Προς το περιεχόμενο

Αγορα Netgear DGND3300 απο Γερμανια

ikskarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους . επειδη το Linksys μου μετα την αναβαθμιση στα 12Mbps εχει ασταθες download και μιας το Baudtec του ΟΤΕ που χω τωρα, ενω ειναι σταθερο ειναι για πεταμα , σκεφτομουν να αγορασω ενα Netgear DGN2000 στα 82 ευρω.

(by the way πολλοι χρηστες εδω στο insomnia εχουν προβληματα με το router αυτο, ενω παρα πολλοι το συστεινετε)

χαζευοντας ομως στο ιντερνετ επεσα πανω σε αυτο ---> http://www.mindfactory.de/search_result.php?query=Netgear+DGND3300+&searchbutton.x=0&searchbutton.y=0

Εχω μια φιλη στη Γερμανια οπου θα ερθει το καλοκαιρι διακοπες και σκεφτομαι να της πω να μου αγορασει το Netgear DGND3300 που στο πλαισιο εχει 140 ευρω και στη Γερμανια το χουν 85 ευρω , στα ιδια δηλαδη λεφτα που εδω θα αγοραζα το DGN2000 !!!

αξιζει να της πω να μου το αγορασει ? θα εχω προβλημα επειδη ειναι απο Γερμανια μηπως δε συγχρονιζει στις ελληνικες γραμμες adsl ? παιζει το firmware του να ειναι στα γερμανικα και να μην βγαζω ακρη :shock: ?

PS: πρεπει να τσεκαρω αν ειναι και AnnexA ομως !!!

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

2-3 χρήστες είχαν πρόβλημα με το DGN2000 επειδή τους έκατσε ελαττωματικό, κανένα προϊόν δεν είναι τέλειο...

ενώ από Γερμανία θα είναι ευκολότερο να το επιστρέψεις? :o

αυτό που linkαρες είναι για ISDN

Δημοσ.

Περνεις το dgn3500 απο pixmania ( 95euros νομίζω + μεταφορικά )

Η επιστροφή κοστιζει σε περιπτωση βλάβης το ιδιο ομώς θα κοστισει να το στείλεις και Γερμανία .

Δημοσ.

αλλιως να παρω το DGN2200 απο πλαισιο σαν ενα καλο router ?

απο οτι καταλαβα δηλαδη η Γερμανια παιζει σε Annex-B γιατι σχεδον ολα τα ρουτερ που χει το site εχουν ενα B στο τελος

Δημοσ.

Γενικά τα netgear ειναι καλά μηχανήματα ! Το 2200 δεν το έχω δοκιμάσει έχω το 3500 αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος !

• Super Moderators
Δημοσ.

που είδες το DGN2200 στο Πλαίσιο? η μόνη διαφορά του με το DGN2000 είναι το usb port ?

εν το μεταξύ το απίστευτα σπαστικό, το DGND3300 έχει dual band wifi + usb port αλλά όχι gigabit switch, το DGN3500 έχει usb port + gigabit switch αλλά όχι dual band wifi και δεν υπάρχει ένα modem router που να έχει και τα 3!!! FFS!

Δημοσ.

εχεις δικιο οντως , σε αυτο αναφερομουν --> Netgear DGN2000

για εμενα , για την χρηση που κανω ειναι υπερβολη ολα αυτα που αναφερεις :-) . εγω ενα καλο και σκυλι router θελω να συνδεομαι , ειτε απο τον υπολογιστη , ειτε απο το κινητο και το laptop .

το WAG354G παρουσιασε ξαφνικα προβληματα στο download , ενω το baudtec που χω τωρα , ναι μεν ειναι σταθερο , τρωει ομως κολληματα πολλες φορες (disconnect)

Δημοσ.

πριν λιγο αγορασα το DGN2000 απο το πλαισιο . ολα φαινονται καλα , αν και με παιδεψε μπορω να πω στην αρχη , γιατι δεν αναβε το λαμπακι του ιντερνετ και νομιζα οτι επρεπε να του ορισω DNS , γιατι το Auto-Detect Connection Type δεν εκανε τιποτα .εχω μερικες αποριες ρε παιδες

1)εχετε VC η LLC στο Multiplexing

2)τι ακριβως το Enable PPPoE delay ? να το ανοιξω η οχι ?

3)πασχιζω :-) να καταλαβω τι ειναι συμβαινει στα Wireless Setting με το WPS (Push 'N' Connect) και το WDS . τι σχεση εχουν με το κουμπακι που χει στα πλαγια το router ? ποια η λειτουργια τους και πως δουλευει το ολο σκηνικο ?

Δημοσ.

2)όχι

3)το WPS είναι το κουμπάκι για εύκολη πρόσβαση ασύρματα χωρίς κωδικούς.

το WDS είναι για να συνδέεις ασύρματα access points μεταξύ τους για επέκταση σήματος κλπ..

1) Αναλόγως τον ISP.

Νομίζω ελλάδα τα περισσότερα είναι PPPoA με VC αλλα δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

PPPoE VC το εβαλα και βαριεμαι να ξαναβαλω το παλιο ρουτερ για να δω και εκει τι ειχα !!!

με το WPS ειναι λιγο περιεργη φαση , δε το χω πιασει πως δουλευει ακομα και που βαζω το κωδικο που μου δειχνει στο 192.168.0.1 . ουτως η αλλως εβαλα κωδικο για το ασυρματο !!!

παντως εχει και αυτο μερικα ελαττωματα !!! ζεσταινεται τρελα και αυτο , και οταν το κλεισω και το ξανα ανοιξω κανει πανω απο 1-1.5 λεπτο να αναψει το λαμπακι του internet που σημαινει οτι συνδεθηκε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...