DoukiMan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας. έχω έναν εξωτερικό σκληρό και θέλω να είναι μόνιμα στην θύρα usb άλλα να μπορώ να τον συνδέω και να το αποσυνδέω εγώ.(αν γινεται). να τον αποσυνδέω ξερω (μαλλον) από την ασφαλη καταργηση συσκευων αλλα να το συνδεω μετα? και δεν θελω οταν ανοιγω τον υπολογιστη να αργει το start-up των windows εξαιτιας του σκληρου.(περιμενει να ανοίξει ο σκληρός) ευχαριστώ
jakegate7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 αυτό που κάνω είναι να βγάζω και να βάζω το καλώδιο τροφοδοσίας που πάει στο σκληρό,έτσι όταν δε το χρειάζομαι δε το έχω συνδεδεμένο και δε λειτουργεί (οπότε δε αργεί και στην διάρκεια του boot). αλλά πρέπει να έχεις κοντά τον εξωτερικό για να μην σηκώνεσαι κάθε φορά που τον χρειάζεσαι
Nik.K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Και γιατι να μην εχει εναν σκληρο με διακοπτη On/Off οπως αυτοι της Verbatim ?
damastes Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 κάτι τέτοιο δεν θα έκανε έμμεσα την δουλεία που θέλεις;
DioNiSis_000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 δοκιμασε να τον απενεργοποιεις/ενεργοποιεις απο τη διαχειριση συσκευων, κανωντας δεξι κλικ στο δισκο και επιλεγοντας απενεργοποιηση/ενεργοποιηση, αναλογα.
Nik.K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Α ναι οκ δεν το ειδα πως εχει ηδη. Αφου ομως γινεται απο την διαχειριση συσκευων γιατι να περιπλεξει τα πραγματα ?
jakegate7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 μου φαίνεται πιο εύκολο να βάζει/βγάζει ένα καλώδιο από το να μπαίνει συνέχεια στην διαχείρηση συσκευών, τεσπα ότι βολεύει τον topic starter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.