alt10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 καλημερα , προσφατα εδω και μια βδομαδα αγορασα το ΗP dv6 2126 και στην αρχη πηγαιναν ολα καλα . Μεχρι που τις τελευταιες μερες εχει καποια κολληματακια στο λειτουργικο . Οταν το ανοιγω αφου μπω στο λογ/σμο μου εμφανιζει παντα μα παντα ενα μυνημα που λεει ''παρουσιαστικε σφαλμα κατα την εναρξη του winfhg32.rom δεν ειναι δυνατον να ευρεθει η μοναδα'' και αλλες φορες αφου συνδεθω μου πεταει ενα μυνημα που λεει πως δεν βρικε την επιφανεια εργασιας. Τι να κανω??? εχει καταντησει ενοχλητικο ευχαριστω προκαταβολικα
TheELF Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μπαίνεις σε safemode πατώντας το F8 πριν ξεκινήσουν τα windows κατεβάζεις , ενημερώνεις το παρακάτω και το αφήνεις να ψάξει τον η/υ σου στο τέλος σβηνεις τα αρχεία που σου αναφέρει. http://majorgeeks.com/download.php?det=5756
alt10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 οκ φιλε σε ευχαριστω , λυθηκε το προβλημα . Απο τι μπορει να συνεβει ? για να προσεχω στο μελλον?
TheELF Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δεν ξέρω το βρήκα στο internet Αλλά γενικά πρέπει να προσέχεις που πατάς OK όταν σερφάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.