Προς το περιεχόμενο

Drivers για LG E2350V-PN οθόνη

bolojo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω απώλεια του CD με τους drivers για την παραπάνω οθόνη θα ήθελα λίγη βοήθεια, αν τους έχει κάποιος, γιατί μετά από πολύ googlaαρισμα δεν βρήκα κάτι και η LG δεν φημίζεται για το service της!:shock:

Δημοσ.

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν έχει κάποιος την ιδία οθόνη ας μας βοηθήσει λίγο με το CD στέλνοντας μας τους οδηγούς συσκευής.

Δημοσ.
Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Αν έχει κάποιος την ιδία οθόνη ας μας βοηθήσει λίγο με το CD στέλνοντας μας τους οδηγούς συσκευής.

ή κάποιο link μιας και δεν σταθήκαμε ιδιαίτερα τυχεροί

Δημοσ.

Φίλε ν123 το έκανα αυτό και πήρα μια ωραιότατη απάντηση του στυλ τηλεφωνήστε στο τάδε 80111... νούμερο. Χαίρω πολύ!!! Κάποιος που να έχει το cd και να μπορεί να το δώσει ρε παιδία δεν υπάρχει?

Δημοσ.

Λίγο που το έψαξα πάντως κανείς δεν έχει drivers για αυτην την οθόνη και οι περισσότεροι λενε οτι δεν χρειάζονται καν.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Δεύτερον πρέπει να πω ότι τους drivers δεν τους ήθελα για να μπορέσω να "δω" την οθόνη αλλά για να βελτιώσω την οθόνη, αν κάτι τέτοιο ευσταθεί. Κάτι που έγινε με ρυθμίσεις από την ίδια την οθόνη.Θεωρώ το θέμα λυμένο,το λέω για τους moderetors αυτό. Thx anyway:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...