jimmy007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 ιδια μαρκα και οι 2?δοκιμασε να βγαλεις την μια απο τις δυο και να δεις.εναλλαξ διαφορετικεσ μαρκες ενα του οτε και ενα απο το e-shop! ok θα το δοκιμασω!!
poulinos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 δεν εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο η κανα τηλ χωρις φιλτρο η κανα πριζακι που γραφει πανω οτε και εχει πυκνωτη απο μεσα.
jimmy007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 δεν εχεις κανα συναγερμο χωρις φιλτρο η κανα τηλ χωρις φιλτρο η κανα πριζακι που γραφει πανω οτε και εχει πυκνωτη απο μεσα. οχι τιποτα απο αυτα!
szaf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 γιατί ο οτε χρησιμοποιούσε αυτές τις πρίζες με πυκνωτή από μέσα;
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 διαφορετικεσ μαρκες ενα του οτε και ενα απο το e-shop!ok θα το δοκιμασω!! το δοκιμασες? γιατί ο οτε χρησιμοποιούσε αυτές τις πρίζες με πυκνωτή από μέσα; εχω ακουσει διαφορα για τον πυκνωτη. α.για θεμα υπερτασης στο τηλεφωνικο δικτυο και προστασια απο κεραυνους κτλ οπως κατι πριζακια τηλεφωνου αντικεραυνικα. β.για να βλεπουν αν η γραμμη ειναι κομμενη καπου η οχι.επειδη δημιουργει καποια αντισταση δεν ξερω απο ηλεκτρονικα κτλ λενε οτι ο οτε μπορουσε να δει σε μια βλαβη αν η γραμμη φτανει μεχρι τον πελατη η αν ειναι καπου κομμενη. γ.αλλοι λενε για καλυτερη λειτουργεια του τηλεφωνου λογω του τοσο χαλια χαλκου που εχουμε.τωρα ουτε εγω δεν ξερω τι ισχυει απο αυτο το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ο πυκνωτης στο πριζακι σε ολους τους εναλακτικους δημιουργει διαφορα προβληματα απο το adsl μεχρι το τηλεφωνο οποτε δεν χρειαζεται.β.καμια εταιρεια με εξαιρεση την central ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΙΖΑΚΙΑ ΜΕ ΠΥΚΝΩΤΗ.ειναι πατεντα του οτε αυτο.αν θυμαμαι σωστα βγαζει μικρο βραχυκυκλωμα σε tip ring kai tip ground.Καποιες αλλες φορες αν εχει καποιος πολλα τετοια πριζακια πρεπει να πεφτει λιγο η ταση με αποτελεσμα να χτυπαει μονο μια φορα το τηλ στον πελατη και μετα στοπ.και δημιουργει και θεματα στο adsl.einai Η ιδια απορια που ειχα γιατι ολοι στο εξωτερικο κτλ εχουν ταση 48 volt περιπου στον πελατη ενω ο οτε εχει 51 και σε καποιες περιπτωσεις 63.και τα 63 τα εβλεπα συνηθως σε περιοχες που τα αστικα κεντρα ηταν μακρια.καποτε επαιζαν και πηνια σε γραμμες του οτε αν θυμαμαι σωστα για πολυ μεγαλες αποστασεις αλλα πλεον δεν υπαρχουν.
jimmy007 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 το δοκιμασες? Ναι και το ξανακανε παλι κατι γινεται! χτυπαει το τηλεφωνο και βλεπω τον αριθμο μου το σηκωνω και δεν μιλαει κανεις!Καποια πατατα θα εχουν κανει στην forthnet! Αλλα δεν με πειραζει και πολυ μια δυο φορες το μηνα το κανει! (βαριεμαι να παρω τηλεφωνο να τους το πω!)
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 ΚΑΛΑ ΑΜΑ ειναι μια δυο φορες το μηνα ενταξει δεν ειναι κατι.ειναι παραξενο.εγω σου λεω οτι αυτο που λες το εβλεπα οταν επαιρνε οποιοσδηποτε τηλεφωνο απανταγαν κανονικα απλα αντι να βγαζει του αλλου εβγαζε του ιδιου
jimmy007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ΚΑΛΑ ΑΜΑ ειναι μια δυο φορες το μηνα ενταξει δεν ειναι κατι.ειναι παραξενο.εγω σου λεω οτι αυτο που λες το εβλεπα οταν επαιρνε οποιοσδηποτε τηλεφωνο απανταγαν κανονικα απλα αντι να βγαζει του αλλου εβγαζε του ιδιου οχι δεν παιρνει κανεις τηλεφωνο αυτο ειναι το περιεργο!
poulinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 πραγματι ειναι παραξενο.τι να σου πω.να το κανε πιο συχνα θα λεγα κανα μπερδεμα σε κανα καφαο με καμια αλλη γραμμη.αλλα μια φορα το μηνα τωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.