Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψω Βαλκάνια οδικώς (Σκόπια, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Βοσνία) και πρέπει άμεσα να αγοράσω ένα gps. Ποιό μου προτείνετε? Να αγοράσω κάποιο που έχει ήδη περασμένους χάρτες Ευρώπης ή θα μπορέσω με τα αντίστοιχα χρήματα να πάρω κάποιο καλύτερο gps και να περάσω μόνος μου τους χάρτες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ φεύγω για βαλκάνια αυτην την εβδομάδα και θα ακολουθήσω την διαδρομή αλβανία,montenegro,dubrovnic. :lol:

Οσον αναφορά το gps πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις ? εγω πήρα το το Navigon 8410 το οποίο ειναι αρκετά ακριβό βέββαια.Τώρα σε μια πιο οικονομική λύση που θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου με χάρτες ευρώπης και ελλάδας ειναι το MLS Destinator 3855.

Γενικά να ξέρεις οτι ειδικά στα βαλκάνια που πάμε ολα τα gps σχεδόν έχουν την χειρότερη χαρτογράφηση στην ευρώπη.Απο οτι έχω διαβάσει έχουν μόνο κεντρικές οδούς.

Αντε καλό ταξίδι και μπορεί κάπου στην μέση να βρεθούμε :-D

Επεξ/σία από SPANK
Δημοσ.

Την ίδια διαδρομή θα κάνω και εγώ την επόμενη εβδομάδα. Το γνωρίζω πως σε αυτές τις χώρες η χαρτογράφηση είναι χάλια, αλλά από το τίποτα...

Τελικά είναι ανάμεσα στα εξής:

MLS DESTINATOR 3855EU

NAVIGON 3300MAX

MLS DESTINATOR 4800A.

Αν κάποιος έχει να μου προτείνει συγκεκριμένα κάποιο από τα τρία, περιμένω απόψεις/ιδέες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Garmin με Andria maps!!!

Αν και δε μου αρέσει το Garmin δεν νομίζω ότι θα βρεις κάτι καλύτερο για τις περιοχές αυτές.

Τα κλασσικά igo-navigon-sygic-ndrive-tomtom εχουν κάτω απο ενα megabyte χάρτες για περιοχές όπως η Αλβανία τα Σκόπια και τη Σερβία στις europe εκδόσεις τους...

Εμεις είχαμε κάνει παρόμοια διαδρομή με ενα mls destinator 3855 μια χαρά αλλά την εύρεση των χαρτών την είχε κάνει άλλος οπότε δεν μπορώ να εκφέρω ακριβής γνώμη.

Εκτος απο Σερβία που είχε μόνο τους κεντρικούς άξονες ήταν σούπερ και το 3855.

Επεξ/σία από yiannis_1
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θα πάω από Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι με το αυτοκίνητο.. Έχω στο Android κινητό μου το Sygic και οι χάρτες που κατέβασα για Σκόπια και Σερβία έχουν μόνο τους πολύ κεντρικούς δρόμους (Εθνικές οδούς). Υπάρχει άλλη GPS εφαρμογή που να έχει κανονικούς χάρτες για αυτές τις χώρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...