Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Prolimatech Megahalems

Djole_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανεμιστηρες οχι ακομα δεν εβαλα..λεω να παρω 2 τετοιους http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-Cm-Tlf-S12-Eb-120Mm-Silent-Fan-Blue-Led-CM-TLF-S12-EB-GP.htm σε push/pull..με την zalman εχθες ημουν 10 βαθ κατω σε idle..

Παστα δεν εβαλα πολυ..οσο εβαζα και τις αλλες φορες στην zalman 9700 και ηταν κομπλε απο temps..την καθαρισα την παλια ναι.

Θα την βγαλω ξανα για να δω αλλα δεν πιστευω οτι εκει ειναι το προβλημα.

φιλε μου εμενα με ανεμιστηρα πανω iddle ειναι γυρω στους 36-40 και full load το πολυ 64

δοκιμαζω μια μερα να στρεσσαρω χωρις ανεμιστηρα να δω διαφορες και με το καλημερα που ανοιγω το pc βλεπω 60 και οι 78 ηρθαν για πλακα :fear: (μετα το εκλεισα, αμα το αφηνα ημουν σιγουρος οτι θα ανεβαινε κι αλλο - αρκετα κι αλλο :P)

ο ανεμιστηρας κανει γιγαντια διαφορα, δεν ειναι διακοσμητικος :-)

φυσικα δε χρειαζεται να σου πω πώς εκαιγε η megahalems εκεινη τη στιγμη :devil:

μονο σε κανα πολυ χαλαρο και κρυο επεξεργαστη θα δοκιμαζα να εχω silent ψυξη, οχι ομως σε εναν σαν το δικο σου , αμα εχεις προβλημα με το θορυβο υπαρχουν αρκετα ησχυχοι ανεμιστηρες

Το push pull δε θα κανει δουλεια.

+1 μιλαμε για 3 βαθμους στη καλυτερη, μονο σε τρομερα πιεσμενα συστηματα ισως κανει καποια αξιοσημειωτη διαφορα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχει ομως ενα κακο, δε μπορεις να βγαζεις τον ανεμιστηρα να καθαρισεις

(εκτος αν κοβεις καθε φορα τα zip ties και βαζεις αλλα)

εγω προτιμω τις δικες μου ξεφτιλες που ειναι πιο ευχρηστες και βγαινουν πανευκολα :-D

dsc00135lg.jpg

καλη ιδεα.

ο κοκκινος σκορπιος ειναι αυτη

Ναι.... :-)

Δεν την έχω πλέον αλλα όσο την είχα μια χαρά την έκανε την δουλίτσα της!

Το offtopic συνεχίζεται... :o

Ρε παιδιά προτείνετε καμμιά καλή και φθηνή ψύκτρα για τον Q6600. Απόκτησα πρόσφατα έναν GO που είναι πολύ καλό κομμάτι, 1,20v VID. :-)

(H Ηyper 212+ έχει εξαντληθεί ενώ η Accelero frezer 7 δεν μου αρέσει καθόλου...)

Γεια σου Νικο...Αυτή σου προτείνω εγώ...

Review 1

Review 2

(Γειά σου ρε φίλε και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. :-)

Το ξέρω, αυτήν είχα ώς πρώτη επιλογή αλλά δεν είναι διαθέσιμη και δεν ξέρουν να μου πούν πότε θα την φέρουν. Εγώ απο την άλλη πρέπει να βάλω τον cpu στο δεύτερο μηχάνημα. Οπότε αυριο μάλλον θα περάσω μια βόλτα απο pc store και θα πάρω αυτή:

http://www.pureoverclock.com/article642.html στα 17 ευρώ.

Αξίζει το κόπο να πάω ή όχι? :P )

(Γειά σου ρε φίλε και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. :-)

Το ξέρω, αυτήν είχα ώς πρώτη επιλογή αλλά δεν είναι διαθέσιμη και δεν ξέρουν να μου πούν πότε θα την φέρουν. Εγώ απο την άλλη πρέπει να βάλω τον cpu στο δεύτερο μηχάνημα. Οπότε αυριο μάλλον θα περάσω μια βόλτα απο pc store και θα πάρω αυτή:

http://www.pureoverclock.com/article642.html στα 17 ευρώ.

Αξίζει το κόπο να πάω ή όχι? :P )

Oh yeees ... αξίζει και παραξίζεις... τώρα την έχω πανω στον 3200 και τον κρατάει παραπάνω από καλά.. ακομη και με 32-33 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου δεν τον έχω δει πάνω απο 45 - 50 σε full load με 1,28 ρευματάκι...

Πριν την είχα πάνω στον 8400 τον οποίο επίσης κρατούσε πολυ άνετα αλλα δεν μπορώ να σου πώ ακριβείς θερμοκρασίες διότι έπεσα σε κομμάτι με βλαμμένους σένσορες!

Και ολα αυτά σε κουτι της πλάκας με 90αριδες intake - exaust!

ααα και το ανεμηστηρι της .. παρόλο που στροφάρει γερα δεν ακουγεται σχεδόν καθόλου!

Για τα λεφτά της είναι διαμαντάκι!

Oh yeees ... αξίζει και παραξίζεις... τώρα την έχω πανω στον 3200 και τον κρατάει παραπάνω από καλά.. ακομη και με 32-33 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου δεν τον έχω δει πάνω απο 45 - 50 σε full load με 1,28 ρευματάκι...

Πριν την είχα πάνω στον 8400 τον οποίο επίσης κρατούσε πολυ άνετα αλλα δεν μπορώ να σου πώ ακριβείς θερμοκρασίες διότι έπεσα σε κομμάτι με βλαμμένους σένσορες!

Και ολα αυτά σε κουτι της πλάκας με 90αριδες intake - exaust!

ααα και το ανεμηστηρι της .. παρόλο που στροφάρει γερα δεν ακουγεται σχεδόν καθόλου!

Για τα λεφτά της είναι διαμαντάκι!

(Eυχαριστώ @stm00192. :-)

Θα την χτυπήσω τότε μιάς και η τιμή της είναι πραγματικά ξεφτίλα.

Θα ποστάρω εντυπώσεις. :-) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...