geo1962 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ατσιπάριστη κονσόλα PlayStation2, σε συγκεκριμένο παιχνίδι μου «λέει»: Por favor, inserte un disco de format (η μετάφραση του Google: Παρακαλώ εισάγετε μια μορφή δίσκου). Ορθώς υποψιάζομαι, πως ο δίσκος DVD του παιχνιδιού, κατεστράφη; Εάν ναι, υπάρχει τρόπος να το αντιγράψω σε άλλο DVD;
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μήπως τα έφτυσε το ματάκι;Το λέιζερ . Βασικά λες σε συγκεκριμένο παιχνίδι,άρα λογικά θα χεις δοκιμάσει άλλα και θα είναι οκ. Δεν νομίζω να μπορείς να το γράψεις σε άλλο και να παίζει..Δοκίμασε να καθαρίσει με κάποιο καθαριστικό δίσκων από κάτω το δισκάκι,και δοκίμασε πάλι. Ή μπορεί να μην είναι συμβατά region και να μην παίζει καθόλου.
TheELF Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Το μήνυμα σου λέει βάλτε έναν δίσκο για φορμάρισμα οπότε φαντάζομαι ότι πρέπει να αποθηκεύση το παιχνίδι σου αλλά δεν βρίσκει που.
Tigran Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Υπάρχουν video club τα οποια αναλαμβάνουν να καθαρίσουν γραντζουνισμενα δισκακια κτλ. Γύρω στο 5€ κοστίζει.
panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Στο κανει σε ολα τα δισκακια η μονο σε ενα???
geo1962 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Στο κανει σε ολα τα δισκακια η μονο σε ενα??? Σε συγκεκριμένο…
panbil Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2010 και να το αντιγραψεις φιλε μου αφου ειναι ατσιπαριστο δεν εχει νοημα κοιτα για video club οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω να στο φτιαξει αλλα 5Ε ειναι πολλα 2Ε παιρνει στην γειτονια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.