και μετά (πόσο ποιο γελοίος μπορεί να γίνει, τέλος πάντων) μπορείτε να ρίξετε καταγγελίες για παρενόχληση...

Όχι, δεν μένω στην Αργυρούπολη. Πολύ κοντά. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορούμε πια να ζήσουμε μια φυσιολογική ζωή, να δεχτούμε φίλους.

Ο κανονισμός της πολυκατοικίας που μένει ο φίλος μου προβλέπει θέσεις parking μόνο για όσους τις έχουν αγοράσει. Για παράσταση δίκης για τέτοια θέματα, τους ζητούν 3000 ευρώ και τον βάζουν οι υπόλοιποι να βγάλει το φίδι από την τρύπα, γιατί είναι διαχειριστής. Εν τω μεταξύ, ο τύπος δουλεύει νύχτα και είναι λίγο ζόρι για όλους που έχουν οικογένεια να αρχίσουν τους καβγάδες.

Για την γκαραζόπορτα που είπε ο φίλος, υπάρχει, αλλά υπάρχει και κουμπί στην είσοδο της πολυκατοικίας (εσωτερικά), για περιπτώσεις που χαλάει κάποιου το χειριστήριο ή τελειώνει η μπαταρία. Έτσι μπαίνει και έτσι βγαίνει. Πάντως, πρέπει να διαβάζει insomnia :-):-):-):-):-) γιατί από χτες έχει κλείσει κάθετα δύο αυτοκίνητα της πυλωτής και δεν απαντά στο κουδούνι, εδώ και 6-7 ώρες. Με πήρε ο κολλητός μου έξαλλος. Ο τύπος έχει Grand Cherokee με αγγλικές πινακίδες.

Δημοσ.
Ο κανονισμός της πολυκατοικίας που μένει ο φίλος μου προβλέπει θέσεις parking μόνο για όσους τις έχουν αγοράσει.

ωπ

εδω κανεις λαθος

απο τη στιγμη που εχεις διαμερισμα στη πολυκατοικια δικαιουσαι και θεση παρκινγκ.

αυτα περι αγορας θεσης τα κανουνε οι εργολαβοι για να τα κονομανε εξτρα...

οσο για το τυπο με τις καρεκλες,δοκιμασε να τις παρεις την ωρα που δε κοιταει και να τις πεταξεις στα σκουπιδια,

χωρις να παρκαρεις εσυ εκει

καποια στιγμη θα του τελειωσουν οι καρεκλες

Δημοσ.

Τίποτα, απλά κι ωραία παρκάρεις εκεί, και τόνισέ του ότι αν δεις το αμάξι πειραγμένο ακόμα κι από άσχετο, θα θεωρήσεις αυτόν υπεύθυνο και μαύρο φίδι που τον έφαγε. Πες του οτι κι εσύ ΞΕΡΕΙΣ που θα παρκάρει το αυτοκίνητο ή που θα πηγαίνει για δουλειά. Έτσι έβγαλα εγώ κάτι κάφρους γείτονες από τη μέση στη πολυκατοικία του κολλητού. Πήγα στα ίσια και του είπα ότι είπα αν ξαναδώ σκασμένο λάστιχο ή γρατσουνιά, θα χρειαστεί τα φρένα του κάποια στιγμή και δε θα τα έχει όταν πάει για δουλειά ή στο εξοχικό. Βρήκα ακριβώς τα στοιχεία του όμως (που δουλεύει,που είναι το εξοχικό του,που συχνάζει,που πάνε τα παιδιά του σχολείο) για να φανεί πιο αληθοφανής η προειδοποίηση. Μόνο έτσι βγάζεις άκρη με τέτοια καθίκια. Ούτε αστυνομίες ούτε τίποτα. Ο κολλητός μου παρκάριζε μετά ελεύθερα στο σημείο με τις σημαδούρες όταν το βρισκε ελεύθερο και για 2 χρόνια και κάτι δε συνέβει το παραμικρό ξανά.

Δημοσ.
Όχι, δεν μένω στην Αργυρούπολη. Πολύ κοντά. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορούμε πια να ζήσουμε μια φυσιολογική ζωή, να δεχτούμε φίλους.

Well, κατανοώ πως δεν θέλεις να ρισκάρεις πάρε-δώσε με την αστυνομία, αλλά δεν μπορεί να σε κρατάει ο μαλάκας όμηρο στο ίδιο σου το σπίτι. Εγώ προσωπικά θα έκανα το εξής: τις ώρες κοινής ησυχίας θα έκανα την παναγίτσα και όλες τις υπόλοιπες θα προσπαθούσα να του σπάσω τα νεύρα by all means necessary.

