Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 όχι συνήθως PPPoE με LLC είναι
ikskarda Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 όχι συνήθως PPPoE με LLC είναι το εβαλα και εγω ετσι τελικα . αλλα οπως και να χει βλεπω οτι ψιλοαργει να αναψει το λαμπακι του ιντερνετ . πρεπει να πηγαινω μεσα απο το 192.168.0.1 και να παταω connect για στρωσει
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 αλλιως να παρω το DGN2200 απο πλαισιο σαν ενα καλο router ? απο οτι καταλαβα δηλαδη η Γερμανια παιζει σε Annex-B γιατι σχεδον ολα τα ρουτερ που χει το site εχουν ενα B στο τελος Η γερμανια ειναι σχεδον ολη annex b. εχεις δικιο οντως , σε αυτο αναφερομουν --> Netgear DGN2000 για εμενα , για την χρηση που κανω ειναι υπερβολη ολα αυτα που αναφερεις . εγω ενα καλο και σκυλι router θελω να συνδεομαι , ειτε απο τον υπολογιστη , ειτε απο το κινητο και το laptop . το WAG354G παρουσιασε ξαφνικα προβληματα στο download , ενω το baudtec που χω τωρα , ναι μεν ειναι σταθερο , τρωει ομως κολληματα πολλες φορες (disconnect) στο wag354 δοκιμασες firmware update?χανει συγχρονισμο η κανει τιποτε αλλο? πριν λιγο αγορασα το DGN2000 απο το πλαισιο . ολα φαινονται καλα , αν και με παιδεψε μπορω να πω στην αρχη , γιατι δεν αναβε το λαμπακι του ιντερνετ και νομιζα οτι επρεπε να του ορισω DNS , γιατι το Auto-Detect Connection Type δεν εκανε τιποτα .εχω μερικες αποριες ρε παιδες 1)εχετε VC η LLC στο Multiplexing 2)τι ακριβως το Enable PPPoE delay ? να το ανοιξω η οχι ? 3)πασχιζω να καταλαβω τι ειναι συμβαινει στα Wireless Setting με το WPS (Push 'N' Connect) και το WDS . τι σχεση εχουν με το κουμπακι που χει στα πλαγια το router ? ποια η λειτουργια τους και πως δουλευει το ολο σκηνικο ? μην κανετε ποτε auto detection. β.pppoe/llc που ολα τα dslam πλεον ετσι ειναι και Pppoa/vc. 2.δεν το ανοιγεις The pppoe delay command is extended to specify delays based on the PPPoE circuit-ID or remote-ID tag. 3.το wds κανεις wireless extend το δικτυο σου αλλα πρεπει και η αλλυ συσκευη να το υποστηριζει.το wps ειναι απλα για να συνδεεσαι χωρις κωδικο κατα καποιο τροπο αλλα δεν υπαρχει λογος.το κανεις με κωδικο και ειναι πιο απλο τελικα. PPPoE VC το εβαλα και βαριεμαι να ξαναβαλω το παλιο ρουτερ για να δω και εκει τι ειχα !!!με το WPS ειναι λιγο περιεργη φαση , δε το χω πιασει πως δουλευει ακομα και που βαζω το κωδικο που μου δειχνει στο 192.168.0.1 . ουτως η αλλως εβαλα κωδικο για το ασυρματο !!! παντως εχει και αυτο μερικα ελαττωματα !!! ζεσταινεται τρελα και αυτο , και οταν το κλεισω και το ξανα ανοιξω κανει πανω απο 1-1.5 λεπτο να αναψει το λαμπακι του internet που σημαινει οτι συνδεθηκε βαλτο καθετα για να μην ζεστενεται πολυ ειναι λογικο με τετοιες θερμοκρασιες.και το linksys ζεσταινοταν ειδικα το wag354 για αυτο και ειχε βαση για να καθεται καθετα. αλλος ο κωδικος για να μπεις στον ρουτερ 192.168.0.1 και αλλος για το wireless και αλλος για την συνδεση σου. το εβαλα και εγω ετσι τελικα . αλλα οπως και να χει βλεπω οτι ψιλοαργει να αναψει το λαμπακι του ιντερνετ . πρεπει να πηγαινω μεσα απο το 192.168.0.1 και να παταω connect για στρωσει καντου firmware update.μπορει να θελει και καμποση ωρα να παρει μπροστα .και σιγουρεψου για Pppoe/llc
ikskarda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 1)σχετικα με το WAG354G ειχα αναφερει λεπτομερως το προβλημα που ειχα οτι ενω εχω γραμμη 12kpbs και κατεβαζω με 1.1mb/s οσο περνουσε η ωρα κατα τη διαρκεια της ημερας η ταχυτητα του download επεφτε και εφτανε 400-500kb/s . για να ξαναπιασει την μεγιστη ταχυτητα επρεπε να το βγαζω απο το ρευμα και να το ξαναβαζω.του ειχα ξαναπερασει το τελευταιο firmware, ακομα και costum που κυκλοφορει αλλα συνεχιζε να κανει τα ιδια.οσο ειχα γραμμη 8mbps ηταν ολα μια χαρα. 2)το netgear το εβαλα πλεον PPPoE/LLC και το firmware που εχει ειναι το τελευταιο.αλλωστε κανει και μονο του ελεγχο οταν μπαινω στο 192.168.0.1 3)παντως φαινεται να ειναι ολα καλα , αν και απογοητευτικα λιγο που παρολο που χει 2 κεραιες δεν πιανει σε παραπανω σημεια του σπιτιου το wifi απο αυτα που ηδη επιανα και με το Linksys. ολα καλα!!!
