MariosX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Θυμάται κανείς πως λεγόταν ένα cartoon που ο πρωταγωνιστής σε αυτό λεγόταν Soul Catchy? Το καρτούν γενικά ήταν βασισμένο σε ένα αθλητικό σχολείο που για άθλημα είχαν το baseball. Ο Soul Catchy άλλαζε πολύ συχνά σχολείο γιατί ο πατέρας του ήταν νταλικέρης και χρειαζόταν να πηγαίνει από πόλη σε πόλη πολύ συχνά μέχρι που γνώρισε μια γυναίκα ή την ερωτεύτηκε και ήθελε να μείνει στην πόλη. Αυτή η γυναικά θα γινόταν μητριά του Soul Catchy και επίσης είχε μια κόρη η οποία ήταν αναπηρικό καροτσάκι. Από ότι θυμάμαι τις πρώτες μέρες όπως πήγαινε στο σχολείο λίγο πριν μπει ή μέσα στο λεωφορείο είχε χάσει το ένα του παπούτσι και είχε γίνει ρόμπα σε όλους. Επίσης είχε σπουδαίο ταλέντο στο baseball σε σχέση με όλους τους άλλους. Η γκόμενα που γούσταρε έμοιαζε πολύ στην μητέρα του που είχε πεθάνει και τσακωνόταν πολύ συχνά με τον αρχηγό του baseball γι'αυτήν γιατί μάλλον ήταν αντίζηλοι. Όταν ο πατέρας του του είπε ότι θα μείνει για πάντα στην πόλη και ότι θα παντρευτεί ο Catchy ξενέρωσε και τις πρώτες μέρες δεν έτρωγε τίποτα με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο. Επίσης πριν γνωρίσει ο πατέρας του την γυναίκα, αυτός και ο γιος του μένανε στο φορτηγό και τρώγανε εκεί και επίσης λίγο πιο πάνω από το φορτηγό είχε τσακωθεί με τον αρχηγό του για την κοπέλα και επίσης ο Soul Catchy του είπε ότι το όνομα του σημαίνει "Σπουργίτι στο χιόνι" και ονομάστηκε έτσι από την μητέρα του. Για τέλος θυμάμαι πως κατά το τέλος του καρτούν παίζανε πρωτάθλημα baseball και νικήσαν χάρις τον Soul Catchy και μόνο τότε αναγνώρισε την μητριά του σαν μητέρα του. Γνωρίζει πως λέγεται το παραπάνω καρτούν? Πραγματικά θέλω να μάθω πως λέγεται γιατί θέλω να το ξαναδώ μου άρεσε υπερβολικά πάρα πολύ. Παιζόταν εποχές He-Man, Shira, American Rabbit, Looney Tunes γύρω στο 94-98 χρονολογία και ήταν πραγματικά αρκετά γνωστό Ευχαριστώ.
Mika Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Το ψαχνα και γω καποτε αλλα δεν το βρηκα πουθενα. απλα ειχα πετυχει μια γαλλικη db cartoon ου ανεφερε οτι ειναι Κορεατικο. υγ. το να γουσταρεις τη γκομενα που μοιαζει στη νεκρη μανα σου τωρα που μεγαλωσα μου φαινεται λιγο καπως
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Ο τίτλος είναι Wanderer Kkachi (παναθεμα σε Γιακουμη, με πήγες πολλα χρόνια πίσω )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.