Προς το περιεχόμενο

Δεν εχω πλεον αναγνωριση κλησης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα connx 24mbps και πηγα forthnet λογω χαμηλοτερων τιμων

Ενω ειχα πριν αναγνωριση κλησης , με την αλλαγη στην forthnet δεν εχω πλεον χωρις να αλλαξω τιποτα στις συνδεσεις και εξοπλισμο.

το μονο που εκανα ηταν αλλαγη στο user name k password στο router. Τιποτα αλλο!

Μου ειπαν για δοκιμη να βαλω το τηλεφωνο σε αλλη μπριζα ,να βαλω αλλο φιλτρο ,τιποτα .

Εχω το τηλεφωνο σε μια μπριζα με φιλτρο ,και το router σε αλλη χωρις φιλτρο

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχουν σχέση τα φιλτράκια/Splitter κτλπ με την αναγνώριση κλήσης.Δικό τους πρόβλημα είναι μάλλον οποτε πάρε τους ενα τηλέφωνο πάλι

• Super Moderators
Δημοσ.

έμενα κάποια από τις συσκευές που είχα πάνω στη γραμμή μου έβγαζε πρόβλημα, την είχα μόνιμα βγαλμένη από την μπρίζα για να έχω αναγνώριση...

Δημοσ.
έμενα κάποια από τις συσκευές που είχα πάνω στη γραμμή μου έβγαζε πρόβλημα, την είχα μόνιμα βγαλμένη από την μπρίζα για να έχω αναγνώριση...

εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ειχα με την ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αναγνωριση κλησης με ΟΤΕ , και απλα αλλαζοντας adsl σε Forthnet να μην εχω?

και εχουν τσεκαρει πολλες φορες την γραμμη απο την πλευρα τους και δεν ειναι σε αυτους το προβλημα?

Δημοσ.
εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι πως ειχα με την ΙΔΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ αναγνωριση κλησης με ΟΤΕ , και απλα αλλαζοντας adsl σε Forthnet να μην εχω?

και εχουν τσεκαρει πολλες φορες την γραμμη απο την πλευρα τους και δεν ειναι σε αυτους το προβλημα?

Συμβαίνει καμιά φορά να υπάρχουν μικρές διαφορές στις κωδικοποιήσεις της αναγνώρισης.

Δοκίμασε αν μπορείς μια άλλη συσκευή για να είσαι σίγουρος.

Δημοσ.

Εχω το turbo x slide ασυρματο τηλεφωνο.

Δοκιμασα και ενα Panasonic που δανειστικα , τιποτα.

Ουτε αυτο ειχε αναγνωριση

Δημοσ.

Εχει και παραεχει σχεση τα φιλτρακια που χρησιμοποιεις στο τηλεφωνο. Δοκιμασε να χρησιμοποιησεις αυτα που δινει by default η Forthnet. Ειχα βαλει διαφορετικα φιλτρακια τα οποια δουλευαν αψογα σε Motorolla ασυρματο και μολις αλλαξα σε διαφορετικη εταιρεια Siemens ασυρματο εχασα την αναγνωριση. Εβαλα τα φιλτρα που εδινε η Forthnet και επανηλθε.

Δημοσ.

Τελικα ηρθε τεχνικος της forthnet και διαπιστωσε οτι ουτε στο σπιτι ,ουτε στο κουτι οτε εξω απο το σπιτι ειχα αναγνωριση, ενω στο κεντρο ο αριθμος μου ειπε ειχε. ειπε οτι θα το φτιαξουν μαλλον απο τα κεντρικα. τωρα τι γινεται δεν ξερω.μαλλον θα μεινω χωρις αναγνωριση.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να σας πω και γω κατι πολυ παραξενο δεν ξερω αν εχει συμβει σε αλλους!

εχω και εγω forthnet 2play και εχω αναγνωριση κανονικα!