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 1)σχετικα με το WAG354G ειχα αναφερει λεπτομερως το προβλημα που ειχα οτι ενω εχω γραμμη 12kpbs και κατεβαζω με 1.1mb/s οσο περνουσε η ωρα κατα τη διαρκεια της ημερας η ταχυτητα του download επεφτε και εφτανε 400-500kb/s . για να ξαναπιασει την μεγιστη ταχυτητα επρεπε να το βγαζω απο το ρευμα και να το ξαναβαζω.του ειχα ξαναπερασει το τελευταιο firmware, ακομα και costum που κυκλοφορει αλλα συνεχιζε να κανει τα ιδια.οσο ειχα γραμμη 8mbps ηταν ολα μια χαρα.2)το netgear το εβαλα πλεον PPPoE/LLC και το firmware που εχει ειναι το τελευταιο.αλλωστε κανει και μονο του ελεγχο οταν μπαινω στο 192.168.0.1 3)παντως φαινεται να ειναι ολα καλα , αν και απογοητευτικα λιγο που παρολο που χει 2 κεραιες δεν πιανει σε παραπανω σημεια του σπιτιου το wifi απο αυτα που ηδη επιανα και με το Linksys. ολα καλα!!! νομιζω οτι ειχα απαντησει στο δικο σου θεμα για το Linksys η ειχα απαντησει σε καποιον με παρομοιο θεμα.συνηθως στο linksys αν η γραμμη δεν ειναι καλκη πεφτει το margin και οταν παει κατω απο 4-3 η θα κανει αποσυνδεση η θα πεταει απειρα crc errors και θα κατεβαζει πιο αργα.οταν το βγαλεις ξαναβαλεις θα ανεβει το snr Υποχρεωτικα αφου ο provider σε κλειδωνει σε ενα συγκεκριμενο και θα κατεβαζεις οκ και παλι κυκλος.στα 8 Mbps λογω μεγαλυτερου snr ησουν καλυτερα. εκει η αλλαζεις ρουτερ με κατι πιο σταθερο η λες στην εταιρεια να σε βαλει σε Interleave και να σου ανεβασει το snr ωστε να μην πεφτεις στο 4-3-2 snr αλλα θα χασεις σε ταχυτητα.απο fast σε interleave θα κερδισεις ταχυτητα αλλα θα χασεις σε ping λιγακι.οτι εχει 2 κεραιες δεν σημαινει οτι παιζει πολυ καλυτερα.ειναι και τα Mw πολλες φορες που παιζουν ρολο.το air live Νομιζω εχει μια κεραια αλλα παιζει 300 Mwatt και περναει πολλα εμποδια.τωρα για το σημα repeater η αλλαγη κεραιας αμα γινεται. κτλ.
ikskarda Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 πραγματι νομιζω οτι ειχες απαντησει . περασμενα ξεχασμενα τωρα. ειμαι με το dgn2000 και ακρη δεν ειχα βρει με το Linksys.ειχα βαλει το Baudtec του ΟΤΕ που ηταν πιο σταθερο για να παιρνω ιντερνετ και με καποιες ψιλες ρυθμισουλες απο το Linksys επερνα wifi. ολα καλα τωρα !!! topic closed
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 πραγματι νομιζω οτι ειχες απαντησει . περασμενα ξεχασμενα τωρα. ειμαι με το dgn2000 και ακρη δεν ειχα βρει με το Linksys.ειχα βαλει το Baudtec του ΟΤΕ που ηταν πιο σταθερο για να παιρνω ιντερνετ και με καποιες ψιλες ρυθμισουλες απο το Linksys επερνα wifi. ολα καλα τωρα !!! topic closed ναι το Linksys δυστυχως σε χαλια γραμμες ειναι λιγο χαλια. β.ναι μπορεις να το κανεις access point. γ.τωρα που πηρες αλλο ναι περασμενα ξεχασμενα.
