Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Prolimatech Megahalems

Djole_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.

Λοιπον μολις εβαλα την Prolimatech Megahalems στο μηχανημα([email protected]) αλλα εχω πολυ ψηλες θερμοκρασιες(60 βαθ idle απο everest,και οι πυρηνες 45 βαθ)..παστα εβαλα την arctic silver 5..(οπως λεει το μανουαλ)

Οταν την πιανω με το χερι ειναι ζεστη αρκετα..

Τι μπορει να εκανα λαθος?Να μην πατησε καλα?

Δημοσ.

Ανεμιστηρες οχι ακομα δεν εβαλα..λεω να παρω 2 τετοιους http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/CoolerMaster-Cm-Tlf-S12-Eb-120Mm-Silent-Fan-Blue-Led-CM-TLF-S12-EB-GP.htm σε push/pull..με την zalman εχθες ημουν 10 βαθ κατω σε idle..

Παστα δεν εβαλα πολυ..οσο εβαζα και τις αλλες φορες στην zalman 9700 και ηταν κομπλε απο temps..την καθαρισα την παλια ναι.

Θα την βγαλω ξανα για να δω αλλα δεν πιστευω οτι εκει ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

Και καλά στον κρατάει χωρις ανεμηστήρες... μα καλά τι περίμενες καλοκαιριατικα χωρις ανεμηστήρες?? Ψήκτρα είναι οχι θαυματοποιός!!

Και να μην βάλεις αυτούς τους ανεμηστήρες που διαλεξες δεν αξιζουν ουτε από αποδοση ούτε από θόρυβο πάρε αυτούς καλύτερα!!

Δημοσ.

Λοιπον την αφησα οπως ηταν..αλλα εβαλα εναν coolemaster που ειχα προχειρο απο τον link πανω και τωρα εχω 45 σε idle..

Το πλαισιο εχει fan mounting clips για να βαλω ενα 2ο fan?

Σας ευχαριστω guys.

Δημοσ.
Το πλαισιο εχει fan mounting clips για να βαλω ενα 2ο fan?

η συσκευασία μέσα έχει μεταλλικά ελάσματα (σύνολο 4, 2 για κάθε fan) για 2 fans , για κοίτα καλύτερα

Δημοσ.
η συσκευασία μέσα έχει μεταλλικά ελάσματα (σύνολο 4, 2 για κάθε fan) για 2 fans , για κοίτα καλύτερα

Οχι δυο εχει μονο..4 εχει η rev.2..

Δημοσ.
Οχι δυο εχει μονο..4 εχει η rev.2..

Χρησιμοποίησε tire-ups .. δυσκολα θα βρεις mounting clips!

Δημοσ.

Το push pull δε θα κανει δουλεια.

Η καλυτερα δεν αξιζει τα +10ε του 2ου ανεμιστηρα για τον 1-2 βαθμους που θα σου ριξει.

Κανε κι ενα τεστ μολις τακτοποιηθεις,γιατι κι εγω πηγα πριν λιγο καιρο απο ζαλμαν 9700 σε megahalems και δεν ενθουσιαστηκα κιολας.

Υ.Γ. αν και τωρα λεω να αλλαξω παστα,μιας και προμηθευτηκα arctic silver ceramique,που θαρρω πως λιγο καλυτερη απτις προλιματεκ θα ειναι...

Δημοσ.

Ρε παιδιά μεταξύ δυνατών ψηκτρών μην περιμένετε τρομακτικές διαφορες.. οι διαφορές που κατατάσουν μια ψήκτρα στην κορυφή της κατάταξης σε σχέση με κάποια που είναι στη μέση μπορεί να είναι και της τάξεως των 5 - 7 βαθμών!

Δημοσ.

Εχω εναν προχειρο 12αρι coolermaster απο το stacker οποτε θα τον βαλω κ αυτον πανω για δοκιμη..

Χρησιμοποίησε tire-ups ..

Δηλαδη?τι πατεντα ειναι αυτη?:confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...