Καποιες φορες χτυπαει το τηλεφωνο και κοιταω στην οθονη και γραφει τον αριθμο τον δικο μου δηλαδη τον αριθμο της γραμμης μου,το σηκωνω και μιλαω (δεν μιλαει κανεις)οταν πω κατι το ακουω εγω στο ακουστικο (κανει επιστροφη)@!*#(

τι γινεται???παντως πολυ περιεργο:X:-(

Δημοσ.

Καποιες φορες χτυπαει το τηλεφωνο και κοιταω στην οθονη και γραφει τον αριθμο τον δικο μου δηλαδη τον αριθμο της γραμμης μου,το σηκωνω και μιλαω (δεν μιλαει κανεις)οταν πω κατι το ακουω εγω στο ακουστικο (κανει επιστροφη)@!*#(

Δημοσ.

για οτι βγαζει τον δικο σου αριθμο το εχω δει. ειναι θεμα συσκευης.να ακους τον ευατο σου πισω δοκιμασε να χαμηλωσεις την ενταση.οσο για τον φιλο πιο πανω καθε εταιρεια εχει διαφορετικα μηχανηματα οποτε για αυτο μπορει να μην εχεις αναγνωριση με την x συσκευη και να εχεις με καποια αλλη μεχρι και αλλα θεματα.πχ ο οτε δινει 51 volt ταση οποτε στα χαλια καλωδια του ειναι καλυτερα απο καποιους εναλακτικους που δινουν 48 στον κατανεμητη σου.το normaL βεβαια ειναι των εναλακτικων αλλα ο οτε κανει πατεντες οπως με τα πριζακια με τον πυκνωτη.

Δημοσ.
H dc συνιστώσα έχει σχέση με την αναγνώριση... Τι άλλο θα ακούσουμε...

δεν ειπα οτι εχει σχεση με την αναγνωριση οπως το λες εσυ.γιατι μαλλον δεν καταλαβες τι ακριβως ειπα πιο πανω.οποτε αστο.ξαναδιαβασε το και επικεντρωσου παλι για το τι διαβασες.σε καποιες γραμμουλες που ειναι λιγο μπαχαλο και η ταση πεφτει σε below αυτο που θα πρεπε πολλες φορες βλεπεις να χανεται αναγνωριση.δεν μιλαμε στο τελειο καλωδιο γιατι εκει ναι δεν εχεις κανενα θεμα,μιλαμε για τα καλωδια στην ωραια ελλαδα.

δεν ειναι οτι θα χαθει αμεσα επειδη πεφτει η ταση αλλα η λιγοτερη ταση δημιουργει αρκετα θεματακια σε μια γραμμη.

γιατι σωστα οπως ειπες αναγνωριση εχει εμφανιστει και σε τηλεφωνο που μετα βιας εφτανε το ring λογω βραχυκυκλωματος και δεν μπορουσες καν να μιλησεις.απλα πολλες φορες το ενα φερνει το αλλο.οσο για την παραπανω ταση του οτε μεχρι 63 volt σε καποιες γραμμες περα απο τα 51 που δινει καποιες φορες που η γραμμη εχει καποιο θεμα και πεφτει λιγο η ταση αυτο τα 2-3 volt η τα 10-12 volt διαφορα κανουν την γραμμη να μην εχει τοσο θεμα οχι για αναγνωριση αλλα για οτιδηποτε.

και εδω τα υπολοιπα για τα standards που χρησιμοποιει καθε χωρα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Caller_ID

αν θυμαμαι καλα στην ελλαδα ειναι με 2 τροπους.

Δημοσ.
για οτι βγαζει τον δικο σου αριθμο το εχω δει. ειναι θεμα συσκευης.να ακους τον ευατο σου πισω δοκιμασε να χαμηλωσεις την ενταση.

Μα εχω δυο συσκευες διαφορετικες και το κανουν και οι δυο!

Δημοσ.
Μα εχω δυο συσκευες διαφορετικες και το κανουν και οι δυο!

ιδια μαρκα και οι 2?δοκιμασε να βγαλεις την μια απο τις δυο και να δεις.εναλλαξ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...