XxMikexX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 υπαρχει καποια φιλοζωικη η καποια εταιρεια τελος παντων στην οποια να μπορω να κανω καταγγελια για ενα καταστημα pet shop? (Δεν λεω παραπανω λεπτομερειες για το θεμα για ευνοιτους λογους..)
parsifal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Insomnia Site - Forum. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ.
Alxnks Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 ηθελα να κανω κι εγω αρκετα παλιοτερα για εναν ανευθυνο καφρο που θα επρεπε να του παρουν την αδεια (αν εχει) αλλα δε βρηκα ακρη! σου ευχομαι να βρεις!!!
platongr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Καταγγελία για κακοποίηση κτλ, μόνο στην νομαρχία της περιοχής σου, στην διεύθυνση κτηνιατρικής. Αυτοί ενημερώνουν και το αστυνομικό τμήμα, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ενημερώσεις και αυτούς.
guido Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 στην Νομαρχία - Δ/νση Κτηνιατρικής. http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?6409-%CE%A4%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%B5-pet-shop&p=136599&viewfull=1#post136599
XxMikexX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 ευχαριστω και συγγνωμη αν ανοιξα αρχικα το ποστ σε λαθος κατηγορια!
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 φυσικα και για ευνοητους λογους δεν χρειαζεται να πεις λεπτομερειες οπως το που ειναι το pet shop,ποιος το εχει,τι πινακιδα εχει απεξω κλπ αλλα το να μας πεις περι τινος προκειται(πχ εχουν τα σκυλια σε υπογειο,15 χαμστερ σε κουτι 3 τμ κλπ) δεν νομιζω να ειναι τοοοσο "ευνοητος λογος"
XxMikexX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 απλα εκτος απο το οτι καποια ζωακια δεν βρισκονται στην καλυτερη κατασταση, καποια μαλιστα δειχνουν αρωστα (δεν λεω παραπανω λεπτομερειες) οταν πηγα να αγορασω καποιο ζωακι επειδη του "κυριου" που πηγε να μου το πουλησει του αντισταθηκε λιγο το βαρεσε για να ηρεμησει μπροστα στα ματια μου! Επισης ηταν αγενεστατος σε ολη τη δειαρκεια αναζητησης μου για το τι ζωακι θα επερνα.. οσο αργουσα ειχε αποτομο υφος και ηθελε πως και πως να με διωξει.. Φυσικα μπροστα του δεν ειπα τιποτα εκανα το κοροιδο αλλα του εκανα καταγγελια στον δημο της περιοχης του και ελπιζω πως θα λαβουν ολα τα μετρα που χρειαζεται.. Σχετικα με το ζωακι που πηρα ηταν αρωστο και το πηγα σε κτηνιατρο (2 μερες μετα την αγορα του) και ευτηχως με την καταλληλη θεραπεια θα γινει καλα..
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 υπαρχουν ζωα και εκτως κλουβιου περαστια και αγυριστα να ειναι σου ευχομαι,και κοντα σου το ζωο να βρει τις χαμενες δυσκολες εβδομαδες που περασε στο μαγαζι του γοριλλα... λογω της σχολης μου ειμαι καπως ευαισθητοποιημενος με τα περι κακοποιησης (κτηνιατρικη σπουδαζω)
tarantules Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ΓΡΑΦΕΙΟ - ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: Τ.Θ. 120, Τ.Κ. 194 00, Κορωπί, Τηλ.: 210 6020.202 Fax: 210 6021.353 Πάρτους ένα τηλέφωνο να κάνεις καταγγελία.Θα σε συμβουλέψουν τι να κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.