ikskarda Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 ρε σεις παιδες παρατηρω κατι εκνευριστικο και δε ξερω τι φταιει . αν ειναι το router η το adsl μου . σε αρκετες σελιδες δεν μου τις ανοιγει με την πρωτη (αυτη η χαρακτηριστικη γκρι σελιδα του Mozilla) και θελει να κανω 1-2 refresh για να ανοιξουν . τι φταιει ρε σεις ? με εκνευριζει αυτο το πραγμα ? το ψιλο ειχα και με τα αλλα router
poulinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 αν το ειχες και με τον αλλο ρουτερ τοτε κατι με το Pc Μαλλον.drivers καρτας δικτυου θεμα με το wireless αν ειναι wireless.καποιο προγραμμα που παιρνας και κανει αυτο το προγραμμα οπως και αλλα τοσα.και το ρουτερ Pppoe/llc να ειναι σεταρισμενο.δοκιμασε να κλεισεις firewall antivirus απο το Pc σου.
ikskarda Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 δεν το κανει παντα . μπορει πχ να πατησω το πρωι insomnia απο τα bookmarks μου και να ανοιξει κατευθειαν και το βραδυ τωρα που θελω να ξαναδω κατι να μου πεταξει οτι δεν βρεθηκε η σελιδα και να θελει 2-3 refresh για να ανοιξει (παραδειγμα εφερα το insomnia δε μασαει ) εντωμεταξυ ενα αλλο κουλο που δεν εχω βρει απαντηση και με τα προηγουμενα router που ειχα (linksys,baudtec) ειναι οτι εχω 2 sites στα οποια δε με βαζει , δεν ανοιγει καν τις σελιδες , και για να καταφερω να μπω πρεπει να κανω disconnect και ξανα connect (να αλλαξω IP) και τοτε μπαινω . μονο ετσι καταφερνω να μπω σε αυτα τα 2 sites
ikskarda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 δεν εχω αλλο υπολογιστη φιλε μου , να δοκιμασω δυστυχως . θυμαμαι ομως επειδη ο αδερφος μου εχει λαπτοπ 1-2 φορες που εμενα ενα site (με οποιοδηποτε απο τα router που χω αναφερει) δεν ανοιγε και του ελεγα να τσεκαρει σε αυτον αν ανοιγει , ηταν κομπλε στο laptop . δεν αναφερομαι ομως σε αυτα τα 2 sites που μου γραφει Server not found Firefox can't find the server. ξερω αν θελω να τα δω πρεπει να κανω d/c και μετα ΟΚ !!! και η μπαρα κατω δεξια στο mozilla προσπαθει να γεμισει (φορτωσει) και κολλαει στο μεση και μου πεταει μετα οτι δε βρεθηκε η σελιδα (οχι οτι πιανει παντα βεβαια , μπορει να εχουν προβλημα και τα sites και να τυχαινει να μπαινω μετα απο d/c και connect)
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 ΑΝ Ο αδερφος σου μπαινει κανονικα τοτε μαλλον κατι με το Pc soy. δοκιμασε με αλλο browser.δωσε καρφωτα dns στο tcp ip.τωρα αν δεν ανοιγει καποιο site και στους 2 τοτε οκ αλλα αμα ανοιγει στον εναν απο τους 2τοτε παιζει θεμα στο pc soy.
ikskarda Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 εχω δοκιμασει και με I.E . αυτο που ειπα ομως τυχαινει πολυ σπανια , εμενα να μην ανοιγει και εκεινου να μπαινει . παντως το βραδυ στις 2 κοντεψα να τρελαθω γιατι ξαφνικα δε με εβαζε στο insomnia και αρχησα να ρωταω φιλους στο msn αν μπορει να τους βαλει και μου ειπαν και εκεινοι οχι και ηρεμησα γιατι αρχισα να βαζω/βγαζω router. αυτο που μου βγαζει ο Mozilla κατα κυριο λογω ειναι The server at (καποιο site) is taking too long to respond και θελει 2-3 refresh να πατησω για να μπει ενω πριν 5 λεπτα μπορει να ειχα μπει σφαιρα κανονικα στο site παντως τωρα το πρωι σε 2 sites που πριν εμπαινα και τωρα δε με βαζει δοκιμασα και στο laptop του αδερφου μου που το χω διπλα και ουτε σε αυτον μπαινουν . τοσο συμπτωση ? φταιει η γραμμη μου ? φταινε ολα τα router που χω ? φταιει ο Mozilla ? ουτε ξερω PS:τωρα μπηκα και στα 2 (διαφορα 1 λεπτου σε σχεση που πριν εβγαλε μηνυμα οτι δεν ανταποκρινεται)
poulinos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 για χτες για το Insomnia ηταν γενικο.τωρα για αυτο που λες να φταινε 2 ρουτερ λιγο δυσκολο.το ρουτερ pppoe η Pppoa το εχεις?dns εχεις δοκιμασει να τους δωσεις καρφωτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.