Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για CoolerMaster 333

yorke8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω το εξής case :

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Black-RC-333-KKN1-GP.htm

Έχει ένα πλαστικό στα πλάγια προς τα μέσα σαν χοάνη , η οποία δεν ξέρω για πιο λόγο χρειάζεται . Μήπως είναι περιττή και αντί γι'αυτή να βάλω ένα ανεμιστηράκι να φυσάει αέρα προς τα μέσα ;

Έχω έναν i5 - 750 χωρίς o/c και η θερμοκρασία του (idle) είναι στους 44 - 45 ( με firefox και winamp) με θερμοκρασία δωματίου στους 32 .

Τό case έχει έναν 12αρη ανεμιστήρα μπροστά και έναν 12αρη (μαμίσιο) ανεμιστήρα πίσω .

Τι λέτε ;

Δημοσ.

ok και εγώ δεν το θέλω για o/c απλά θα κάνει δουλειά ο πλαινός ανεμιστήρας ή τσάμπα θα μου πάρει τα αυτιά ;

Δημοσ.
ok και εγώ δεν το θέλω για o/c απλά θα κάνει δουλειά ο πλαινός ανεμιστήρας ή τσάμπα θα μου πάρει τα αυτιά ;

Tην χοάνη την έχει για να τραβά η stock ψύκτρα του επεξεργαστή κρύο αέρα κατευθείαν απο έξω απο το κουτί. Σε περίπτωση που άλλαζες ψύκτρα με κάποια ψηλή aftermarket θα έπρεπε να αφαιρέσεις την χοάνη διότι αφενός δεν θα χώραγε να κλείσει το πλαινό καπάκι, και αφετέρου δεν θα της χρησίμευε η χοάνη.

Το να την καταργήσεις και να βάλεις έναν ανεμιστήρα να βαράει την ψύκτρα είναι μία ή άλλη σε γενικές γραμμές με όπως είναι τώρα (ίσως λίγο καλύτερα ανάλογα και τον ανεμιστήρα που θα βάλεις) + ότι θα προσθέσεις επιπλέον θόρυβο στο case. Αν ήταν σε ύψος ο ανεμιστήρας που θα χτύπαγε σε κάποια κάρτα γραφικών τότε θα σου έλεγα να το κάνεις οπωσδήποτε για καλύτερα αποτελέσματα στην κάρτα. :-)

Δημοσ.

Άρα ανεμιστήρα δεν βάζω , η χοάνη δεν πέφτει ακριβώς πάνω στον ανεμιστήρα της cpu . Να την βγάλω ή να την αφήσω ;

Δημοσ.
Άρα ανεμιστήρα δεν βάζω , η χοάνη δεν πέφτει ακριβώς πάνω στον ανεμιστήρα της cpu . Να την βγάλω ή να την αφήσω ;

Αστο οπως ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...