Προς το περιεχόμενο

Το DVD Player μου δε βλέπει τα δισκάκια με avi ταινίες που έχω φτιάξει ή κολλάει

lyckos73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα dvd player phillips περίπου 2 ετών - αυτή τη στιγμή δε θυμάμαι το ακριβές μοντέλο και είμαι στη δουλεια, επιφυλάσσομαι αύριο να το έχω ποστάρει. Το προβλημά μου ειναι οτι το συγκεκριμένο ντιβιντι κάποιες ταινείες που έχω κάψει σε δισκάκια σε μορφή avi δε τις παιζει καθόλου, ενώ κάποιες άλλες, ενώ τις παίζει σε τυχαία στιγμή κατα τη διάρκεια του playback σταματάει και πηδάει στο επόμενο αρχείο.

Για το πρώτο πρόβλημα έχω την εντύπωση οτι φταιει η κωδικοποίηση του avi για τις συγκεκριμένες ταινίες, οπότε και το dvd προφανώς δεν εχει τον κατάλληλο αποκωδικοποιητή. Πρόκειται για ταινίες τα αρχεία των οποίων ειναι μεγάλου μεγέθους (άνω των 2 γιγα). Στον υπολογιστη μου εννοειται οτι παίζουν (με τον ffdshow μάλλον καποιος ειναι πλήρως καλυμενος).

Αυτό το πρόβλημα πες οτι λύνεται αφου μπορω να κατεβασω καποιο αλλο φορματ της ταινιας (DVDRip πχ) και να τη δω τελικά, αλλα το δεύτερο προβλημα δεν ξέρω καν τι ειναι.

Αν πω να αγοράσω καποιο καινουριο dvd player πως θα μπορω να ειμαι σίγουρος οτι θα αντιμετωπίζει αυτα τα 2 προβλήματα χωρίς να μπορώ να το δοκιμάσω με τα συγκεκριμένα δισκάκια; Τι άλλο μου προτείνετε;

Δημοσ.

Πάντως η μία μέρα έγιναν 5 και δεν μας είπες ακόμα το μοντέλο. :-D

Αυτά τα μεγάλα αρχεία μήπως είναι mkv ή είναι σε h264/x264 κωδικοποίηση; Αν είναι έτσι δεν πιστεύω να στα αναγνωρίσει. Κάντα dvd με το dvd flick (δωρεάν) ή το ConvertXtoDVD (όχι δωρεάν ;)).

Θα πρότεινα έναν καλό media player αν έχεις lcd tv με hdmi.

Έχω το egreat media tank από eshop και είναι άψογο για ταινίες, φαντάζομαι και το wdtv hd θα κάνει ίδια δουλειά.

Αν είχε και καλύτερη υποστήριξη για ssa υπότιτλους (για τα anime) θα ήταν τέλειο.

Απλά κουμπώνεις έναν εξωτερικό δίσκο ή ένα usb stick που έχει ταινίες και απολαμβάνεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...