Προς το περιεχόμενο

Συνδεση και αποσυνδεση συσκευης οποτε θελω

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας.

έχω έναν εξωτερικό σκληρό και θέλω να είναι μόνιμα στην θύρα usb άλλα να μπορώ να τον συνδέω και να το αποσυνδέω εγώ.(αν γινεται).

να τον αποσυνδέω ξερω (μαλλον) από την ασφαλη καταργηση συσκευων αλλα να το συνδεω μετα?

και δεν θελω οταν ανοιγω τον υπολογιστη να αργει το start-up των windows εξαιτιας του σκληρου.(περιμενει να ανοίξει ο σκληρός)

ευχαριστώ

Δημοσ.

αυτό που κάνω είναι να βγάζω και να βάζω το καλώδιο τροφοδοσίας που πάει στο σκληρό,έτσι όταν δε το χρειάζομαι δε το έχω συνδεδεμένο και δε λειτουργεί (οπότε δε αργεί και στην διάρκεια του boot). αλλά πρέπει να έχεις κοντά τον εξωτερικό για να μην σηκώνεσαι κάθε φορά που τον χρειάζεσαι

Δημοσ.

δοκιμασε να τον απενεργοποιεις/ενεργοποιεις απο τη διαχειριση συσκευων, κανωντας δεξι κλικ στο δισκο και επιλεγοντας απενεργοποιηση/ενεργοποιηση, αναλογα.

Δημοσ.

Α ναι οκ δεν το ειδα πως εχει ηδη. Αφου ομως γινεται απο την διαχειριση συσκευων γιατι να περιπλεξει τα πραγματα ?

Δημοσ.

μου φαίνεται πιο εύκολο να βάζει/βγάζει ένα καλώδιο από το να μπαίνει συνέχεια στην διαχείρηση συσκευών, τεσπα ότι βολεύει τον topic starter

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...