pink cat Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα! Είμαι νέα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω όσοι έχετε forthnet ή hol αν είστε ευχαριστημένοι. Είμαι ανάμεσα στο hol Double-play GR ή Forthnet 2play Economy και δεν ξέρω ποιες απο τις 2 συνδεσεις ειναι καλύτερη. Η Hol είναι φθηνοτερη οπως τα υπολογισα, αλλα εχω ακούσει οτι αργει να ενεργοποιηθει η συνδεση και αν εχεις καποιο προβλημα δεν μπορεις να τους βρεις στα τηλεφωνα.
NewProject Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 εγω θα ελεγα Hol μιας και αυτην εχω ... σε σχεση με τον OTE εχω περιπου 5-10ms μεγαλυτερα ping αλλα οι τιμες της Hol ειναι αρκετα χαμηλες ... απο την αλλη δεν εχω ακουσει ποτε καλα λογια για την Forthnet ... αυτα
pink cat Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τί εννοεις οταν λες οτι εχεις περιπου 5-10ms μεγαλυτερα ping σε σχεση με τον ΟΤΕ? Sorry, αλλα δεν εχω σχεση με πληροφορικη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Και εγω HOL εχω και τελευταια δεν εχω κανενα προβλημα με διακοπες αργες ταχυτητες κλπ
jakegate7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τί εννοεις οταν λες οτι εχεις περιπου 5-10ms μεγαλυτερα ping σε σχεση με τον ΟΤΕ? Sorry, αλλα δεν εχω σχεση με πληροφορικη. σε ενδιαφέρει μόνο αν παίζεις online παιχνίδια αλλιώς σου είναι αδιάφορο. βασικά ανάμεσα σε hol και forthnet εξαρτάται τι θα σου κάτσει,το καλύτερο που μπορείς να κάνεις κατά την γνώμη μου είναι να ρωτήσεις τους γείτονες τι εταιρία έχουν και αν έχουν αποσυνδέσεις,διακοπές κτλ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 από τη σκύλα στη χάρυβδη δλδ η κατάσταση... με το να ρωτήσει του γείτονες για DCs/διακοπές/etc δεν πρόκειται να βγάλει ασφαλές συμπέρασμα...
jakegate7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 βέβαιη δε μπορεί να είναι αν δε δοκιμάσει πρώτα, αλλά σίγουρα θα πάρει μια γενική ιδέα για το τι παίζει στη περιοχή της πχ.αν το μεσημέρι είναι πιτα το dslam και σέρνεται το internet (ενοείται ότι η καλωδιωση στο σπίτι της δε πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 όχι συνήθες πλέον το φαινόμενο του πιταρισμένου dslam...
Thodoris_ink Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Forthnet έχω εδώ και 3 χρόνια. κανένα πρόβλημα δεν έχω μπορώ να πω και από λεφτά το πολύ 90€ το δίμηνο. Double Play.
pink cat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Μου ειπε ενας γνωστος οτι και η Wind εχει βγαλει μια καλη προσφορα αναλογη με hol και forthnet. Και οντως προσφερει τα ιδια με τις αλλες 2 συνδεσεις, αλλα δεν ξερω αν ειναι εμπιστη η wind για ιντερνετ και σταθερη τηλεφωνια για το σπιτι. Ποια ειναι η γνωμη σας?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Internet Wind=Tellas μακρυά και αγαπημένοι από μένα
pink cat Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ για τις πληροφοριες! Αποφασισα να βαλω HOL! Ελπιζω να μην εχω καποιο προβλημα. Τωρα θα δειξει...
Professor P Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Και εγώ HOL έχω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Έχω την 6-άρα (το lite πρόγραμμα δλδ) και πιάνω ονομάστική ταχύτητα γύρω στο 5,25 Μb (download) και 0,6 Μb upload. To ping είναι στα 36 ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.