Ξέρεις πόσο ωραία είναι να βάζεις μπρός αλυσοπρίονο στον κήπο παρέα με behemoth στις 07:00:01, Κυριακή πρωϊ ε; :devil:

Δημοσ.

Για την γκαραζόπορτα που είπε ο φίλος, υπάρχει, αλλά υπάρχει και κουμπί στην είσοδο της πολυκατοικίας (εσωτερικά), για περιπτώσεις που χαλάει κάποιου το χειριστήριο ή τελειώνει η μπαταρία. Έτσι μπαίνει και έτσι βγαίνει. Πάντως, πρέπει να διαβάζει insomnia :-):-):-):-):-) γιατί από χτες έχει κλείσει κάθετα δύο αυτοκίνητα της πυλωτής και δεν απαντά στο κουδούνι, εδώ και 6-7 ώρες. Με πήρε ο κολλητός μου έξαλλος. Ο τύπος έχει Grand Cherokee με αγγλικές πινακίδες.

Θα έλεγα να κάνετε μια συνέλευση και να μαζέψετε ένα ποσό για εγκατάσταση ανάλογου διακόπτη που λειτουργεί με κλειδί.Κανονική χρήση με τηλεκοντρόλ και κλειδί για τις περιπτώσεις που ανέφερες.Φαντάζομαι οτι ένα τέτοιο σύστημα δέν χρειάζεται κάποιο τρελό κεφάλαιο.

Τίποτα, απλά κι ωραία παρκάρεις εκεί, και τόνισέ του ότι αν δεις το αμάξι πειραγμένο ακόμα κι από άσχετο, θα θεωρήσεις αυτόν υπεύθυνο και μαύρο φίδι που τον έφαγε. Πες του οτι κι εσύ ΞΕΡΕΙΣ που θα παρκάρει το αυτοκίνητο ή που θα πηγαίνει για δουλειά. Έτσι έβγαλα εγώ κάτι κάφρους γείτονες από τη μέση στη πολυκατοικία του κολλητού. Πήγα στα ίσια και του είπα ότι είπα αν ξαναδώ σκασμένο λάστιχο ή γρατσουνιά, θα χρειαστεί τα φρένα του κάποια στιγμή και δε θα τα έχει όταν πάει για δουλειά ή στο εξοχικό. Βρήκα ακριβώς τα στοιχεία του όμως (που δουλεύει,που είναι το εξοχικό του,που συχνάζει,που πάνε τα παιδιά του σχολείο) για να φανεί πιο αληθοφανής η προειδοποίηση. Μόνο έτσι βγάζεις άκρη με τέτοια καθίκια. Ούτε αστυνομίες ούτε τίποτα. Ο κολλητός μου παρκάριζε μετά ελεύθερα στο σημείο με τις σημαδούρες όταν το βρισκε ελεύθερο και για 2 χρόνια και κάτι δε συνέβει το παραμικρό ξανά.

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα οτι για να κάνεις κουμάντο έναν αδίστακτο γείτονα,πρέπει με την σειρά σου να γίνεις ακόμα πιο αδίστακτος.

Δέν είν'κακο σάν ιδέα...άλλα αυτό το 50-50 chance να κλοτσήσει το σχέδιο, με προβληματίζει.Οχι τίποτ'αλλο,απλά δέν θέλω να ξυπνήσω κάποιο πρωί και βρώ έναν κασμά χωμένο στο καπό ή σταυρωμένα γατιά πάνω στην εξώπορτα του σπιτιού μου...

Δέν ξέρεις ποτέ τι σκατά κουβαλάει για φαιά ουσία ο διπλανός σου και μέχρι που μπορεί να φτάσει (αν εχει και όρια δλδ.)

• Moderators
Δημοσ.
από χτες έχει κλείσει κάθετα δύο αυτοκίνητα της πυλωτής και δεν απαντά στο κουδούνι, εδώ και 6-7 ώρες. Με πήρε ο κολλητός μου έξαλλος. Ο τύπος έχει Grand Cherokee με αγγλικές πινακίδες.

