lion2486 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Γειά σας, τρέχω σε έναν server VMware ένα windows server.... και έχει εξολοκλήρου δικιά του διεύθυνση. Το πρόβλημά μου είναι ότι η εταιρία που βρίσκεται το μηχάνημα αναφέρει πως γίνονται netscan του δικτύου από αυτή τη διεύθυνση. (Το οποίο απαγορεύεται εκεί) Μου μπλόκαραν τη διεύθυνση και για να την ανοίξουν πάλι έκανα επανεγκατάσταση του λειτουργικού. Μετά από λίγο, χωρίς να έχω κάνει τίποτα στο μηχάνημα, άρχισαν πάλι τα ίδια... Τί μπορεί να γίνεται; Το λειτουργικό κάνει αυτές τις ενέργειες; Μπορώ να το σταματήσω κάπως; (Στο μηχάνημα τρέχει ίδιο λειτουργικό σε άλλη έκδοση και δεν υπάρχει κανένα τέτοιο πρόβλημα).
_Anonymous_ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αν δε την κανεις εσυ οντως.....εγω θα υποπτευομουν καποιο malware. Κανε ενα updated full scan με το malwarebytes και δες αν συνεχιζεται το φαινομενο. Βεβαια και απο την αλλη, η εταιρεια εγκαθιστωντας ενα τσαμπε sniffer, θα επιανε την ip αμεσως..... ετσι?
lion2486 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά, δεν βρέθηκε κάποιο malware... Υπάρχει πιθανότητα να ευθύνεται το VMWare;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.