Προς το περιεχόμενο

Forthnet ή Hol?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μόνο που στη Forthnet δεν λένε να καταλάβαινουν την έννοια της αναβάθμισης...

τα τελευταία 2 από τα 3 χρόνια τρώμε σούρσιμο λόγω πιταρίσματος κυκλωμάτων με εξωτερικό και καθυστεριμένης αντιμετώπισης από την Forthnet...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω να σου πω την αλήθεια εκτός εξαιρέσεων μια χαρά παω. Εμενα μου αρέσει ότι τουλάχιστον βγάζει ανακοινώσεις και δεν ψάχνεσαι τις περισσότερες φορές να δεις τι συμβαίνει.

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω όσοι έχετε forthnet ή hol αν είστε ευχαριστημένοι. Είμαι ανάμεσα στο hol Double-play GR ή Forthnet 2play Economy και δεν ξέρω ποιες απο τις 2 συνδεσεις ειναι καλύτερη. Η Hol είναι φθηνοτερη οπως τα υπολογισα, αλλα εχω ακούσει οτι αργει να ενεργοποιηθει η συνδεση και αν εχεις καποιο προβλημα δεν μπορεις να τους βρεις στα τηλεφωνα.

Καλησπέρα

Κατά τη γνώμη μου ΟΤΕ έτσι άπλά.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω να σου πω την αλήθεια εκτός εξαιρέσεων μια χαρά παω. Εμενα μου αρέσει ότι τουλάχιστον βγάζει ανακοινώσεις και δεν ψάχνεσαι τις περισσότερες φορές να δεις τι συμβαίνει.

ναι έβγαλε ΠΡΩΤΗ φορά ανακοίνωση προχθές για το πρόβλημα με την οπτική ίνα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη Forthnet! όλες τις άλλες φορές μούγκα στη στρούγκα...

εκτός αν εννοείς τις ανακοινώσεις για τις τεχνικές εργασίες, που το κάνουν ΟΛΕΣ...

έβγαλαν πχ αυτό http://www.forthnet.gr/templates/corporatePrPostingView.aspx?p=298720 αλλά δεν παραδέχτηκαν ότι είχαν πολλοί συνδρομητές πρόβλημα σήμερα στη Θεσσαλονίκη με internet KAI τηλέφωνο...

Δημοσ.

Υπαρχει καποια αλλη εταιρια που να ενημερωνει καλυτερα?

Εγω τουλαχιστον απο HOL που εχω εμπειρια καθε φορα που ειχα προβλημα παιζαμε κρυφτουλι.

Με Forthnet ακομα δεν εχει χρειαστει να παρω τηλ για προβλημα και αυτο με χαροποιει.

Ελπιζω να μην χρειαστει ποτε ή αν χρειαστει να μην δαγκωσω τη γλωσσα μου :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Υπαρχει καποια αλλη εταιρια που να ενημερωνει καλυτερα?

για τεχνικές εργασίες ή πρόβληματα? για τεχνικές εργασίες ενημερώνουν ΟΛΕΣ, ρίξε μια ματιά στα ISP sections του adslgr.com που έχουν sticky topics για τεχνικές εργασίες του κάθε ISP στις οποίες κάνουν copy/paste από τα sites τους!

Για προβλήματα η Forthnet έχει ενημερώσει από το site της μόνο μια φορά πριν 2-3 μέρες, καμία άλλη, σαν μην συνέβει ποτέ κάτι!

Με Forthnet ακομα δεν εχει χρειαστει να παρω τηλ για προβλημα και αυτο με χαροποιει.

δλδ πριν από 2-3 μέρες που είχε κοπεί η οπτική ίνα και υπήρχε πανελλαδικό πρόβλημα με την Forthnet εσύ ήσουν ok?

Πόσες μέρες είσαι στη Forthnet αν επιτρέπεται?

Δημοσ.
Καλησπέρα

Κατά τη γνώμη μου ΟΤΕ έτσι άπλά.

+10000000000000000.... & Από Εμένα !!!

Αν Περιγράψω Τι Τράβηξα 1 Χρόνο Με Την Forthnet Θα Γέμιζα 10 Σελίδες !!!

(Στο Εξάμηνο Εκλεισα Το Modem & Δεν Είχα Internet Για 6 Μήνες !!! Τόσο Μου Είχαν Σπάσει Τα Νεύρα Που Προτίμησα Να Το Κλείσω Για Να Μην Πάω Στο Τρελάδικο Η <<Σκοτώσω>> Κανέναν)

Γύρισα Στον (Π)ΟΤΕ & Ησύχασε Το Κεφάλι Μου !!!

Η Ασυνεννοησία & Η Ελλειψη Αλήθειας Στην Forthnet Οταν Σου Προκύψει Πρόβλημα Είναι Τερατώδες !!!

Δημοσ.
+10000000000000000.... & Από Εμένα !!!

Αν Περιγράψω Τι Τράβηξα 1 Χρόνο Με Την Forthnet Θα Γέμιζα 10 Σελίδες !!!

(Στο Εξάμηνο Εκλεισα Το Modem & Δεν Είχα Internet Για 6 Μήνες !!! Τόσο Μου Είχαν Σπάσει Τα Νεύρα Που Προτίμησα Να Το Κλείσω Για Να Μην Πάω Στο Τρελάδικο Η <<Σκοτώσω>> Κανέναν)

Γύρισα Στον (Π)ΟΤΕ & Ησύχασε Το Κεφάλι Μου !!!

Η Ασυνεννοησία & Η Ελλειψη Αλήθειας Στην Forthnet Οταν Σου Προκύψει Πρόβλημα Είναι Τερατώδες !!!

χωρις να θελω να σκοτωσω καποιον η να παω στο τρελαδικο ειχα αναλογες εμπειριες με την for.

Δημοσ.

Έχω 1 χρόνο HOL double play και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πριν είχα TELLAS και είχα τραβήξει "του Χριστού τα πάθη".

Παίζει ρόλο βέβαια και το που μένεις. Εγώ μένω Παλαιό Φάληρο.

Δημοσ.
τελικα μαλλον ειναι θεμα τυχης...

Ακριβώς θέμα τύχης. Ο,τι και αν επιλέξεις μπορεί να έχεις πρόβλημα ή να είσαι μια χαρά.

• Super Moderators
Δημοσ.
δλδ πριν από 2-3 μέρες που είχε κοπεί η οπτική ίνα και υπήρχε πανελλαδικό πρόβλημα με την Forthnet εσύ ήσουν ok?

πάλι πρόβλημα σήμερα με το εξωτερικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...