Αφου ξεφυγαμε απο το αρχικο θεμα και λεμε αναλογες εμπειριες, ας πω και την δικη μου.:-)

Η κοπελα ενος γειτονα μου εκλεινε κατ'εξακολουθηση την (αδεια) θεση μου στην πυλωτη, και αναγκαζομουν συνεχεια να χτυπαω το κουδουνι του και να περιμενω να κατεβει (με το πασο του). Ηταν τοσο ασχετη στο θεμα παρκαρισματος μαλιστα (ή τοσο αδιαφορη και αυτη και ο δικος της) που εκλεινε την θεση μου ενω θα μπορουσε ανετα να μην κλεινει κανεναν και να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι, καθως κουτσα στραβα η θεση μου δεχεται αλλο ενα αυτοκινητο.

Συζητησα με τον γειτονα τρεις φορες σε ηπιο τονο (οταν πλεον ειχα βαρεθει να κορναρω ή να χτυπαω κουδουνια επι αρκετο καιρο), λεγοντας του πως ειχα ολη την καλη θεληση να μην ενοχλω αν δεν με ενοχλουν. Τελικα συνειδητοποιησα πως με δουλευαν και δεν ασχολουνταν.:-(

Την τελευταια φορα (καθως ηταν και 2 το πρωι), απλως εβαλα το αυτοκινητο μου με τετοιον τροπο ωστε να την κλεισω. Γυρω στις 5 χτυπουσαν το κουδουνι, αλλα φυσικα "δεν ακουγα". Και το πρωι πηρα ταξι για την δουλεια και επεστρεψα το βραδυ. Αυτο πριν εναν χρονο, πλεον δεν ξαναπαρκαρε (ή χωρισαν στο καπακι μετα απο το γεγονος :lol:).

Οποτε μηπως να τον κλεινατε και εσυ με τον κολλητο σου για κανενα διημερακι?

Topic starter εγω θα του πετουσα τις καρεκλες οπως προταθηκε παραπανω, διχως να βαλω το αυτοκινητο μου εκει μεχρι να σταματησει την συνηθεια του.

Δημοσ.
εδω και χρονια το παρκαρισμα σε πυλωτες ειναι ελευθερο σε ολους τους ιδιοκτητες...οσοι πληρωσαν απλα τα δωσαν τσαμπα

http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=21131

Αν η πολυκατοικία είναι πριν από το 1985 νομίζω, δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Εγώ και στο δικό μου σπίτι, μέσα στο συμβόλαιο εκτός από τα τετραγωνικά του σπιτιού, αναφέρεται ξεκάθαρα και αποθήκη με χ τετραγωνικά στο υπόγειο του κτιρίου, και θέση parking αριθμημένη και οριοθετημένη, βάσει του σχεδίου της πολυκατοικίας. Αυτό το συμβόλαιο έχει επικυρωθεί σε συμβολαιογράφο, το έχω καταθέσει και στην εφορία κατά την αγορά. Από τη στιγμή που υπάρχει συμβόλαιο και εγώ φορολογούμαι επί του συνόλου των τετραγωνικών, αφού έχω αγοράσει επιπλέον την αποθήκη και το γκαράζ και στο συμβόλαιο αναγράφεται ξεκάθαρα η αξία τους, δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό, αν εγώ δεν αποζημιωθώ. Έχω ρωτήσει και το δικηγόρο της οικογένειας, και το επιβεβαιώνει αυτό, όπως και πολεοδόμο μηχανικό. Στις νέες πολυκατοικίες, απλά ο κατασκευαστής υποχρεούται να παρέχει θέση πάρκινγκ για κάθε διαμέρισμα. Όχι στις παλιές. Αυτό που απαγορεύεται να κάνω εγώ και το ξέρω, είναι να ενοικιάσω τη θέση μου σε άλλο. Στην ουσία, πουλώντας μου το πάρκινγκ και την αποθήκη, μέσα στο συμβόλαιο φαίνεται ότι αγοράζω και τα συγκεκριμένα ποσοστά-σημεία του οικοπέδου της οικοδομής ως δικά μου.

Κι αυτό που λέτε ότι όλοι οι ένοικοι δικαιούνται να παρκάρουν στην πυλωτή, για μενα δεν ισχύει πάντα. Αν σκεφτείτε πόσα δώματα έχουν κλειστεί μετά τον έλεγχο της πολεοδομίας και έχουν δημιουργηθεί σπίτια τα οποία δεν έχουν χαρτιά, τότε δημιουργείται πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Επίσης, αν σκεφτείτε ότι οι περισσότερες οικογένειες στην Ελλάδα έχουν τουλάχιστον 2 αυτοκίνητα, αποκλείεται να χωρέσουν όλα στις πυλωτές.

Τέλος, αν ανοίξετε μια Χρυσή Ευκαιρία, θα διαπιστώσετε ότι πωλούνται-ενοικιάζονται εκατοντάδες θέσεις πάρκινγκ σε πυλωτές, και για αυτές τις συναλλαγές γίνονται συμβόλαια τα οποία υπογράφει συμβολαιογράφος και κατατίθεται στην Εφορία. Ειδικά σε συγκεκριμένες περιοχές, το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση, λόγω των λιγοστών θέσεων.

Δημοσ.

Ρε παιδια,εμας ο απο πανω (3οροφο σπιτι,αυτος ειναι στον 3ο) εχει βαλει κατι κουβαδες με τσιμεντο για να μην του παιρνει κανεις την θεση του και της κορης του (μενει στον 2ο οροφο).Να σημειωσω πως εγω δεν εχω αυτοκινητο. Συνεχεια λεει οτι εχει πληρωσει για να παρκαρει εκει.Ηθελα να ρωτησω,οταν καποιος πληρωνει για μια θεση να παρκαρει,δεν βαζει κουβαδες,ετσι;Τι ακριβως βαζει;;;

Δεν θα ξεχασω ποτε μια μερα που παρηγγειλα πιτσα.Ηρθε ο πιτσαδορος και σταματησε το μηχανακι διπλα στον κουβα για να μου παραδωσει την πιτσα.Ε αυτο ηταν! Αρχισε να φωναζει απο πανω στον πιτσαδορο γιατι σε λιγο επρεπε να ερθει η κορη του να παρκαρει...

Δημοσ.
Ρε παιδια,εμας ο απο πανω (3οροφο σπιτι,αυτος ειναι στον 3ο) εχει βαλει κατι κουβαδες με τσιμεντο για να μην του παιρνει κανεις την θεση του και της κορης του (μενει στον 2ο οροφο).Να σημειωσω πως εγω δεν εχω αυτοκινητο. Συνεχεια λεει οτι εχει πληρωσει για να παρκαρει εκει.Ηθελα να ρωτησω,οταν καποιος πληρωνει για μια θεση να παρκαρει,δεν βαζει κουβαδες,ετσι;Τι ακριβως βαζει;;;

Δεν θα ξεχασω ποτε μια μερα που παρηγγειλα πιτσα.Ηρθε ο πιτσαδορος και σταματησε το μηχανακι διπλα στον κουβα για να μου παραδωσει την πιτσα.Ε αυτο ηταν! Αρχισε να φωναζει απο πανω στον πιτσαδορο γιατι σε λιγο επρεπε να ερθει η κορη του να παρκαρει...

αν θελει αφοσον εχει αγορασει το συγκεκριμενο τμημα του δρομου(για να το πω καλυτερα,εχει βγαλει αδεια για το συγκεκριμενο τμημα) μπορει να βαλει αν θελει 2 κουβαδες με τσιμεντο και μια αλυσιδα να τους ενωνει με μια ταμπελα να κρεμεται επανω που θα αναγραφει τον αριθμο της αδειας

μπορει επισης να καρφωσει στο πεζοδρομιο ή στο οδοστρωμα ακριβως διπλα στο πεζοδρομιο σιδερενιες μπαρες με αλυσιδα απο την μια στην αλλη που θα εχει πινακιδα με τον αριθμο της αδειας...

Δημοσ.

Δεν γινεται να αγορασεις κομματι του δρομου και να το χρησιμοποιησεις για παρκιγκ. Αυτο που κανουν καποιοι νομιμα, ειναι αφου εχουν καποιες νομιμες θεσεις σταθμευσης στην οικοδομη τους, να ζητησουν εγγραφως απο το δημο να τους παραχωρησει αδεια ωστε το κομματι μπροστα απο την οικοδομη τους να το διαγραμμισουν ετσι ωστε να χρησιμοποιειται ως εισοδος για τα εσωτερικα παρκινγκ και να μην το κλεινουν ασχετοι. Αυτος ειναι και ο αριθμος αδειας που αναγραφεται παννω στις εν λογω πινακιδες.

Απο κει και περα, ακομη και αδεια τετοια να παρεις απο το δημο, παλι δε ειναι δικος σου ο χωρος εξω απο την οικοδομη σου, και δεν δικαιουσαι να παρκαρεις νομιμα (ας πουμε οτι πχ, βιαζεσαι και δεν βαζεις το αμαξι στο παρκιγκ αλλα το παρατας απ' εξω), ο τροχονομος μπορει πολυ ανετα να σε γραψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...